Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrjryjyjyjyjy

czuje ze jestem nikim-mam dosc;/

Polecane posty

Gość hrjryjyjyjyjy

przytylam jestem samotna malo znajomych dzisaij mialam okazje sie z nimi spotkac w fajnym miejscu odmowiłam bo objadłam sie i stwierdziłam ze za kare nie ide:/ wiem dziwne nie moge dokonczyc pracy licencjackiej a za tydzien mam oddac-brak mi sił na to studiuje dziennie i całe dnie spedzam przed kompem i na uczelni choruje na przewlekła chorobe mam jakies autoagresywne mysli, czyny wobec siebie i chyba nie lubie swojej osoby czuje ze nic nie dokonam w zyciu wogole czuje sie wstretna brzydka gruba(chociaz z opini innych jestem ładna ) mam 24 lata

Gość ndsnde
nie zamartiwiaj sie tak !!!!!!!!!! kazdy ma jakie problemy w zyciu oto chodzi zeby soibie z nimi radzic nie poddawaj sie

Gość Youdyta
tez mam 24 lata i uwazam ,ze w tym wieku mozna jeszcze zmienic swoje zycie :)

Gość jobkkjbjbnbnb n
ciesz sie ze jestes ladna !poza tym - studiujesz , i nie wiem co umiesz ale umiesz myslec, jestes wrazliwa, umiesz obslugiwac kompa i masz dostep do neta... myslisz ze nie ma gorszych od ciebie? sa sa i to wcale nie malo . Takze nie jestes gorsza. mozesz byc tylko lepsza.

Gość hrjryjyjyjyjy
wiem ze mozna codziennie robie sobie plany tego co zmienie i codziennie jesli padnie mi jeden szczegól to pada cala reszta chyba jestem chora chora z nienawisci do siebie ;/

nie martw się... i uwierz w siebie :) jesteś młoda, całe życie przed tobą...nie ma się co martwić, wcale nie jesteś nikim.

Gość BlackAngel19
ej no ludzie co z wami-najlepiej położyć się do trumny i umrzeć... kobieto weź się za siebie i nie rób z siebie brzydkiego kaczątka. a anoreksja to straszna choroba. i problem leży w twojej psychice. nie można się poddać-chcesz ważyć 30 kg i marzyć o tym, żeby umrzeć? co jest pięknego w szkielecie?

Gość jobkkjbjbnbnb n
a to nienawisc wrodzona czy nabyta? czy zaszczepion aprzez rodzicieli? oni pewnie tez mieli za malo milosci. esli jestes ofiara ofiar to przerwij ten krag ty. das z rade !przynajmiej probuj. i nie tylko tobie sie sypie - nie martw sie

Gość hrjryjyjyjyjy
myslicie ze klepanie mnie po plecach pomoze?? mam zachowania autoagresywne - w tym objadanie kompulsywne, jestem dda i mam chorobe autoagresywna chyba to widac ze nie przepadam za soba mam niska samoocene wiem w czym rzecz nie wiem jak sobie psychicznie poradzic czuje sie taka hmm..niedostosowana taka niewartsa tego wszystkliego czuje sie gorsza czuje tez ze nie zasługuije na wiele rzeczy w tym przyjazn innych, jestem taka niedoskonała przeciez;/ wiem ze inni tez nie sa doskonali ale nie potrafie sobie uswadomic ze i ja moge byc taka własnie sie obzarłam do bolu;/ kompulsy

Gość he he he he bajka heh
kochanego ciałka nigdy za wiele jeśli oczywiście nie przeszkadza Ci w ruchu i w ogóle w życiu;p nie chodzi o to żeby mieć wielu znajomych ale jednego przyjaciela!! bo an kumplach sie można przejechać... a sama pisalas że masz towarzystwo a sama odmówiłaś ;p;p takze nie jestes az taka samotna;p 24 lata o nie koniec swiata!! kazdy je bedzie mial lub ma lub ma ale za soba;d nie pzrejmuj sie bo nie jedna dziewczyna ma taki problem ze nie ma drugiej połówki widoznie jeszcze nie nadzsedł Twój czas ale badz cierpilwa!! najwazniejsze zebys docenila KIM jestes:) studia-wiec jestes ambitna i to jest wazne:) masz jeszcze mnostwo okazji do poznania faceta!! nie miej takich mysli bo to Cie moze zgubic!!! jestes na pewno wartosciowa kobieta i nie dopuszcZaj dosiebie mysli ze jest inaczej!! widzisz to jest problem jestes ladna skoro tak mowia oinni a oceniasz sie jakbyś byla brzydula ( a nawet jesli to uroda sie nie liczy tylko serce chociaz teraz faceci sa oblesni i zwracaja uwage na wyglad;/ ) nie martw sie o mnie tez mowia ze ładna(choc ja czuje sie nie-atrakcyjnie) jestem a nie mam chlopaka a w dodatku długo już szukam ale jakos sie nie załamuje bo wiem że na miłość przyjdzie czas!!! wierze w Ciebie glowa do góry!!:)

Gość Youdyta
tez czasami mam dola ,ale jak wezme sie w garsc to wiele rzeczy staje sie latwiejszymi. balam sie podjac ryzyko ale udalo sie - znalazlam lepsza prace, udalo mi sie zmienic uczelnie na lepsza, zaczynam widziec perspektywy na przyszlosc... tez chcialabym schudnac z 5 kg ;) pare rzeczy zmienic w sobie, bedzie wiecej znajomych

Gość gracha
a pomyślałaś o jakiejś terapii,leczeniu?czasem proste leki od psychitry lub lekarzarza rodzinnego bardzo pomagają,a przede wszystkim polecam psychologa.moim zdaniem , to początek depresji, walcz o siebie.pozdrawiam.

Gość hrjryjyjyjyjy
od lat tak mam i to nie jest depresja raczej niska samoocena połaczona z niewiara w siebie

Gość Youdyta
ja tez przez kilka lat mialam niskasamoocene. ale na szczescie mam kogos kto czesto klepie mnie po plecach i chwali ;)

Gość hrjryjyjyjyjy
super;/ szkoda ze ja mam małe szanse na kogos takiego

Gość Youdyta
oj ,ale czasem tez jak mi zasoli konstruktywna krytyke to chce mi sie wyc :) jestes mloda, jeszcze znajdziesz swoja podpore :D

Gość oj wez.....................
tu sobie pogadasz. ale czy ci pomoze? raczej nie bo i tak nie wiezysz tym co ci zyczliwie radza. w zyczliwosc nie wiezysz bo moze jeszcze nie umiesz. jak jestes dda to masz pod orke. ale tez o yle latwiej bo czesc problemow am tkwi. jest gdzie szukac pomocy. samej ci moze byc trudniej. ale nie daj sie. w koncu chcesz zebybylo lepiej. bo to moze byc.

Gość hrjryjyjyjyjy
chyba chciałam sie wyzalic

Gość hrjryjyjyjyjy
zastanawiam sie jak sobie pomoc

Gość Młody 27
Przepraszam ale po smierci mojego taty ...a mineło już 6 lat nadal nie potrafie sie odnaleźć..:( najchetniej nadal bym zatracał sie w alkocholizm lub.. zapomnienie,...proszę was dajcie jakąs radę... załamany:(

Gość katarz
mysle, ze powinnas dokonczyc te studia i po rpostu cieszyc sie z dyplomu. Znalezc sobie jakis sposob na zycie. NIektorzy sa prawnikamia, lekarzami, chorzystami albo koniarzami. Kazdy musi znalezc sie w dzisij. swiecie. Po wtore dokoncz te studia i znajdz sobie faceta. A jesli przeszkadza Ci swoja tusza, po prostu mniej jedz. Jesli naprawde bedziesz tego chciala i utrzymasz wage nie powracajac do starych nawykow-schudniesz. :))

Gość gość
czesc ja ma 24 lata tez ma dwojke dzieci kocham ****ardzo wiem chocisz ze ma dla kog zyc ale moj chlopak mowi mi ze jeste gopia i takie tam czuje sie strasznie dziwnie i astanawiam sie czy on ma racje bo sam juz nie wiem;{

Gość gość
Mój problem był poniekąd dziwny….po prostu nic mi się nie chciało. Ciężko było mi rano wstawać, zadnego celu, sensu w życiu. Napadały mnie lęki, nie potrafiłem funkcjonować, myśleć racjonalnie, nie cieszyło mnie kompletnie nic, odechciało mi się po prostu życia. Trafiłem przypadkiem na stronę osoby pomagającej ludziom w depresji http://moc-energii.pl , zamówiłem u niego oczyszczenie aury które polecane jest w takich stanach. I zadziałało. W koncu stałem się bardziej żywy, mam więcej energii i układam jakieś życiowe plany.

Oj SPAMERZE, SPAMERZE... x ile jeszcze starych tematów odgrzebiesz, by nagonić IDIOTÓW, do swej oszukańczej firmy ?