Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzka egzystencja

nieszczesliwa

Polecane posty

Gość ludzka egzystencja

witam wszystkich! jestem nieszczesliwa poniewaz nic w zyciu mi nie wychodzi;/ staram sie ale wszystko mi sie rypie i nie weim co amma juz robic;/ po pierwsze kłóce sie z rodzcami czesto i sa to powazne klotnie po drugie czekam teraz na wyniki a matura nie poszla mi najlepiej zas jedyny kierunek na jaki chce sie dostac moze okazac sie dla mnie zakazanym owocem poza tym chlopak w ktorym jestem zakochana jest daleko od mnie i najwyrazneije nie czuje tego samego bo nie dazy do spotaknia io to ja musze je proponowac a wtedy ma czas sie spotkac i w ogole ale niegdy nie wychodzi z inicjatywa poza tym jkais miesiac temu poszlam sie zapytac o prace a oni nie daja zadnej odpowiedzi czy ma mam ja czy nie, bylam jeszcze zapytac kilka razy i pow z emaja tel to jak cos to zadzwonia, choc wczesneij mowili ze juz mam te prace a teraz moja kol ktora byla ze mna ja dostala a ja nie Pomozcie!!

Gość ludzka egzystencja
nie jestem psychiczna i wieszac sie nie bede prosze tylko o rade PRZYSTOJNIACZKU!!!

zmień ton do samej siebie, Ci, którzy maja szczęście w życiu i nie dostana pracy, szukaja dalej i w końcu ją znajdują. A jak juz znajdą, to mówią, że ogólnie mają szczęście w życiu. A ty różnisz się od noch tylko podejściem. A chłopak? nie dąży do spotkań, trudno. Ci, którzy maja szczęście byliby zadowoleni z ego obrotu sprawy, bo dopatrywaliby się korzyści z takiego obrotu sprawy. A matura? Na drugo raz w zyciu więcej się ucz, teraz już nie ma co płakać.

Gość ludzka egzystencja
nie jestem paszczurem ale nie jestem tez idealna jak TY! bo dostrzegam i swoje wady i zalety a nie jestem zaslepiona w lusterko, poza tym jestem optymistka tylko mam taki okres w zyciu teraz ze za duzo rzeczy mnie przytłacza i przestaje wierzyc w to ze bedzie lepiej... zwlaszcza ze wszystko teraz akurat co sobie postawilam za cel zawalilo mi sie... Chcoiaz wiem ze na pewno kiedys jeszcze sie bede z tego smiac ale poki co to do smiechu mi nie jest;/

Gość ludzka egzystencja
dziekuje krokodylko1

Gość sherman
przypal sobie MJ ;]