Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

181 cm. Darker nie wiele brakuje jak zacznę jeść kurczaki z hormonem wzrostu to kto wie.

zazwyczaj jak faceci wyobrażają sobie wysoka dziewczyna to tak do 176 ja trochę przerastam ich wyobraźnię.

Do wszystkich samotnych i prawiczków.Troszkę z innej beczki.Głosujmy na Kaczyńkiego.Jego życie w kwesti uczuć jest równie nieudane jak nasze.Wybrał realizowanie się poprzez politykę.Nie wiem czy jest mu z tym dobrze że jest od zawsze samotny.Napewno mógł mieć nie jedną ale po co robić coś na siłę. Uznał że skoro nie może być Mężem żony to będzie Mężem całego Narodu :)

nie chce żeby był moim mężem ma tylko 168 :) obcasów nie nasze ale pare lat temu sobie dorabiałam nosząc miedzy innymi obcasy.

Darker ty żartujesz ?! myślałam ,ze jesteś smutasem. tak. to strasznie durne zajęcie.

"Skoro nie potrafi zająć się kobietą to tym bardziej nie będzie potrafił się zając Polską". BZDURA. Przynajmniej nie będzie miał zaprzątniętej głowy jak tu się nachapać dla rodzinki i poustwiać wszystkich tak żeby ptasiego mleka im nie zabrakło.

tekst o wyrywaniu tekstami z książki mnie rozbawił ale w sumie to nie trudne bo mam durne poczucie humoru:)

czy ty próbujesz wzbudzić we mnie poczucie winy ? fakt miałam na kafie swoje zdjęcie ale żałuje ,ze je dodałam

Gość SS Germania
Doradze Tobie tak......wyciagnij kase z banku i idz do najblizszego biura zeby zamowic wycieczke. Jedz na Ukraine (omijaj raczej Odesse) albo do Hiszpani. Zobaczysz ile fajnych kobiet spotkasz i niekoniecznie musi to byc Polka z glowa w chmurach i z wielkim wyobrazeniem o sobie. Sprobuj:)

no właśnie kupcie sobie Chinkę one sa małe możecie się nimi opiekować do woli :)

elizeja - czasy niewolników oficjalnie się zakończyły.A tak naprawdę teraz pracownik jest niewolikiem a jak dłużej będzie rządzić Tusk to polacy będą niewolnikami niemców, anglików czy francuzów.

nienawidzę mojej wyobraźni. zastanawialiście sie dokąd by wam taka Chinka sięgała ?

Gość SS Germania
A tak Chinki mozna powiedziec sa wspanialymi kobietami i bardzo opiekunczymi. Zreszta taka mentalnosc panuje w ich kulturze, i znam wielu facetow ktorzy preferuja je poniewaz sa ciche i spokojne, a zarazem stanowia przeciwienstwo do czasami wielce rozwydrzonych panien z zachodu............jedyny defekt male piersi, ale zawsze przeciez mozna jej zafundowac powiekszenie:)

Małe ciało to i małe piersi.Co ty byś chciał trzygłowego potwora. Cicha, spokojna.Do sprzątania,gotowania i..... Ideał dla prawiczka :)

SS Germania twoja wypowiedz brzmi trochę jak reklama telewizora czy lodówki

Gość senior 26
40 letni prawiczek ma szansę czy nie ? Autorze jeszcze zadasz takie pytanie

Darker ,a ty znasz te teksty na pamięć ? szansa ze wyśle ci zdjęcia jest bliska zeru.użyj wyobraźni. po co sie rozczarowywać ? w twojej głowie mogę być blondyną z cyckami większymi od mózgu !

Gość SS Germania
Przyzanja ze mozna sie dopatrywac zblizonego kontekstu, wiec powiedz mi jak przedstawilabys polskie dziewczyny poniewaz negatywna reklame o nich juz znam a chcialbym poznac ta pozytywna z kobiecego punktu widzenia?:)

aaa widzę ,ze robisz mój portret psychologiczny. powodzenia :) tzytzki masz 13 lat ? " Ale przecież Rosie ma fajne takie, ciemne. Nie wiem, jak to nazwać... Takie skowyrne! Jakie? Skowyrne! Jak, kurwa, można powiedzieć o cyckach, że są skowyrne? „Skowyrne co to, kurwa, w ogóle znaczy? Nie wiem, tak mi się powiedziało: Skowyrne? Kurwa, Kozioł, litości! A w ogóle, cycki są nieważne ważny jest wyraz twarzy kobiety, kiedy je pokazuje. "

nie oceniam jednostki na podstawie ogółu i odwrotnie wiec nie odpowiem ci na to pytanie. ale może ty przedstawisz mi swoja negatywna opinie na temat "polskich dziewczyn" ?

nie wierzę ty naprawdę chcesz wzbudzić we mnie litość ? dzięki za mejla :)

Gość SS Germania
Jesli chodzi o cycki to wcale nie macie racji, nagie cycki polaczone z fajnym wizerunkiem twarzy kobiety ktora jest ladna stanowia fantastyczna i niezapomniana calosc u co niektorych...bo cycki sie sie jednak pamieta dosc dlugo:)

Gość SS Germania
A w jakim celu?.........Zareklamuj sama siebie najlepiej:)