Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość der Stiel tudzież szypułka

ile wydajecie pieniędzy na kosmetyki takie jak:

Polecane posty

brunet nie histeryzuj ;)- naturalne są jak najbardziej, bo lekki podkład i tusz do rzęs to jeszcze nie przegięcie, a szampony, kremy, balsamy czy pomamadki ochronne to poprostu higiena i dbanie o siebie.

Gość 95urf85fnr
szampon do włosów- 10 zl odżywka do włosów -10 zl tusz do rzęs 30 zl podkład16 zl pomadka nie uzywam balsam do ciała 20 zl krem na dzień 10 zl krem na noc20 zl solarium/miesiąc nie chodze basen/miesiąc nie chodze paznokcie, tipsy/miesiąc nie chodze kosmetyczka/na miesiąc nie chodze

Brunet, ja wlasnie uchodze za super naturalna. Nie wiem co ma piernik...? tylko można z cery zrobić aksamit prawie za darmo!!!!! dlatego się śmieje ze wydajesz na jakieś badziewie ---> a w jaki sposob? :O bo o zdrowym odzywianiu, piciu duzej ilosci wody i tych innych wiem. I nie daje takiego efektu. E tam, sam sobie kup serum 'Idealist' Estee Lauder i napisz za miesiac po regularnym stosowaniu, czy wygladasz tak samo jak przed kuracja cwaniaku :P

Gość pchełka kis kis
szampon do włosów - 10 zł odżywka do włosów - 10 zł tusz do rzęs - 25 zł podkład - 15 zł pomadka - 7 zł balsam do ciała - 10 zł krem na dzień - 20 zł krem na noc - 20 zł solarium/miesiąc - zamierzam 40 zł basen/miesiąc - 0 zł paznokcie, tipsy/miesiąc - 0 zł kosmetyczka/na miesiąc - 0 zł

szampon do włosów - 10 zł odżywka do włosów - 10 zł tusz do rzęs 25 zł podkład 40 zł pomadka 15 zł balsam do ciała 20 zł krem na dzień 5 zł krem na noc 5 zł solarium/miesiąc 0 zł basen/miesiąc 0 zł paznokcie, tipsy/miesiąc 10 zł (kupuję tylko lakiery do paznokci) kosmetyczka/na miesiąc 0 zł

---> a w jaki sposob? bo o zdrowym odzywianiu, piciu duzej ilosci wody i tych innych wiem. I nie daje takiego efektu. Jeśli nie ma efektu to nic nie wiesz :) nie masz pojęcia o odżywianiu :) nie kupie mam lepsze metody i skuteczne nawet gdyby te sermu dawali za darmo to podziękuje :)

Jasne, i jeszcze powiedz ze wiesz, ale nie powiesz jakie to sposoby :P Wygladam calkiem dobrze, ale zawalonych porów skóry czy prosaków nie wyeliminujesz samą zdrowa dieta. Ale zeby to wiedziec, trzeba byc kobieta, i miec te "problemy", wiec jestes w moich oczach usprawiedliwiony. :)

wiem :P ale nie powiem :P nie mam prosaków :o czy porów :) Żabko dziękuje jesteś taka dobra ❤️ :)

HAHA, i znowu okazalo sie, ze jak zwykle mialam racje. Masz ich zapewne cala mase, tylko nie masz bladego pojecia jak to wyglada :P Milo mi :) a teraz na kolana i dzikowac za ma wyrozumialosc oraz wspanialomyslnosc. :D

Gość jamccnnn
szampon do włosów - różnie bo raz kupię za 10zł dove a raz za 50 matrixa odżywka do włosów- tak samo jak z szamponem tusz do rzęs 20zl podkład 35zl pomadka (ochronna do 10zl lub błyszczyk 6zl) balsam do ciała 20zl krem na dzień- 7zl krem na noc -ten sam co na dzien solarium/miesiąc - nie chodze basen/miesiąc- nie chodze paznokcie, tipsy/miesiąc - nie nosze tipsow (jedynie odzywka od 20-50zl) kosmetyczka/na miesiąc - nie chodze

Gość rutynowa destrukcja
szampon do włosów - 15 zł odżywka do włosów - 10 zł (mam ich kilka, więc jakieś 30 zł, jak wlicza się jedwab to plus 10 zł) tusz do rzęs - 25 zł podkład - 70 zł pomadka - 10 zł balsam do ciała - mam ich od cholery, jak kupuję to nie patrzę na ceny, więc nie wiem krem na dzień - jeden za 30, drugi za 50 zł krem na noc - to samo co wyżej solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - 0 paznokcie, tipsy/miesiąc - 0, maluję sama kosmetyczka/na miesiąc - 0

Gość rutynowa destrukcja
przy tych paznokciach to ograniczam się do lakierów za 5 złotych, te za 20 to gówno totalne :o

Żabko tylko Ci się wydaje :P spódniczka, pończoszki i obcasy tez ładnie wyglądają :P ;) jak mówiłaś :P jutro :P poczekam :P ;)

spódniczka, pończoszki i obcasy tez ładnie wyglądają ---> no tak, ladnie. Za to brak w/w prezentuje sie bosko. 1:0 dla mnie. Co ma wisiec nie utonie. A pomaluje tak, jak bede miec ochote. O! :P

Juz się nie kłóćmy :o Tak, wygrywasz :P niech Ci będzie na kolor mój ulubiony... :P ;) jestem cierpliwy :o poczekam :P Już Jesteś.. 👄 jak słodko... :P ;) poprawie spódniczkę...:P koronkę widać... :P ;)

Dobra. niech Ci juz bedzie. Pomaluje.... u stop. Dlonie bede takie, jakie ja chce. To jest dobre wyjscie z tej skomplikowanej sytuacji. Nic nie wystawalo!!!! Az sprawdzilam z ciekawosci. Widzisz to, co chcesz zobaczyc! Albo przekroczyles limit konsumpcji grzybow halucynogennych na dzien dzisiejszy.

Gość ależ prosze bardzo
szampon do włosów - - ok 4 zł odżywka do włosów - - ok6 zł tusz do rzęs- 20 zł podkład - do 15 do 50 zł pomadka - 20 balsam do ciała - 10 krem na dzień od 4 do 50 krem na noc jw solarium/miesiąc 0 basen/miesiąc 0 paznokcie, tipsy/miesiąc -0 kosmetyczka/na miesiąc -0

Czyli doszliśmy do konsensusu 👄 :) :) Idę do sklepu.... kupić Twoje ulubione wino...kwiaty... ojek różany... :P ;)

Przejrzalam Cie 😡 - w boze cialo do sklepu??? Mow jak Ona ma na imie, ale juz !!!! NIE WYBACZE TEGO KLAMSTWA!!!!!!!!!!! (no chyba, ze mnie umiejetnie przekupisz)

Tak, idę do sklepu jutro rano :P Kupie specjalnie dla Ciebie czekoladowe kreolki 👄 i świece zapachu konwalii :P ;)

Ach, ta cudowna, romantyczna atmosfera stworzona za pomoca swiecy o mym ulubionym zapachu z pewnoscia pozwoli zapomniec o fakcie, ze wyborne czekoladowe kreolki pojda mi w biodra. Brunecie, mua! ]kiss] 😍