Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaamany

Gdzie mogę poznać fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość załaaaamany

Mam 29 lat, jestem wykształcony, przystojny no i samotny... Nie wiem gdzie mogę spotkać kogoś fajnego. Czasem pójdę do klubu jakiegoś, ale tam zazwyczaj są jakieś nie za ciekawe dziewczyny.

Pewnie niedlugo sama sie znajdzie:)badz dobrej mysli:) A kluby to faktycznie nienajlepszy pomysl:)

Gość załaaaamany
A może nie mogę znaleźć dziewczyny przez to, że nie mam rąk i nóg ? :( Myślicie, że to może mieć jakieś znaczenie ? :(

Jeżeli ty pytasz o miejsca, szczególnie na kafe, to naprawdę masz problem. A problem duży gdy piszesz, że jesteś wykształcony i przystojny, znaczy jesteś ofermą czy pechowcem?

Gość załaaaamany
Jestem chyba pechowcem. W życiu różnie układa się. Najwięcej poznawałem fajnych dziewczyn na studiach, a później przyszła praca. Wiadomo oprócz pracy człowiek też ma inne zajęcia. Czas szybko leciał i dalej szybko leci... Okazji do poznawania nowych kobiet (oprócz dyskotek) nie za wiele. A to forum jakoś przez przypadek znalazłem nie wiem kto tu przesiaduje i czy dostanę odpowiedź...

Nie dostaniesz. Musisz odpowiedzieć sobie sam.

Nie ma odpowiedzi, jeden podrywa na dyskotece, inny w centrach handlowych, a jeszcze inny w internecie, nie ma konkretnego miejsca, tu przypadek jest potrzebny i trochę szczęścia aby spotkać kobietę, przy której język się rozplatuje i samo idzie dalej

Gość załaaaamany
I mi tego szczęścia do kobiet brakuje... W życiu wiele rzeczy naprawdę łatwo mi przyszło, np. uroda to kwestia genów. I tak czasem myślę, żeby aż tak łatwo nie miał i w jakiś sposób zrównoważyć nie mogę znaleźć fajnej kobiety... Wiem, że ludzie w życiu mają gorsze problemy, ale te samotnie upływające dni robią swoje... Smutek człowieka ogarnia, pojawia się jakaś bezcelowość.

Gość olka199052
hmm ja mam to samo co ty tyle ze z mezczyznami.. nie mam wogole szczescia do facetow:( i tez niewiem gdzie szukac i znalesc takiego ktoremu nie bedzie chodzilo tylko o jedno...

Ile lat jesteś samotny.. może tak jak i moja połówka, twojej się zmarło. :P

Gość a co maja kluby do tego
Ja jestem samotna a czasami chodze do klubów:D A co, nie wolno?:) Mimo wszystko uważam, że jestem normalna.

Gość vamos a bailar
Hmm wiesz sa jeszcze ładne, fajne, samotne kobietki, i one dokładnie zadają sobie to samo pytanie na które ty szukasz odpowiedzi

Gość Przyszła studetnkaaa
a czego szuykasz u dziewczyny? czemu ci te co sa nie odpowiadakja? szukasz kurwy w lozku kucharki w kuchni i madonny na reke i dla mamy?

Gość olka199052
Do autora: a skad jestes tak wogole?:)

Gość Przyszła studetnkaaa
och przestancie do niego pisac durne z niskim poczucie wartosci

Gość olka199052
przyszla studentka: chyba o sobie piszesz;]

Gość załaaaamany
Odnośnie do imprez. Takie małe moje spostrzeżenie. Ogromna większość dziewczyn, które znałem i uważałem (i nie tylko ja) za fajne nie chodziła na imprezy lub bardzo rzadko. Poza tym jak widzę dziewczynę to wiem od razu czy ona podoba mi się a nie trzeba od razu cycków wywalać czy tyłka. Wiele z tych lasek daje się od razu obmacywać, całować, do łóżka iść. Też zauważam, że coraz więcej na imprezach dziewczyn pali. Dla mnie papierosy = smród. W skrócie szukam kobiety spokojnej, z zasadami, niepalącej i niepijącej, z pasją jakąś, lubiącej wycieczki plusem będzie jak lubi sport uprawiać..

Gość wawaw
od takich spraw masz portale randkowe- sympatia, mydwoje itp.

Gość vamos a bailar
Załamany a możesz napisać z jakiego jesteś województwa?

Mam tak samo, tylko oczywiście ja o facecie myślę:p Też żeby był niepalący, normlany i z zasadami. Oraz nie straszący wyglądem. i byłoby miło gdyby też lubił sport.Ciągle spotykam takich którzy przynajmniej jeden z tych punktów łamią heh;) Tak to jest, od pewnego czasu mi się nie układa. Ale mam nadzieję że będzie lepiej.

Gość :);):)
:)

Gość załaaaamany
natychmiast wiem czy dzievwzyne lubie penis mi staje

to że dziewczyna chodzi na imprezy , do klubów to nie znaczy że nie jest fajna:D a w klubie, pubie predzej poznasz kobietę która szuka faceta niż odwrotnie. tylko trzeba w odpowiednie miejsca chodzić. dyskoteki raczej nie.

Gość lafiryndy pokazywać nogi
Tu są same lafiryndy, ale niektóre mają cięty język ❤️

Gość anonek123456a
może spróbuj na gochat.in [ http://gochat.in ] to jednostronnie anonimowy czat ze zdjeciami, mozna kogos tam ciekawego poznac, dodatkowo mozna ogladac wspolnie z rozmowca nagrania na youtube

Gość Fajna sucz

729449620 fajna ... wroclaw