mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 jestem ,jestem i się tu kulam ze śmiechu,mam zęby wszystkie ale ile ich nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MPE, te usemki, to jeszcze Ci wyjda bokiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a w radiu moja piosenka leci yee yee ,can I take you ,take you higher Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a moje wszystkie 4 ósemki od dawna leżą w pudełeczku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 wychodza, tym bardziej, ze mam tez czwarta, ale sie nie liczy, bo cala nie wyszla i to najgorsze. Mee, to sie nie turlaj, tylko zgaduj, kto tym aniolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 łłłłłłłoooooo matko!!!!!!!!!!!!!!!ÓSEMKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Dudzia, to nie w pudeleczko, tylko do zebowej wrozki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a jak się w Was zakocham na wyjeździe to jak się potem odkocham ?? i mnie zostawicie i będę płakała za Wami chlip chlippppppppp Dudzia za nami tęskniła ledwo do pociągu weszła hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MEE - prawda !!!!!!!!!!! Płakać mi się chciało :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ale ale - to Ty się do tej pory w nas nie zakochałaś? przez rok !?!?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Mee, to bedzicie sie wszyscy tak kochac mocno,ze moze komune stworzycie? A maxx zostanie małpim krolem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MEE jest do ukarania !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Dudzi to tylko perwersje w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 wypraszam sobie - chyba anielim ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 po wikendzie nakrecą 3 cześć ha ha http://www.youtube.com/watch?v=T0-3Mnjb-ag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dawać jakąś karę ,ale tylko za to ,że się nie przyznałam ,ze Was kocham!o! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 nie dajcie sie, Maxx chce nas sprowokowac! Wiem to z bardzo dobrego zrodla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ej, ja jestem zdeklarowaną HETERO (nie Heterą ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a ja jestem hetero heterą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a skad wiesz dudzia? probowalas? moze serek HomoGenizowany lepszy od wibratora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Oglądałam ten film, ale nuda, natomiast nasze aktorki super wygladaly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 I widzisz maxx? z czym do Alebazi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 miejcie litość :P chyba że chcecie się mnie pozbyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 z wałkiem do Alebazi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 wiecie ze niewolno sie znęcać na biednym żuczkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Hejka wszystkim :) tak tu głośno że aż zajrzałam widzę że humorki dopisują jak miło się Was słucha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx, Ty juz mi tu nie mow,zes taki biedny! Mee, Ty nie wiesz, ale on mi sie w drugim obiegu odgraza. Takie rzeczy mi obiecuje,ze ja chyba szybciej przylece, niz myslalam. Zapowiadaja sie tortury, moze nawet mnie zaknebluje ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Samodzielna-moze bedzie wesele, na pewnym pieknym zamku, a ja bede tam straszyc, po tym jak maxx mnie utopi w brudnej, zimnej Odrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 hej SM, to Maxx daje do słuchania, my tylko wyciagamy wnioski:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 kapuś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach