Gość no i te prezenty Napisano Styczeń 5, 2013 a jutro zapukaja odpowiednie slużby i znów bedą nagłówki-matka pod wpływem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Ależ oczywiście,że nie,uwieeeeelbiamy prezenty:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Styczeń 5, 2013 alebazi kupmy jeden mamusi a drugi synkowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba bogate ciało dorwałas Napisano Styczeń 5, 2013 które ci te prezenty zasponsoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Ejjjj, ale ja dla roczniaczka tylko mam:( Chyba ze...... tą różowiutką Ci przywiozę :P Jupi jupi i mam też prezent dal Eweline :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Jestem za:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Znaczy za dwoma prezentami,a nie za różem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Ktosiu, Eweline wyraziła zgodę, takżę mamy już problem z głowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Styczeń 5, 2013 różowa? Kasztanie, bierz biała! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Ja cały czas o białej myślę, Alebazi jest fajowa to odda przecież:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Pierwsze słowo się liczy i już zaklepany różyk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedni bez kompleksow Napisano Styczeń 5, 2013 sie napraszaja, inni bez wsytydu dopominaja podarkow, co za ludzie. a obywatelski obowiazek kaze doniesc na ten alkohol, bo nawet kropla nie pozwala zajmowac sie dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość burdelowa bielizna Napisano Styczeń 5, 2013 coz, jaki pan, taki kram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Coś Ty, biel jest zdecydowanie w moim guście:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Co do białej hmmm ... no dobrze, bedzie biała:D TYlko pamietaj, że bedziesz musiała mi ją kiedyś pozyczyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Styczeń 5, 2013 ale ja to za czarny podziękuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Nic a nic Ktosiu się nie znasz na modzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej nie Napisano Styczeń 5, 2013 wyprana. skad mialas na nia kase? czyzby na zasadzie,ze zeby zarobic, trzeba najpierw zainwestowac? naprawde, piszcie sobie takie rzeczy na zamknietym. ekshibicjonizm. to na 17 gdzies zaprosic z alkomatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Hurraaa!!!Biała jest moja:D:D Oczywiście,ze pożyczę Ci to cudo,ale nie za często;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Mariusz, bierz czarny:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A PRZED ŻONĄ Napisano Styczeń 5, 2013 KTOSIU CI NIE WSTYD?ONA SAMA Z DZIECMI, A TY TAKIE COS PO NOCACH? CHYBA,ZE TO SCIEMA Z TYM BEJBI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Nie nie, tylko ten jeden raz mi wystarczy ,bo wiesz, wtedy trzeba mieć coś pozyczonego... a ta bedzie w sam raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Styczeń 5, 2013 znajac życie, solenizant zaraz ja czyms obleje i zrobi się różowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jubilat Napisano Styczeń 5, 2013 a nie solenizant, panie wyksztalcony pozjadalem rozumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 I wyszło na moje BĘDZIE RÓŻOWA:d:d:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 A coś Ty, on grzeczny jest jak nie wiem co i takich rzeczy nie robi:D No może czasami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Alebazi i tak zdania nie zmienię:P Biała jest moja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 No dobrze juz dobrze, przecież obiecałam:D Ale jak ten szcześciarz zmieni na róż to ja już nie bedę miała z tym nic wspólnego:D i zostanie pierwsza wersja,ale wtedy nie przyjmuje reklamacji:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Dobra kochani, ja to uciekam spać. Muszę ładnie wyglądać jutro;) Dobrej nocki dla Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 5, 2013 Buziaki dla Ciebie ja tez już sie wymiksuje,bo i ja muszę ładnie wyglądać w tym dresiku:P Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach