Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Sory MPE, ale stoliczna to mnie się tylko w wódą kojarzy, ale Ty za młoda jesteś to takiej nie pamiętasz ;-) ALEBAZI - zapomnialaś dodać, jaki mam piękny zielony dach :-) I jeszcze, że Ci się u mnie rewelacyjnie spało. Hm, a może lepiej, ze tego nie napisalaś bo wszyscy by chcieli do mnie przyjechać :-D :-D

Zapomniałam jeszcze dodać ze Dudzia ma przepiękny dach i spalo mi sie u niej wyjątkowo dobrze. Przespałam cała nockę bez jednego przebudzenia!!!!!!!!!!! Co naprawde, jest dla mnie bardzo ważne, nawet do WC nie musiałam biegac hihihi Za to jaki miłam sen na nowym miejscu... no o tym to moze jednak nie bede pisała, bo niezbyt miłe bylo. Właśnie MPE bedzie dopytywać mame o jego znaczenie:) Aż się boje!!

I jeszcze muszę dodać, że Dudzia zajadała się bigosikiem, który również przygotowałam na piątkową imprezę w stolicy oraz poznała moja najbliższą rodzinkę:D Dudziu, czy to już wszystko??a może jednak o czymś jeszcze zapomniałam??????:P

Owszem - zapomnialaś pochwalić moją łaskawość :-P Podkręciłam specjalnie dla Ciebie ogrzewanie z 16 na 20 stopni :-)

I jeszcze należy wspomnieć, że nażarłyśmy się - bo inaczej nie da się tego określić - pączków :-D

a ja złoślwie dodam,ze obie sie odchudzaja i wcale nie chcialy pocwiczyc, mimo,ze podeslalam im zestaw cwiczen! A tak naprawde żal mi d... sciskal,ze nie moglam tam byc. Ziminica by mi nie przeszkadzala, bo tu tez mam podobnie. na pozegnanie nam zakrecili kalorek. Swinie. Coz, byle do jutra. Wlasnie prezent mojemu szkrabowi zapakowal, o 6 rano go dostanie, mam nadzieje,ze choc troche mu to oslodzie tak wczesna pobudke. Trzymajcie sie i trzymajcie tez kciuki,zebym szybko zdolnosc kontaktowania sie za pomoca netu odzyskala. Juz tęsknie za Wami Wszystkimi! ps. komorki obie aktywne (oczywiscie telefony hi hi)

Och Dudzia Dudzia wiele by jeszcze można opisać, ale przecież nie będziemy zdradzać wszystkiego, coś musimy zostawić dla siebie:D Wobec tego na tym zakończymy opisywanie spotkania. MPE a Ty spodziewałaś się, że temperatura wzrośnie do 36i6?? taka to będziesz miała już jutro-wreszcie normalne życie bez przygłupów. mam nadzieję, że nie zapomniałaś aby im szczególnie podziękować za WSZYSTKO????????? Wyobraź sobie, że na czas spotkania z Dudzią zawiesiłyśmy diety!! Och Ty złośliwa zazdrośnico:P Ciekawe, czy przy następnym zlocie w większym gronie, tez będziesz miała taką śmiałość do wyzłośliwiania się na naszym przemiłym forum??? Bardzo proszę złożyć swej latorośli najserdeczniejsze życzenia, bo kurcze prezent już zdążyłaś mu pokazać:(

Gość samodzielny tata
Witam! Mam pytanko zapewne w zatrważającej większości do kobiet których byli partnerzy "zapomnieli" o płaceniu alimentów. Jakie wyroki podostawali za uchylanie się od płacenia alimentów (mam na myśli pierwszy wyrok) ?

I jeszcze jedno, MPE wcale nie podała mi zestawu ćwiczeń. Z tej zazdrości już jej sie miesza w tej młodej główce:D

Alebazi, Dudzia-jak nie? mam Wam skopiowac z archiuwm skype? Ja to z dobroci sercabo dbam o Was. A synio spi, ostatnia nocka w domu wariatow. Ufff I znow ktos mi na profil wlazl, zdazylam spisac jego IP Dowiedzialam sie dzis,ze 2 tyg temu moja chrzestna wyslala mlodemu kartke.A my jej nie mamy, znaczy, ze te pierwotniaki, nawet dziecko kopia. Ja im podziekuje dopiero, I mam nadzieje,ze im mieso skisnie, jak sie pakowalismy w kuchni, to musieli mielone robic, a jak wyszlismy, to nagle to mieso zostawili i obiadu nie mieli. Prostactwo, kretynizm, chamstwo i w ogole juz brak mi slow. I tak do konca nerwy, to im sie udalo. Ale jakem imienniczka Dudzi, dam im popalic. Zasiedzialam sie w necie, bo z tym IP walczylam i jakos tak trudno mi z netem sie rozstac. Tatusiu-jednego znam, co 3 lata bez zawiasow dostal, a tobie zycze tyle samo, tylko w kamieniolomach, co by z podatkow mamy twoich dzieci cie zywic nie musieli. Pomysl czlowieku(oj, moze nie powinnam uzywac tego slowa), nie jej to dajesz, a dzieciom. Ona w lodowce ich nie zamknie i nie powie, przeczekajcie, az tatus bedzie mogl mi dac na jedzenie dla was. One sie na swiat nie prosily. a jak uwazasz,ze za duzo chce, to zaoferuj,ze sam rachunki poplacisz i zakupy bedziesz robil, zobaczysz, ile naprawde dziecko kosztuje.

MPE - czy czasem nick Pana - Samodzielny Tata nie sugeruje, że tu alimenty płaci kobieta?? Na początku odczytałam zapytanie w takiej formie jak Ty, ale za drugim razem tak jak w pierwszej linijce mojego wpisu. Ja i tak nie dysponuję wiedzą na ten temat, wiec nie pomogę, ale wpis MPE na pewno pomocny.

Hej w poniedziałek Ależ nam się MPE rozkręciła w swej złości ;-) Ja też mam wrażenie, że biedulek szuka pomocy bo baba dała ....., a ta aparatka wsiadła na - być może - porządnego chłopinę :-) Niestety, nie potrafię SAMODZIELNY TATO pomóc - nie wiem nic w tej kwestii. U nas najlepiej zorientowana jest właśnie ta krzykaczka MPE, ale ona nie wiadomo kiedy do nas powróci. ALEBAZI - ja wiedziałam, ze ona się przyczepi do naszych diet, ale ... nie przeszkadzają mi te jej przytuki ani trochę - rozbawiają mnie :-) Życzę Wam siły na przetrwanie całego tygodnia 👄

ja mam ferie zważywszy na to ,że lubię być między ludźmi to średnio się z nich cieszę w ogóle ostatnio nie mam się z czego cieszyć buziaki dla Was Dziewczęta

I ja mam ferie:) Ale pracuje, tyle, że spokój w szkole:D Jestem w kontakcie ze złośnicą MPE, ale jak na razie żadnych wiadomości, że już wprowadziła się do nowego mieszkania. Dudzia, mnie też nie rusza, to jej pisanie, ale tak się z nią przekamarzam:) Miłego tego jakże mroźnego dnia życze. Nosze 2 pary ciepłych rajstop + spodnie i ciepłą kurtkę z kapturem ale i tak odczuwam zimno:( Dziś mam obiad z przepisu ksiązki Dudziowej!!!:)

Gość samodzielny tata
do karmel.a, taka w zasadzie powinna płacić ale "zapomniała" już dość dawno temu.

SamodzielnyTato - przypomnij więc jej o tym obowiazku rodzicielskim, ja co prawda Tobie tak radzę, ale jak przysłowiowy szewc, który bez butów chodzi. Niestety ja też musiałbym coś z tym zrobić.

ST - wybacz za ostry wydźwięk wczorajszego wpisu MPE, poddała się stereotypowi. Dodatkowo ostatnio sama jest strzępkiem nerwów, ale to dobre i pomocne serce w człowieku.

Gość samodzielny tata
przypomniałem - dziś była sprawa karna, niestety odroczona z powody niedostarczenia do sądu akt sprawy z innego sądu.

Potwierdzam słowa Karmeli. MP też pomyślała, że może tu chodzić o mamusię, ale treść była tak sformułowana, że w pierwszej chwili myślimy o "zapominalskim" tatusiu:(

Czesc dzieczynki 🖐️ Nie pisalam ostatnio ale moge sie pochwalic ze jestem po super weekendzie ze znajomymi...nie ma co za duzo szczegolow zadradzac ale... Ktos skutecznie probuje odmienic moje zycie na troszke lepsze, szczesliwsze.... :) a co z tego wyjdzie hmm Nie napalam sie na nic po nauczce z Domisiem ehhh ale nie mam zamiaru tez stacic okazji bo dana osoba jest warta uwagi ;-) Dudziu Alebazi cieszy mnie to ze weekend tez mialscie udany, tej wyzerki chyba mozna wam pozazdrosci najbardziej bo czytam tu o samych samkolykach za ktorymi sama rzepadam ;-) MPE ostatnio malo zagladam do kompa,mozna to zauwarzyc po czestotliwosci moich wpisow na forum ale postaram sie odzywac czesciej ;) Reszte goraco pozdrawiam :D ps.u was tez tak zimnnnooo?????!!!!!

ST - szkoda, bo miałbyś już jakąs wiedzę co dalej w temacie sie będzie działo, a tak pewno nowy termin rozprawy. Swoją drogą jakies to dziwaczne, aby z jednego sądu do drugiego nie dowieźć na czas akt sprawy.. - hmm..może samochód diesel (wówczas mróz może unieruchomić) lub akumulator nie odpalił??.. jak jeszcze gdzies z Suwalszczyzny jesteś, to i jak widać sąd może paść pod naporem minusowej temperatury.. (wszystko hipotetycznie i humorystycznie).

Podaję wiadomość od MPE. Są już nareszcie u siebie i mają święty spokój(choć prymitywy wydzwaniaja do nich!)Dziecko zachwycone swoim pokojem. Mają skromnie,ale ładnie. Walczą z techniką angielską:brak natrysku i ogrzewania w pokoju dziecka.To na razie tyle info,może dziś coś więcej poda. Aaaaa po pucowaniu mieszkania MPE ma chce już dzisiaj jechać załatwiać net:D Nie dziwię się, bo ja też już jestem uzależniona i gdy nie moge tu zajrzeć, to zaczynam wpadać w lekką nerwicę:P

Chrupeczka, fakt nie żałowałyśmy sobie różnego rodzaju smakołyków, ale u mnie skonczyło się to 1.5kg do przodu:( Cóż, zapłaciłam bardzo smaczną cenę:D Teraz próbuję z tym zawalczyć! No no, bardzo podoba mi się Twój wpis, oby to było, to na co czekasz!!!!!

Zapożyczone, ale musiałam to Wam podać: + 20C Jamajczycy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć). + 15C Grecy włączają ogrzewanie (jeśli tylko je mają). + 10C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki. + 5C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora. 0C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje. - 5C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa - 10C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry. - 15C W Norwegii właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze. - 20C Amerykańskie samochody nie zapalają. - 25C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy. - 30C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie. - 35C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody. - 40C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa. - 42C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy. - 45C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych. - 50C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli. - 60C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe. - 70C Zamarzło piekło. - 73C Fińskie służby specjalne ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki. - 80C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki. - 114C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wqrwieni.

CHRUPECZKA, TO DLA CIEBIE:-D ❤️🌼😍 🌻 🌼Aby puzzle Twojego życia z wielu części się składały... Pełne dobroci i życzliwości wszystkie idealnie pasowały... Tworzyły obraz barwny i cudowny, przyjaźnią i miłością malowany.... Dawały SIŁĘ... - by być... by trwać... Byś zawsze czułA się kochanA... 🌼 🌻 ❤️🌼😍 :-D:-D:-DSTO LAT STO LAT STO LAT:-D:-D:-D

CHRUPECZKO KOCHANA - spełnienia marzeń, zdrówka, samych radości i rzeszy przyjaciół wokół Ciebie. Kwitnij nam :-) i nie tylko nam :-P 👄 A całą resztę proszę o uśmiech - środa - mamy już z górki :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się