Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość der Stiel tudzież szypułka

ile wydajecie pieniędzy na kosmetyki takie jak:

Polecane posty

Gość nie pewna
szampon do włosów -20 odżywka do włosów -35 tusz do rzęs- 40 podkład 60 pomadka-30 balsam do ciała-40 krem na dzień-40 krem na noc-30 solarium/miesiąc- czasem 0 czasem 30 50zl basen/miesiąc- silownia w tym basen 150 paznokcie, tipsy/miesiąc- 0 kosmetyczka/na miesiąc0

Gość mio-mio
szampon do włosów - 50$ odżywka do włosów - 50$ tusz do rzęs- 60 zł podkład 100 zł pomadka 20$ balsam do ciała 70$ krem na dzień - 40 zł krem na noc - nie mam solarium/miesiąc- nie chodzę basen/miesiąc - nie chodzę paznokcie, tipsy/miesiąc - lakiery to ok 20$ tipsów nie mam kosmetyczka/na miesiąc - 100 zł

szampon do włosów - 15 odżywka do włosów - 15 tusz do rzęs - 40 podkład - 50 + puder - 50 pomadka - (balsam ochronny) zawsze dostaje ;) balsam do ciała - 16(rzadko używam) + krem do rak - 10 krem na dzień - 16 (używam tylko awaryjnie) krem na noc - 0 solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - 0 paznokcie, tipsy/miesiąc - lakiery, zależy, mam 2 ulubione firmy: inglot (17) i wibo (5,5), odzywka do paznokci - 15-20, preparat do skórek - 5, średnio miesięcznie to pewnie koszt ok. 10 zł kosmetyczka/na miesiąc - 0

to co wydaję no to wszystko, to na pewno na kilka miesięcy, może z wyjątkiem szamponu... mam stałe ulubione pozycje, których wciąż się trzymam jak rzep psiego ogona, np mojej ulubionej pomadki :) szampon- ok 20 odżywka- nie używam tusz do rzęs- ok 25 podkład- nie używam pomadka- ok 20 balsam do ciała- ok 25 krem na dzień- ok 50 krem na noc- mniej więcej 100 solarium- nie odwiedzam basen- tylko w lecie pod chmurką paznokcie- sama o nie dbam kosmetyczka- ok 100 perfumy- 150-200 dziękuję za uwagę :D (zawsze mi się to podobało hehe)

Gość jjjjjjjjqqqq
byłam na wykładzie o kosmetykach i tam dowiedziałam sie od profesora że to ściema z drogimi kremami, oprócz tego że większość ze składników nie działa dogłębnie w skórze, bo krem po prostu osiada na naskórku a nie wnika w niego, i tak chroni przed utrata wody. Tanie kremy z naturalnymi składnikami tak samo dobrze ochronią skórę. Im więcej używasz kremów i kosmetyków, tym bardziej skóra się przyzwyczaja i wiem to z autopsji, bo jak używałam codziennie kremu i balsamu to moja skóra zaczęła się ich ciągle domagać, miałam ją ściągnięta i przesuszoną. Od kiedy przestałam używać, sytuacja się polepszyla. Warto też myć twarz wodą mineralną a nie kranówka twardą bo skóra sie wysusza. Do demakijażu uzywam płynu micelarnego i on tak nawilża moją skóre że nie potrzebuje do tego kremu. Latem zawsze używam filtrów więc nie masz się co o mnie martwić, wiem czym grozi ostre słońce :) a lat mam 24 i widze w tym wieku już niekóre dziewczyny ze zmarszczkami i szara skórą, ale to są zawsze te po solarce i z tapetą na twarzy jestem na NIE lobby kosmetycznemu!!!

szampon do włosów -10zł odżywka do włosów -10zł tusz do rzęs-30-50zł podkład-nie mam potrzeby używać pomadka-błyszczyk-30zł balsam do ciała-15 -40zł krem na dzień-30zł krem na noc-30zł solarium/miesiąc-nie chodzę basen/miesiąc-20zł paznokcie, tipsy/miesiąc-mam swoje kosmetyczka/na miesiąc-nie chodzę

Gość Powie mi ktos prosze.
husky- jaka ty brzydka jestes :O

Gość jjjjjjjjqqqq
"I czy bedziesz uzywala pudru czy nie to i tak starosc jest ta sama. " ale mówimy o 80 tce, czy o tej pani z wczoraj z naszej klasy która miala 35 lat a wygladała na 45? ;)

szampon do włosów - 10zł odżywka do włosów - 0 tusz do rzęs- 10 na jakieś pół roku, albo i więcej\ podkład- 0. używam tylko kremu matujące raz na jakiś czas. 10/rok pomadka - tylko ochronna..- 7/na 2 miesiące balsam do ciała- 10-15 zł na miesiąc krem na dzień -0 krem na noc- 0 solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc- 0 paznokcie, tipsy/miesiąc- odżywka bezbarwna za parę złotych kosmetyczka/na miesiąc - 0

szampon do włosów - 10 zl odżywka do włosów -10 zl tusz do rzęs-50 podkład-50 pomadka-jedynie ochronna ok 10 zl balsam do ciała-20 zl krem na dzień-roznie 20-50 zl krem na noc-30 zl solarium/miesiąc-0 zl basen/miesiąc- 0 zl paznokcie, tipsy/miesiąc- 0 zl kosmetyczka/na miesiąc- 0 zl

szampon do włosów - ok. 10 zł odżywka do włosów - ok. 10 zł tusz do rzęs -- ok. 40 zł podkład --- ok. 40 zł pomadka --- ok. 20 zł balsam do ciała -- ok. 15 zł krem na dzień --- 30 zł krem na noc ---- 0 zł solarium/miesiąc --- 0 zł basen/miesiąc ---- 0 zł paznokcie, tipsy/miesiąc --- 0 zl kosmetyczka/na miesiąc --- 0 zł

szampon do włosów -27 zł odżywka do włosów -20zł tusz do rzęs-ok 100 zł podkład- nie uzywam pomadka -43 zł balsam do ciała- ok 80 zł krem na dzień- ok 100- 120 zł krem na noc ok 100 - 120 zł solarium/miesiąc- 0 zł, czasami zimą 2*w miesiącu ok 20 zł basen/miesiąc - 0 zł paznokcie, tipsy/miesiąc - 50 zł kosmetyczka/na miesiąc - ok 50 zł

Gość nieslodka16338
szampon do włosów -10 zł odżywka do włosów -14 zł tusz do rzęs-25 zł podkład-26 zł pomadka-20 zł balsam do ciała-2zl krem na dzień-3 zł:D krem na noc-nie używam solarium/miesiąc-nie chodzę basen/miesiąc-nie potrafię pływać paznokcie, tipsy/miesiąc-mam swoje kosmetyczka/na miesiąc-nie chodzę

szampon do włosów -nie uzywam(raz na miesiac) odżywka do włosów -nie uzywam tusz do rzęs- nie uzywam podkład- nie uzywam pomadka - nie uzywam balsam do ciała- nie uzywam krem na dzień- nie uzywam (krem niva) krem na noc - nie uzywam solarium/miesiąc-nie uzywam basen/miesiąc - nie uzywam paznokcie, tipsy/miesiąc - nie uzywam kosmetyczka/na miesiąc - nie uzywam :o :D :D :D

krem na dzień- ok 100- 120 zł krem na noc ok 100 - 120 zł ale to jest najbardziej zabawne :D :D :D

Gość tortura orencz
szampon do włosów - 20zl odżywka do włosów- 20zl tusz do rzęs - 40zl (raz na 3-4mce) podkład - 30 zl (na 2 mce) pomadka - 15zl balsam do ciała - 15zl krem na dzień -nie uzywam krem na noc - nie uzywam solarium/miesiąc - nie chodze basen/miesiąc - 40zl paznokcie, tipsy/miesiąc - nie robie kosmetyczka/na miesiąc - nie chodze, chyba, ze okazjonalnie

szampon do włosów-20 zł odżywka do włosów-20 tusz do rzęs-15 podkład-nie używam pomadka- nie umiem odpowiedzieć gdyż używam różnych pomadek, błyszczyków, szminek,itp. nie wiem balsam do ciała-17 krem na dzień-16 krem na noc-nie używam solarium-nie korzystam bo lubię swoją śnieznobiała cerę basen-nie korzystam paznokcie(lakier czarny l czerwony)- 10zł kosmetyczka-nie chodzę

Gość wesola bridget jones
szampon do włosów -15 zł/szt odżywka do włosów -13zł/szt tusz do rzęs-ok 70zł/szt podkład- 60 zł/szt pomadka - nie używam balsam do ciała- 14 zł/szt krem na dzień- nie używam krem na noc nie używam solarium/miesiąc- nie chodzę basen/miesiąc - nie chodzę paznokcie, tipsy/miesiąc - 26zł/lakier do pazkokci kosmetyczka/na miesiąc - 0zł __ http://tnij.org/gy22

szampon do włosów - 20zl odżywka do włosów - 50zl tusz do rzęs 50 podkład 150 pomadka 7zl (Tisane :D) balsam do ciała 15 krem na dzień 300 (serum) krem na noc 50 solarium/miesiąc 0 basen/miesiąc 0 paznokcie, tipsy/miesiąc 0 kosmetyczka/na miesiąc 100

Gość kołysankatoja
brunet81--- co ci się nie podoba??? wyp...j ,jesli nie używasz kosmetyków,albo przetrzyj gały,popatrz na temat i nie właź gdzie nie jesteś potrzebny

Gość ile wydaje ile wydaje
szampon do włosow - 35 zl odzywka do wlosow - 35 zl tusz do rzes - ok 50 zl (ale raz na dwa meisiace) podklad - 130 zl pomadka - nie uzywam balsam do ciala - z 20 zl krem na dzien - 30 zl (ale starcza mi na dwa miesiace) krem na noc - nie uzywam solarium - nie chodze paznokcie, tipsy - sama dbam, raz na ruski rok 50 zl kosmetczka- 7 zl regulacja brwi

:O A niby dlaczego? To jest INWESTYCJA!!!!!!!!!!!! Nie kazdy rodzi sie z piekna cera samą z siebie. Niektorzy sie musza sporo napracowac, by nie wygladac jak "idź stąd i nie wracaj". A takie serum wystarcza mi na ok pol roku, wiec o cochodzi? :P

Gość
szampon -20-50zł odzywka 30zł tusz do rzes-30zł podkład-40zł pomadka-15zł balsam do ciała-10zł krem na dzien-15zł krem na noc nie kupuje solarium-nie chodze paznokcie-nie mam tipsów kosmetyczka-nie chodze

szampon do włosów - 15 zł odżywka do włosów - 15 zł i jedwab do włosów - 11 zł tusz do rzęs- 30 zł podkład - 65 zł pomadka - błyszczyk -20, ale to co dwa m-ce balsam do ciała -25 zł krem na dzień - 35 zł krem na noc- 0 zł solarium/miesiąc - 0 zł basen/miesiąc- 0 zł ale ćwiczę na siłowni - 55 zł paznokcie, tipsy/miesiąc - lakier - 20 zl, nie noszę tipsów kosmetyczka/na miesiąc - 0 zł

Mala_zielona_zabka A niby dlaczego? To jest INWESTYCJA!!!!!!!!!!!! Nie kazdy rodzi sie z piekna cera samą z siebie. Niektorzy sie musza sporo napracowac, by nie wygladac jak "idź stąd i nie wracaj". A takie serum wystarcza mi na ok pol roku, wiec o cochodzi? tylko można z cery zrobić aksamit prawie za darmo!!!!! dlatego się śmieje ze wydajesz na jakieś badziewie :D

Gość calabaaza
szampon do włosów - 20zł odżywka do włosów - 25zł tusz do rzęs- 30zł(jeden stracza na trzy miesiące:P) podkład 67zł pomadka 10zł balsam do ciała 10zł krem na dzień - 39.99:P krem na noc - 7zł solarium/miesiąc- nie chodzę basen/miesiąc - nie chodzę paznokcie, tipsy/miesiąc - 100zł kosmetyczka/na miesiąc - nie stać mnie , od wielkiego dzwonu na kawitacje

Gość Czarna Studentka
szampon do włosów - 8 zł / miesiąc odżywka do włosów - 4 zł / miesiąc tusz do rzęs - 16 zł / rok podkład - 30 zł / rok pomadka - 6 zł / 3 miesiące balsam do ciała - 15 zł / 6 miesięcy krem na dzień - 13 zł / 3 miesiące krem na noc - 20 zł / 4 miesiące solarium/miesiąc - 0 zł basen/miesiąc - 0 zł paznokcie, tipsy/miesiąc - 0 zł kosmetyczka/na miesiąc - 0 zł INNE: ok. 20 zł, nie więcej ... oszczędzam jak tylko mogę, bardziej już nie dam rady :P