Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość gracha
a,tak sobie.właśnie przespałam się godzinkę

Gość Gosiek16
Cos widze ze u Ciebie ze snem tez nie dobrze

Gość gracha
rozregulowany totalnie,a było już całkiem nieźle.muszę puścić młodsze pokolenie na chwilę do komputera

Gość dożynowa
JA TEZ JESTEM Z LUBLINA chetnie pogadusze z wami ziomeczki moje

Gość Gosiek16
Witamy dozynowa! opowiedz o sobie

Gość gracha
dożynowa,jesteś z nami?

Gość dożynowa
jestem ze swoim mezem 10 lat!mamy roczna coreczke pracuje i zajmuje sie domem i ..........mam depresje!wlasnie siedze saczac drinka!(nie karmie)dziecko praca dom dziecko praca dom!brak czasu dla siebie ale to nie o to chodzi!maz moj jest bardzo znudzony zyciem jak ja z reszta nie przytula mnie nie caluje dajcie spokoj rok sie nie calowac??????przeciez to nie ludzkie poz amiloscia do mojego dziecka z wzajemnoscia to nie czuje mezczyzny w moim zyciu tylko mieszkamy i zyjemy obok siebie!przeraza mnie przyszlosc a potem sie faceci dziwia ze kobieta zdradza!i nazywaja ja suka!a gdzie wy jestescie jak ŻEBRAMY od was o milosc latam???

Gość Gosiek16
Moze porozmawiaj z mezem o tym co czujesz, wyjedzcie gdzies... to normalne ze dziecko troszke 'rozdziela' malzonkow. brak wam czasu dla siebie.. roczne dziecko mozecie bez obaw zostawic z babcia na weekend tym bardziej ze nie karmisz...

Gość gracha
dożynowa,też mam depresję.może będzie Ci rażniej.a z mężem też bym porozmawiała,on nie wie nic o depresji?

Gość Gosiek16
Moze mam inny poglad na swiat ale ja w takiej sytuacji zostawilabym dziecko babci lub komus,wystroila sie i umowila sie na randke z mezem,glupio to brzmi,ale podobno dziala. wyciagnij go gdzies,nawet na spacer, powiedz mu ze jest zdolny itp. mezczyzni lubia komplementy bardziej od kobiet;)

Gość dożynowa
rozmawiamy ze soba z tym akurat nie ma problemu!ale to konczy sie na jednodniowym uniesieniu!zyjemy razem a ja mysle o tym żeby odejsc!brak mi czulosci milosci poprostu mężczyzny ciepla!

Gość karanka
ja też z Lublina:)

Gość dożynowa
z zostawieniem u babci nie ma problemu ale moj maz jest wiecznie zmeczony robilam rozne podchody sexi bielizna pieszczoty spontan nadmieniam ze nie jestm gruba po ciazy podobno jest atrakcyjna kobieta ale moj maz mial bujna przeszlosc liczne kochanki i rozrywkowe zycie teraz to jest poza nami z cala pewnoscia ! ale wasze propozycje sa fajne ale nie do realizacji bo kiedy maz jest w domu to spi - odpoczywa i zadna sila go nie jest wstanie wyrwac z wyrka niestetya ja na niego nie dzialam ostatnio sie do niego przytulilam bez majteczek wygolona sexi staniczek a on pilot w reku i " NIE OBRAŹ SIE - ALE JESTEM ZMECZONY "

Gość gracha
cześć karanka.dożynowa,przerabiałam to ,po terapii ja si e zmieniłam i w związku z tym mąż się bardzo zmienił(na plus).jednak mam wrażenie, ze Twój ma małą wiedzę o depre i wspieraniu

Gość Gosiek16
Karanka-witamy? dozynowa- a kochasz go jeszcze? czy wogole nic do niego nie czujesz?

Gość karanka
ej to na imprezke trzeba sie wybrac:)

Gość Gosiek16
dozynowa- niema rzeczy niemozliwych! a po ile macie lat?

Gość dożynowa
on jest miloscia ojego zycia i kocham go ale wiecie co boje sie sytuacji w ktorej zaczalby mnie adorowac inny mężczyzna kobieta w takich chwilach jest chlonna jak gabka

Gość Gosiek16
a moze on znow ma kogos na boku...?

Gość dożynowa
nie nie ma!jestem juz na to uczulona i wiem jakie sa tego symptomy!nie ma jest tak samo jak ja znudzony ty marazmem i codziennoscia ale nie chce nic z tym zrobic mimo moich prob

Gość Gosiek16
Moze pojdziecie do poradni malzenskiej... podobno po urodzeniu dziecka kobieta dla mezczyzny jest glownie matka jego dziecka,osoba ktora trzeba chronic zeby nic jej nie zabraklo, nie patrza np. na piersi w podtekscie erotycznym...

Gość gracha
wiesz,pomyślałm sobie,że może on też zaczyna mieć jakieś stany depresyjne...nie życzę...

Gość Gosiek16
Tez moze byc... hmm.. niewiem,chyba jestem za mloda zeby Ci cos sensownego doradzic..

Gość gracha
przy okazji,powiedzcie niedouczonej,jak sensownie wracać do tematu.czasem udaje mi się przez google,czasem google nie znajdują,więc jak ten debilek ciągle wracam do nowych i szukam, i szukam...

Gość Gosiek16
Tam jak masz COFNIJ to nacisnij prawy przycisk myszki i powinna Ci wyskoczyc historia. niewiem jaki masz program wiec moze popytaj dzieci to wytlumacza

Gość Gosiek16
Gracha jestes?

Gość gracha
jestem,ale chyba już niedługo. syn wrócił z pracy,jak nagle zniknę,to znaczy,że mnie wysiudał...

Gość Gosiek16
Nio trudno...

Gość gracha
zaeaz,zaraz,jeszcze jestem

Gość dożynowa
gdybym powiedziala o poradni to by chyba padl moj maz!on nie\ widzi problemu a ja wymyslam!on chyba tez ma jakas depresje