eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 hahaha - szkoda, że tylko CZASEM :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 EWELINA - ja nie jestem przeciwko Tobie !!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 EWELINA - ja nie jestem przeciwko Tobie !!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 EWELINA - ja nie jestem przeciwko Tobie !!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 19, 2012 to ja też wezme przykład z Dudzi! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 Dudzia - dziękuje Ci kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 Chciałam dodać, że ja nie jestej przygłupia tylko coś się dziś chrzani na kafeterii ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 No właśnie- coś kafe dziś szwankuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 19, 2012 oczywiście Ewelina zepsuła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 Nie będę tego komentować ... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 19, 2012 Dudzia, i tak zaraz mi się oberwie :D ale... będzie mniej porcelany do wycierania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 No to jestem już spowrotem;) Eweline - Dziękuję ci kochana za komplement:):):) Aż w szoku jestem, że ty to napisałaś:D Nie spodziewałabym się po tobie takiej uprzejmości:P No i kiedy mnie w końcu przygarniesz, kiedy, kiedy, kiedy??:D Mariusz - w zupełnie niczym nie ma racji...? Bo to by oznaczało, że jestem jednak brzydka haha:D:D:D No i dobra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 Duuuudzia Ty chyba nie zgadzasz się z tym, że to ja popsułam :D Annika - wiesz zołzy też czasem potrafią powiedzieć coś miłego :D A Mariusz wykazuje typowe męskie cechy :D Bardzo dobrze wie, że mu się oberwie i robi wszystko żeby tak było :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Eweline - No to jesteś najfajniejszą zołzą jaką znam:D:D:D A mój synuś w tą sobotę o 9:05 skończył 11 miesięcy - zapomniałam się pochwalić:) Jeszcze niecały miesiąc i pierwsze urodzinki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 A co do kafe - to chyba nie ty popsułaś;) Myślę, że chyba ja:P Biorę to na siebie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Haaaalooooo! Ziemia do ludzisk!!!!:D Jest tu kto?? Hop hop!!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Zamarło to forum... niedługo już nikt nie zechce tu zaglądać... takie pustki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 No to ja też na razie spadam... Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 Annika - już jestem :D Fajnie, że uważasz, że jestem fajną zołzą :D :D Bardzo się cieszę z tego powodu bo niefajną zołzą to bym nie chciala być :D Aleeee zaraz -Ty pewnie taki podlizzz robisz bo chcesz żebym Cię przygarnęła :D :D Co za podlość :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 A i dzięki, że to Ty popsułas kafeterię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 19, 2012 Annika - nie dość, że popsułas kafe to jeszcze wystraszyłaś wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Eweline - No to mnie masz:P Więc kiedy w końcu przygarniesz do siebie biedną, małą sierotkę...?:D Hmmmm??:P A no właśnie zauważyłam, że wypłoszyłam całą ekipę:D Kurde, ja to jednak dobra jestem!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Eweline - Nie wiem czemu, ale jak czytałam to co tutaj przed chwilą napisałaś, śmiałam się do samej siebie i mój B patrzył na mnie jak na głupka:P ... A synuś śmiał się razem z mamą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 19, 2012 Dudzia, dzieki za przekazanie wiadomości dla Susi:) Właśnie tak jest ja Dudzia napisała, nie umiem się przytulać, ale dzis po przeczytaniu Twych słów Susi, miałam na to nieodpartą chęć:) Mam nadzieję, że Ktosiu pomoże ewentualnie przy instalowaniu gg. Ja tu e-maila nie podam, wiec tylko droga komunikatora mi pozostaje z Toba. Łatwo jest napisać ignoruj tych ludzi,ale wiem że trudno jest to zrobić. Nie bede moralizowac, bo już wszystko dziewczyny i chłopaki napisali wczesniej co należy. Rozmawiałam dzis z koleżanka w pracy na Twoj temat,ale niestety, nasza rozmowa wymaga jednak intymnosci wiec nadal czekam, na widomość z gg :) Jak miło jest czytać gdy młodież szaleje na forum... No a co się stało z resztą.... pierniczków:P :D Coś brak mi nadal weny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 Cześć dzieciarnia Ale się trafiło towarzycho - zołzy i psuje :-D Ja dopiero dotarłam do kompa, ale fajnie, że dyżurni są :-) Ja nie mam gg, ale ma skypa gdyby ktoś mnie nagle zapotrzebował :-P No i niektórzy mają mojego maila więc po nitce do kłębka - tylko .......kto będzie chciał wdawac się w dyskusję z taką staruchą :-D Lecę na razie bo dziecko mi zaraz zrobi basen z łazienki, a przeciez wczoraj się urobiłam po same pachy i na tydzień musi wystarczyć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Alebazi - reszta pierniczków jest na imprezie;) Dzieciarni nie chcieli zabrać:D Eweline - pozwolę sobie zauważyć, że Alebazi zalicza cię jednak do grona młodzieży, tak więc wtedy co strzeliłaś focha powinnaś się raczej baaać!:D Dudzia - może ty mnie do siebie przygarniesz?:P Bo Ewelina chyba miała mnie dość i zwiała:D Wtedy będziesz miała spokój, ja zrobię wszystko za ciebie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 19, 2012 Oooooooo ANNIKA - prrr !!! A jak se znajdę faceta to też mnie wyręczysz w "kontaktach" z nim? :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Nie no - bez przesady:P Jak znajdziesz sobie faceta to się ulotnię i poszukam sobie nowego legowiska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 I chyba teraz znowu powinnam strzelić focha:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 19, 2012 Powiedz po prostu, że mnie nie chcesz, a nie!:P Będzie prościej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach