alebazi1 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Mee ale link powyżej nastraja... przynajmniej mnie wtedy marzenia zaczynają ogarniać jak i wspomnienia bardzo miłe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Alebazi - ja też lubię ten utwór, bardzo, bardzo. Klasyka świąteczna :) Przesyłam mikołajkowe serdeczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Ewelina - ja święta też będę spędzać u rodziców i cieszę się już na ten wyjazd. Jadę za Kraków (do Ktosia będę kulki śnieżne z procy strzelać!!), a Ty daleko się kierujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Grudzień 6, 2012 A dla mnie nie tylko klasyka, bo to były też cudowne czasy z tym utworem związane;) Ach... wspomnienia, to jednak cudowna rzecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Witam wszystkich :) Alebazi Ty to nawet ponuraka na świąteczna drogę potrafisz sprowadzić :D:D Karmelka, ja wyruszam w kieleckie strony. Szkoda,że nie mam w kogo rzucić kulami śnieżnymi po drodze:D Chociaż jakbym dobrze rzucała to może do Alebazi by doleciały:P Mee, ja też tam mam, to zdecydowanie fajniejszy scenariusz świąt,ale reklamy Coca coli i Kevin w wigilię tez swój urok mają:D A moje dziecko dziś było przeszczęśliwe. Jak się obudziło to prezenty czekały. Byliśmy grzeczni to w nocy Mikołaj do nas zajrzał;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 U nas pięknie popołudniu padał śnieg. Meegotek zawał mi z tego radosną telefoniczną relację. Ja trochę sobie choruję, tak tyci, tyci - nic poważnego, ale dzisiaj zrobiłam sobie dzień pracujący w domu. Poczułam się do tego uprawniona stanem zdrowia jak i komputerowym rodzajem prac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Ewelina, a jak to jest z tą szczęśliwością? Byliście grzeczni, Mikołaj do Was przyszedł, dziecko było przeszczęśliwe, a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Grudzień 6, 2012 A ja też byłam szczęśliwa, że rózgi nie dostałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Dobra odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 pięknie padał śnieg siedziałam ze znajomą w ładnej kafejce,piłam białą czekoladę i cieszyłam się widokiem za oknem teraz wróciłam a spacer był prawdziwą przyjemnością Alebazi -kupiłam torebkę wielkości Twojej-pozazdrościłam ;-) BARDZO DOBRY NASTRÓJ MAM I PRZEKAZUJĘ GO WAM! oo wierszyk wyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Po białej czekoladzie nic dziwnego - endorfiny poszybowały w zwyż.. dodatkowo lubiana aura śniegowa i jeszcze nowa torebka, co tu dużo mówić, Meegotek dba o swój nastrój. Dziewczyny, trzeba brać przykład :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 tak tak dbam zważywszy na to ,że Karmelek zna moje tajemnice to wie co jeszcze robię by takowy mieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Grudzień 6, 2012 A ja też mam nową torebkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 noo to możemy startować na wybiegu wszystkie piękne ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Czego się tu dowiaduję, we trzy macie nowe torebki? No nie, to ja taka w torebkowym tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Karmelek nie przepada za tłokiem w sklepach,kupuje w pobliskim Samie ,a tam torebki tylko papierowe i foliowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 I Meegotek temat naświetlił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 ja mogę robić za osiedlową sieć plotkarską -straaaszna jestem gaduła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Dobranoc ,śpijcie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Dobre sobie - osiedlową - chyba - ogólnokrajową :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BoAlebazi Napisano Grudzień 6, 2012 jest zakłamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Grudzień 7, 2012 I u mnie wreszcie sypnęło śniegiem, nie cieszy mnie to zbyt mocno, bo muszkieterki w których chodzę, uwielbiają robić mi mało miłe żarty co w końcowym efekcie wygląda na nieudane piruety w moim wykonaniu:D natomiast widok jest przepiękny gdy wszystko co brudne i szare pokryte tą bielą. Także Eweline, ulepię specjalnie dla Ciebie ogromnego bałwana abyś zdołała trafić w niego śnieżką ;) Torebkowe dziewczyny, mam pomysł na niespodziankę dla Karmeli. Skoro tak nie lubi tych tłoków, to my jej pod choinkę od mikołaja podarujemy śliczną, najśliczniejszą jaką tylko może sobie wymarzyć torebusię:D I co najważniejsze, nie będzie mogła narzekać bo to prezent :P Tylko ciiiii nic jej o tym nie mówimy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotny 30+ Napisano Grudzień 7, 2012 Witajcie Chcialbym sie do was przylaczyc.Mam 38 lat i syna na wychowaniu.Zostawila mnie zona,a jego matka.Obojgu jest nam bardzo ciezko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Grudzień 7, 2012 Witam wszystkich:) Alebazi, nie w bałwana będę rzucać tylko w Ciebie:D Samotny 30 + witaj :) Ale mamy dużo śniegu. Założę się,że jakoś przed świętami zacznie ginąć, w święta popada deszcz,a w styczniu wróci piękna mroźna i biała zima, która opuści nas w maju lub czerwcu :D Miłego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotniku Napisano Grudzień 7, 2012 uwazaj na alebazi, nie pisz, ze dasz rade, ze spoko, bo to podstepna osobka. I nie chwal sie stanem konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Grudzień 7, 2012 a u mnie była piękna długowłosa Mikołajka dostałam cudną apaszkę ,która pasuje do mnie jak ulał i dziś będę w niej spała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Grudzień 7, 2012 Hihihihi, a jaka u mnie była nie chwaląc się czadowa Mikołajka i cudną piżamkę mi przyniosła :D:D Też będę w niej dziś spała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Grudzień 7, 2012 to tylko ja nie będę w niczym spał od mikołaja? :( nawet torebki nie dostałem tak jak Wy... Karmela, a gdzie konkretnie będziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnetkaWra Napisano Grudzień 7, 2012 hallo to ja! zajrzałam na chwilę i cieszę sie z ruchu! uwielbiam śnieg, dla mnie zima moglaby trwać i trwać, byleby tylko śnieg nie topniał i nie odkyrwał tego całego syfu z uwzględnieniem psich kup. Ja też byłam grzeczna i dostałam kosmetyki. I też będę spać w swoim prezencie hi hi, bo był tam min krem na noc (ale nie przeciwzmarszczkowy, ktoś miał takt). Myslalmi juz jestem na świetach, ktore nie do końca mam ustalone. Miałam ostatnio tyle stresów, że żeby nie mysleć, wysprzatałam juz polowe mieszkania, mam już też prezenty, zostały mi tylko te dla dzieci, ale tu chce sie porozumieć z eksem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Grudzień 7, 2012 Witam Forumowi :) Dzisiaj był dobry dzień. Nie byłam w pracy, więc spędziłam go odmiennie niż każdy zapracowany piątek. Ogólnie chciałam dołączyć do szczęśliwych posiadaczek nowych torebek, by mnie dziewczyny nie wykluczyły z klubu :), ale sęk w tym, ze moja musi być czarna i mała, właściwie to tycia, Meegotek poświadczy, że wiele się w mojej torebce nie mieści. Niby taka wypatrzyłam, ale jeszcze muszę dojrzeć do decyzji, na ten czas zamiast torebki kupiłam inne rzeczy, teraz sporo promocji cenowych, więc tym bardziej zakup kusi. Pobyłam też Mikołajką dla 2 bliskich mi osób i wieczorkiem wypiłam herbatę u Meegotka. Ktośku, odpowiem Ci, ale nie tu, albo Mee to zrobi. Samodzielna i Aneta - co tam u Was, na tych przeciwległych krańcach Polski słychać? WItam Kolegę 30+. Z jakich okolic jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach