Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebawem rozwodnik

Depresja to fajna sprawa :-)

Polecane posty

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ikażdy ma problem tylko nie OLKA ,zresztą ja za stara jestem tak mi napisała i mam sobie spojrzeć na jej zdjęcie a potem na siebie :)

Gość Katarzyna ze Szczecina
wmówiłam facetowi, że mam depresję bo nie chciało mi się pracować. no może nie tyle co pracować, co wstawać rano, potwornie tego nie znosiłam i nie znoszę do dzisiaj. przez 2 lata siedziałam w domu, a ten frajer łożył kasę na moje zachcianki. nie wiem czemu tak robiłam. teraz mam nowego faceta ale zupełnie inaczej patrzę na niego i wiem, że akurat on sobie nie da wmówić nic, a szkoda :))

he he pisz dalej się pośmiałam :) E nie martw się spłacisz te długi ,pójdziesz do trzeciej pracy i jakoś to będzie .A spać będziesz w drodze z jednej pracy do tej trzeciej albo odwrotnie :)

Hej Klejnotka.. widze ze i ciebie temat wciagnal.. pozdrawiam

Tak tylko nie wiem czy się mogę wypowiadać bo OLA zaraz mnie zjedzie że za stara jestem :)Też pozdrawiam:)

rozwodnk- to jak to.. nie potrafisz utrzymac kobiety z twojej pensji..? dlaczego dlugi? moze za bardzo imprezujesz cio?

toya_-czemu się mnie czepiasz, zrobiłam ci coś-zazdrość, no tak..uwżasz że wyglądam aż tak zajebiście..dziękuje..ale dzięki twojej wypowiedzi wie jak ty wyglądasz, jak gó...to jest moje zdjęcie, jest normalne, pare tu osób ( stałych bywalców) wie że to ja, a Tobie dziewczynko nie muszę nic udowadniać...gdybym chciała wstawic zdjęcie, nie swoje, wybrałabym jakąś modelkę "ala ania przybylska", to wszystko co mialam Ci do powiedzenia, zegnam

"modelkę ala ania przybylska",dobre toż to aktorka !!!!

a o tym swoim wyzwoleniu i niezależności, potraficie tylko gadać. jak przychodzi co do czego, to wychodzi szydło z worka.

OLKA wszystkim wmawia że jej zazdroszczą najpierw mi teraz TOYI hm

ja tak sie teraz zastanawiam - skad to sie bierze? mysle o facetach palantach? wychowanie mamusiek?

PIOTRUŚ 28 :)ale o co chodzi z tym szydłem ???

Gość Niebawem rozwodnik
@Katarzyna ze Szczecina Widzisz, czyli mozna :-) Miewala tez straszne zapalenia uszu. Kiedy pojechalem z nia do szpitala, 3 lekarzy ogladalo i nie wiedzialo co jej jest.

No ale zapalenie ucha to nie jest raczej objaw depresji?Co to ma do rzeczy?

do Oli- jesli chodzi o wyglad to mysle ze wygladam lepiej od tej panny na zdjeciu, ale my to nie o tym .. prawda ? wiec SKUP SIE... do Piotra28- jako zapracowany budowlaniec to zdecydowanie powinienes spac O TEJ PORZE

jaka depresja? dajcie spokój ;) też lubiłam ściemniać jak mi się po prostu nie chciało jechać na urodziny, imieniny czy tam obiad. udawałam kolki nerkowe, zapalenie wyrostka, omdlenia ;)

Gość Niebawem rozwodnik
@klejnotka To ma do jej zmyslonych chorob. Byla w tym persekcjonistka, znala objawy wielu chorob, wiec wiedziala jak je perfekcyjnie symulowac. Kiedys nie zdawalem sobie sprawy, teraz wiem, ze to neurotyczna hipochondryczka.

Gość Niebawem rozwodnik
@Katarzyna ze Szczecina Wiesz, moze to podswiadomosc ale jak naprawde byla chora to wiedzialem kiedy i troszczylem sie, a jak udawala to bylo to po prostu kurewsko meczliwe i czulem, ze cos nie tak. Dzieki, ze otworzylas mi oczy, ze takie skurwysynstwo na swiecie bywa, a ja dalem sie zrobic na litosc i te maslane oczka.

do Piotra28- ciekawa jestem jaka jest twoja wersja dlaczego mam cie za dupka... czekam na odpowiedz

E ja nie wiem czy ty ten rozwód dostaniesz na podstawie swoich zebranych dowodów a od lekarzy jakieś zaświadczenia masz że twoja żona udawała albo inne dowody?????

Ty wiesz że w sądzie trzeba wszystko udowodnić.????

Gość Niebawem rozwodnik
@klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Narazie bez orzekania o winie, jesli bedzie sie rzucac to pojda w ruch materialy dowodowe a wtedy bedzie ugotowana i jeszcze zaloze jej kolejne sprawy z KC i KK.

Gość Niebawem rozwodnik
@klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mam dobre materialy dowodowe, tamten dupek tez sie przyznal na swoje nieszczescie :-) Wiesz, planowanie zniszczenia finansowego i psychicznego to juz jest KK.

prawda jest taka, ze my wyczuwamy na ile sobie możemy pozwolić a na co już nie, jesteśmy świetnymi obserwatorkami. do tej pory lubię wymyślać różnorakie historyjki, które mi się rzekomo przytrafiły :)

rozwodnik- cala twoja opowiesc czy jak to zwal to czysta - PATOLOGIA, ty i cala reszta

Gość Niebawem rozwodnik
@Katarzyna ze Szczecina Ja pierdole! Czy wy tak wszystkie robicie? Ja po prostu nie postawilem jej zadnych granic, chcesz to sobie kup. Tylko suka sie tak zagalopowala ze swoimi zmyslonymi chorobami, ze nawet probowala z okna skakac (a potem z usmiechem opowiadala o tym znajomej, ktora na jej zgube znam). Po prostu przegiela pale, teraz kochanek ja utrzymuje i musi sie niezle starac bo tamtego nie obowiazuje zadna przysiega malzenska.

toya, a ty nie lubisz wykorzystywać sytuacji? :) no przyznaj, że chętnie byś sobie robiła to, na co ty masz ochotę i wtedy, kiedy chcesz :)

Niebawem rozwodnik A jak on sie w sądzie wyprze i zrobią z ciebie wariata bo się tak umówią to szpital cię czeka psychiatryczny :)