samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 kropeczkowy nie znasz go ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 mee a myślisz że nie można zwariować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dobranoc Kochani ,dawno się tak nie uśmiałam,niezła głupawka nas dziś wzięła ,całusy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Widzisz Maxx, wystarczyło, że odezwałes sie na forum i całe Towarzystwo przywołałeś:D Dudzia miała romantyczną kąpiel przy świecach- wyłączyli jej prad i zapewne dzis już do nas nie wróci:( Życzmy jej kolorowych snów:) Z MPE w drugim obiegu już sie pozegnalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 alebazi Maxx zaraz nam tu puści piosenkę O mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobie radę dam ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dobranoc mee zaraz tu zostanę sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 SM hahahahah dobre, ale ja chetnie poslucham.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 papapapa mee pamietaj o lekcjach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Czyżby już wszyscy poszli spać?????? ja też ma to zrobić????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 alebazi chyba poszli może razem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx a te świece skusiły ale dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 jeszcze jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 cos mi zawiesiło nie mogłem pisac przez to wklejanie http://www.youtube.com/watch?v=KBEo-1Dt4o0&feature=fvsr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 SM ale co razem hihi ja już kilka stron temu pisałam że jestem hetero,tylko i wyłącznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 teraz weszła dla tych diablic kołysanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Wołacie mnie, jak miło, więc jestem - ale mało brakowało, a utopiłabym się ..syropem, bo nie chcąc stracić z oczu Waszej pisaniny, chciałam jednocześnie wypić jednym haustem z buteleczki syrop na gardło, aby móc wreszcie dojść do głosu, a płyn bardziej wodnisty i poleciał w swym sporym nadmiarze na dekold, jego okolice i brzuch. taka niepowetowana strata.. sytuacja bardzo spontaniczna, a ja nie wiem gdzie jest facet, który chciałby podkurować swoje gardło substancjami czynnymi z wyciągu płynnego: kwiatu bzu czarnego, kwiatostanu lipy, kory wierzby, liścia podbiału, koncentratu porzeczki i sacharozy.. wszystko podane w stosunku 1:1 do zebrania wprost z miejsc, o których wspomiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Rozumiem jak puściłeś kołysankę to mamy iść spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MAXX coraz bardziej mnie rozczulasz: Tez mialam problem z forum ale jakos przeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 ja spadam tez dziewuszki pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 hej Karmelka czyli głośno wołałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dobranoc Maxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Karmel.a Ty zbereźnico:D Ale pora jak najbardziej odpowiednia:) Maxx, no coś Ty, tak nas same teraz tu zostawisz?? A gdzie utwor, ze dasz sobie rade??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ale teraz mnie ziewanie wzięło po tej kołysance :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 SM tego posłuchaj!!!!!! i wsluchaj sie w slowa http://www.youtube.com/watch?v=1hMFqk-DMIE&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Karmel.a i jak znalazlas jakiegos chorego pana?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Styczeń 13, 2012 oj teraz to już zmykam bo nie długo północ a grzeczne dziewczynki śpią przed północą :) dobranoc wszystkim kolorowych senków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Alebazi - pusto wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie.. Niby, kto szuka ten znajdzie - widocznie ja nie szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ........ i ja pójdę w Twoje ślady SM dobranoc i dzieki za miły wieczór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Styczeń 13, 2012 SM - głośno wołałaś- usłyszałam Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Czytam od rana co tu się wczoraj działo i doszłam do jednego wniosku - wygłodniałemu babińcowi chłopca trzeba było. :-D MAXX kiwnął palcem i już wszystkie się stawiły - prawie w komplecie. Dziękuję Wam za ten mily wieczór - proszę tak częściej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach