Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

OBboli - jakoś się nie dziwię, że kobiety mają cię głęboko. mam nadzieję, że tak pozostanie :classic_cool: a w ogóle dlaczego mam iść do dentysty z czymś, czego nie ma? to jak jakbym łysa szła do fryzjera :o🖐️ albo bez nogi do ortopedy...

" ale apteki są. weź ketonal i po sprawie. " już biegnę szukać apteki otwartej w boże ciało :D a wypiszesz mi receptę? :D po przeczytaniu waszych głupich pomysłów przestało mnie boleć :classic_cool:

Co do urody.Nie mogę się zgodzić.Oczywiście sporo kobiet jest poza zasięgiem ale myśle że to mniejszość.Sam widze atrakcyjne kobiety z nieurodziwymi facetami.Większym problemem jest charakter.czasami to idzie ze sobą w parze.Wtedy samotność murowana.

offerma, piszesz logicznie, nie mozna ci tego odmówić. jest jeszcze drugie dno, którego nie wziąłeś pod uwagę. o tym jest pisane w podręcznikach. Chodzi o postawę delikwenta. Jeśli w siebie nie wierzy, to rzeczywiście, cokolwiek powie, będzie brzmiało głupio.A on jako nieatrakcyjny, nie ma szans u większości. Atrakcyjność to głównie usposobienie - wiem, że ludziom trudno w to uwierzyć, bo tylko podświadomość ludzka to chwyta. Usposobienie i zapach. Wygląd też się liczy ale mniej niż myślisz. A najbardziej liczy sie psychologia i to jak ty sam o sobie myślisz. Ludzie nie wiedzą jaka siła w nich drzemie.

Gość jem glizdy
"Jeśli w siebie nie wierzy, to rzeczywiście, cokolwiek powie, będzie brzmiało głupio.A on jako nieatrakcyjny, nie ma szans u większości. Atrakcyjność to głównie usposobienie - wiem, że ludziom trudno w to uwierzyć, bo tylko podświadomość ludzka to chwyta. Usposobienie i zapach. Wygląd też się liczy ale mniej niż myślisz." Święte słowa... podpisuję się pod tym rękami i nogami

pewnie w szpitalu jest dyżur z 1 stomatologiem. Bo musi być z 1 taki kontrakt nfztu na cały poznań. I może jakiś prywatny nawet. o własnie. na stacji benzynowej kupisz leki przeciwbólowe całą dobę każdego dnia

Gość TH is IT PR
Brzydale nie mają szans wiec niech zapomną

Gość jem glizdy
Offerma ja nie wiem czy Ty rzeczywiście nie chcesz nikogo mieć bo tak piszesz czy tylko w ten sposób przyjmujesz realia że żadna Cię nie zechce... to błąd. I to duży. Z Twoich postów wynika że problem tkwi w Twojej postawie

Gość TH is IT PR
Jest brzydalem i tyle

offerma, dobry przykład ksiązki, przypominam sobie z zycia/telewizji takie patologie związkowe, że laska nie chce odejść od upokarzającego ja faceta. Jakos nie mam obrazu przystojniaka, któremu mógłbyś zazdrościć urody, ciała, wyglądu. A ta laska nie chce go zostawić...

wy umiecie czytać? napisałam, że JUŻ MNIE NIE BOLI " tam jest taka laska którą jej facet wyzywa od dziwek idiotek i w ogóle od najgorszych a ona tylko go prosi żeby jej nie zostawiał " no zobacz, to zupełnie jak ty i ja :P🖐️

Szanse ma każdy z nas.Tylko czy My chcemy byle kogo żeby tylko nie być samotni.To jest główny problem tej dyskusji.Myśle że każdy z nas marzy o odwzajemnionej miłości.Tylko taka miłość jest tak samo realna jak trafienie szóstki w lotto.

Gość TH is IT PR
Niczym wstrząsany bólami porodowymi, empatycznie przeżywający połóg, tatuś, wybiegam na dziedziniec kamienicy krzycząc sakramentalne, jużżżżżżż, i obwieszczając mieszkańca poczatek nowej lepszej epoki w której tacy jak my, brzydcy i odrzuceni, będą mogli wyjść z cienia, i nie przejmując się niczym ująć w dłoń swoje sterczące fujary, aby w akompaniamencie stękania poprowadzić je ku lepszej przyszłości, niczym Aleksiej Stachanow pchający swój wózek wyładowany czarnym złotem.

postawa bierze sie z doświadczeń, no tak. można doświadczenia różnie traktować: - jako lekcje, po której jestem lepszy - jako porażkę, która czyni mnie mniejszym to samo doświadczenie wpływa różnie na różnych ludzi; zależy jakie mają myśli w głowie, i czy myślą, czy się poddają papkom prostego przekazu innych

"można doświadczenia różnie traktować: - jako lekcje, po której jestem lepszy - jako porażkę, która czyni mnie mniejszym" a teraz usłyszymy wykład z psychologi sukcesu? wiesz, że te poradniki można potłuc o kant dupy. Jak to masz to nie potrzebujesz i nie czytasz. Jak nie masz to czytanie i tak nic nie da.

Gość TH is IT PR
Ja pracuję na stacji benzynowej. Ten wyżej to podszyw.

offerma, nie podobasz się. no i? odpowiada ci to? jeśli nie to zmień coś. przede wszystkim głowę - nie żartuję sobie; zacznij dopuszczać myśli, przed którymi do tej pory się broniłeś.