Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość der Stiel tudzież szypułka

ile wydajecie pieniędzy na kosmetyki takie jak:

Polecane posty

Gość der Stiel tudzież szypułka

podajcie prosze przybliżoną kwotę, którą przeznaczacie na: Dodam , że pytam nie z ciekawości, a dane te potrzebne mi są do ankiety szampon do włosów - odżywka do włosów - tusz do rzęs podkład pomadka balsam do ciała krem na dzień krem na noc solarium/miesiąc basen/miesiąc paznokcie, tipsy/miesiąc kosmetyczka/na miesiąc Z góry dziękuję!

Gość Abdullah ibn Hose
mam nadzieje ze jak najwiecej bo lubie zadbane kobiety wykreslil bym tylko tipsy i zbyt czeste solarium

Gość Halineczkaaaa
szampon do włosów - 49 odżywka do włosów - 35 tusz do rzęs25 podkład115 pomadka -nie uzywam balsam do ciała- nie używam krem na dzień-20 krem na noc-20 solarium/miesiąc-O zl basen/miesiąc-25 zl paznokcie, tipsy/miesiąc-0zl kosmetyczka/na miesiąc-0zl

Gość łenewa lajf geć ju dałn...
szampon do włosów - średnio na m-c wyjdzie z 5 zł jak nie mniej, bo kupuję rzadziej odżywka do włosów - średnio na m-c by wyszło z 1 zł, bo mało używam tusz do rzęs - raz na ruski rok 20 zł podkład - średnio m-c z 10 zł maks wyjdzie, nie używam dużo pomadka - 0. używam błyszczyka :classic_cool: a nie, sorry, ostatnio kupiłam, 25 zł wydałam, ale też rzadko kupuję balsam do ciała - tak z 10 zł m-c (znalazłam genialny i tani w supermarkecie :classic_cool:) krem na dzień - około 30 zł m-c krem na noc - używam jednego solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - 0 paznokcie, tipsy/miesiąc - 0 (chyba, że wliczysz lakier - nie kupuję go co miesiąc, raz na ruski rok z 10 zł wydam) kosmetyczka/na miesiąc - 0

szampon do włosów - 15 zł. odżywka do włosów - kilka w sumie - ok. 40 zł tusz do rzęs - 40 zł podkład - 50 zł pomadka - 20 zł balsam do ciała -25 zł krem na dzień 35 zł krem na noc 35 zł solarium/miesiąc 40 zł basen/miesiąc 60 zł paznokcie, tipsy/miesiąc 0 zł, sama dbam bo umiem i lubie kosmetyczka/na miesiąc - ok 50 zł

szampon do włosów - ok. 7zł odżywka do włosów - ok 8zł tusz do rzęs - ok 10zł podkład - ok 7zł pomadka - (w moim przypadku błyszczyk) 10zł balsam do ciała - 20zł krem na dzień - 15zł krem na noc - nie używam solarium/miesiąc - nie uczęszczam basen/miesiąc - nie uczęszczam paznokcie, tipsy/miesiąc - nie praktykuję kosmetyczka/na miesiąc - nie uczęszczam

szampon do włosów - obecny kosztował 7 zł odżywka do włosów - 22 tusz do rzęs- 49 podkład- 56 zł drugi 22zł pomadka ok 15 zł kazda balsam do ciała 20 zł krem na dzień- z filtrami 24 zł matujacy 70 zł krem na noc- 8 zł solarium/miesiąc//NICCC basen/miesiąc NICCC paznokcie, tipsy/miesiąc NICCC kosmetyczka/na miesiąc nic sama jestem kosmetyczka:D

dodam do tego: żel pod prysznic - około 15 zł m-c korund - jakieś groszowe sprawy telocapil - groszowe sprawy perfumy - za dużo :O suplementy diety - około 130 zł m-c

Gość Abdullah ibn Hose
wiecej wydaje na obiad w restauracji hahahahhaaha

Ameryka Południowa, a czy jesteś z Wawy, i czy jako kafeterianka mogę liczyć na jakiś rabacik? :classic_cool:

Gość afkafkafbhkj
szampon do włosów - kupuje litrowy za ok 100zł, czyli na miesiąc ok 25 odżywka do włosów - jak wyżej tusz do rzęs - 30zł podkład - 30zł pomadka - 8zł balsam do ciała - 11zł krem na dzień - nie używam, zamiast tego tonik ok.10zł krem na noc - 7zł solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - 25zł paznokcie, tipsy/miesiąc - 0 kosmetyczka/na miesiąc - 0

szampon do wlosow-16zl odzywka do wlosow-24zl tuszdo rzes-0zl podklad-0zl pomadka-0zl balsma do ciala-8zl krem na dzien-25zl krem na noc-0zl solarium-0zl basen-0zl paznokcie-0zl kosmetyczka-0zl

szampon do włosów -20-25 zł odżywka do włosów-30-60zł (+jedwab 20 zł) - tusz do rzęs-70zł podkład-70zł (+baza 45zł) pomadka-40-45zł balsam do ciała--------- krem na dzień-40-50zł krem na noc------- solarium/miesiąc------ basen/miesiąc--------- paznokcie, tipsy/miesiąc-------- kosmetyczka/na miesiąc ok 80 zł (ale chodzę raz na 2 miesiące) Nie pytaj ile wydaję na perfumy:D:D:D

szampon ok. 10 zł odżywka do włosów - używam dwóch, 35 zł tusz do rzęs - 50 podkład - 50 pomadka - nie używam, błyszczyk 6 zł balsam do ciała - 20 krem na dzień - 50 krem na noc - nie krem a serum, 30 solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - mam w ogrodzie, 0 paznokcie, tipsy/miesiąc - swoje pazury mam, 0 kosmetyczka/na miesiąc - kawitacja co 2 miesiące, ok 100 zł

Gość ini mini
szampon do włosów - 15 odżywka do włosów - 20 tusz do rzęs - 40 podkład - 50 pomadka (błyszczyk) - 20 balsam do ciała - 80 krem na dzień - 60 krem na noc - 80 solarium/miesiąc - 0 basen/miesiąc - 0 paznokcie, tipsy/miesiąc - 0 kosmetyczka/na miesiąc - 0 Są to kwoty tak "mniej więcej"

Gość góra spoko
szampon do włosów 10-20zł odżywka do włosów 10-20zł tusz do rzęs ok 20zł podkład 0 pomadka 0 balsam do ciała różnie od 15zł do 80zł krem na dzień 20-30zł krem na noc 20-30zł solarium/miesiąc 0 basen/miesiąc 0 paznokcie, tipsy/miesiąc 0 kosmetyczka/na miesiąc 10zł

Ona - używasz serum CO DZIEŃ? :O abo raczej co noc

szampon - 8/9 zl moja odzywka jest jedwab -13zl tusz- ok 20zl podklad - ok 14zl blyszczyk- ok 10zl zalezy jaki balsam - ok14 krem - ok 16 solarium - nie chodze tipsy - mam wlasne dlugie paznokcie basen-nie chodze kosmetyczka - nie chodze

Samego serum robionego własnoręcznie co noc, z kroplami kwasu raz na tydzień :)

Gość Alexiss_
szampon do włosów - 14zł odżywka do włosów - 16zł tusz do rzęs - 22zł podkład - 23zł pomadka - błyszczyk 10zł balsam do ciała - 22zł krem na dzień - 24zł krem na noc - 0zł solarium/miesiąc - 0zł basen/miesiąc - 0zł paznokcie, tipsy/miesiąc - 0zł kosmetyczka/na miesiąc - 0zł

szampon i odzywka cos ok. 10 zl kazdy tusz do rzes obecnie ok. 17 zl podklad - 50 zl pomadki nie uzywam - blyszczyk ok. 20 zl balsam 20-24 zl krem na dzien - 70 zl krem na noc 50-70 zl solarium nie uzywam wcale ;) wystarcza dwa urlopy w roku na sloncu basen - nie umiem plywac :D paznokci sztucznych nie mam - manicure robie sama do kosmetyczki jak sie uda to 2 razy w roku - 100 zl/raz

heh, bo już się zdziwiłam. jakby tam co dzień chcieć serum używać, to by się miało jednego wielkiego pryszcza zamiast twarzy

Gość ooh layla
szampon do włosów - 7 zł odżywka do włosów - używam różnych, ok. 20 zł tusz do rzęs - 50 zł podkład - 60 zł pomadka - ochronna, 10 zł balsam do ciała - 20 zł krem na dzień - 50 zł krem na noc - 50 zł solarium/miesiąc - nie chodzę do solarium :O basen/miesiąc - mam karnet, 30 zł paznokcie, tipsy/miesiąc - nie mam tipsów :O kosmetyczka/na miesiąc - ok. 80 zł, oczyszczanie + henna

szampon do włosów - 20 odżywka do włosów -15 tusz do rzęs-15 podkład-50 pomadka-10 balsam do ciała-20 krem na dzień-30 krem na noc----- solarium/miesiąc----tylko samoopalacz, albo opalanie natryskowe basen/miesiąc- 30 paznokcie, tipsy/miesiąc- ostatnio zrezygnowałam z tipsów, bo miałam już bardzo zniszczone paznokcie, teraz mam naturalne, więc maluje tylko odżywką 10zł kosmetyczka/na miesiąc-------

Gość tyle ile
szampon do włosów - 8 (zawsze w promocji) odżywka do włosów - 8 (zawsze w promocji< czasem razem z szamponem to 10 zła za oba) tusz do rzęs 30 (w promocji normalna cena 50) podkład- nie używam pomadka -od 15 do 200zł- zależy jaka balsam do ciała- od 10 do 40zł zależy jaka firma, zawsze mam kilka różnych,oczywiście promocje, na cellulit droższe krem na dzień- 80 ( w promocji ok 50/60) krem na noc- 25- 60- zależy czy na promocji solarium/miesiąc- nie chodzę, zastepczo opakowanie capivitu sun przed sezonem letnim 20zł basen/miesiąc- nie chodzę paznokcie, tipsy/miesiąc- nie robię, sama robię manikiur lakier raz w miesiącu 15 zł kosmetyczka/na miesiąc- nie chodzę

Ona, mi to się tam nie chce bawić, tylko korund, a tak to kupuję zwykłe kremy w aptece :P

szampon do włosów - ok. 15zł odżywka do włosów - ok. 8zł tusz do rzęs - ok. 10zł podkład - ok. 20zł pomadka - ok. 7zł balsam do ciała - ok. 18zł krem na dzień - ok. 5zł krem na noc - nie ma solarium/miesiąc - ok. 20zł basen/miesiąc - nie pływam:) paznokcie, tipsy/miesiąc - nie ma kosmetyczka/na miesiąc - nie ma

Gość nbgcfj
na wszystko max 100 zł