Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

dzwoni wczoraj do mnie facet i mowi ...

Polecane posty

Gość aguśka444

czy widzimy się dziś ja na to ze nie wiem muszę się zastanowić ( miałam dużo na głowie) wiec on na to ze jak będę wiedziała to żebym dała znać. dzwonię po godzinie mowie ze ok a on ze teraz już nie możne bo wypił piwo i co myślicie?? Dodam ze spotykamy się od około 2 m-c on 28 lat

Gość aguśka444
no tak nie mógł prowadzić, mówił ze możne ktoś go podwieś jakby mu zależało to by czekał

Gość kollllllllllllllllllllllllllll
Skoro wypil piwo to znaczy ze mial w dupie ciebie i to czy pozniej sie spotkacie. Przeciez nie musial czekac jak na szpilkach na informacje , ale nie musial od razu pic...

Gość do aguśki
jakby tobie zależało to powiedziałabyś żeby przyjechał wcześnij. Raz to on do Ciebie zadzownił i chciał przyjechać, Ty mu zrobiłas łaske, więc nie powinnaś mieć żadnych żali, a jedynie winą obarczyć siebie. Dwa pomyśl że to Ty dzwonisz do niego i on mói że nie ma czasu zadzwonie za godzine to powiem Ci czy dam rade po prostu się bronił, myśle że cieżko mu to przyszło, ale jednak nie chce zrobić z siebie pantoflarza, na każde zawołanie przyjeżdzającego. Zastanów się jak postępujesz, a nei jeszcze jakies zale...

Gość bzdziagwa ;)
wez sie zstanow nad soba laska dupna pani sie znalzla na ktora trzeba czekac facet nie bedzie czekal az ty laskawie sie zastanowisz To TY NIE SZANUJESZ JEGO I JEGO CZASU !!!!!!!!!

Gość aguśka444
sory ale nie mowil mi rano ze sie spotkamy, miałam już plan dnia wiec chciałam sobie pookładać wszystko i zobaczyć czy dam rade tym bardziej ze dał mi czas na zastanowienie a on juz nie tylko odrazu piwo jakby byl upał 30 stopni

Gość bzdziagwa ;)
aguśka444 to trzeba bylo tak odrazu

Gość aguśka444
co prawda dzwonił poprzedniego dnia czy się spotkamy ale też nie mogła ale wtedy chciał żebym do niego wyszła około 21.00

Gość a ja czekam ponad miesiąc
a ja czekam ponad miesiąc aż facetowi zechce się do mnie przyjechać, wczoraj mi napisał: może jutro do ciebie przyjadę,mam tyle na głowie, W NOSIE MAM JEGO MOżE, zrób to samo, skoro nie wiedziałaś to niewiedziałas i tyle, i nie musisz byc na jego każde zawołanie, niech nauczy się szanować ciebie i twój czas,niby co? masz czekac bo może znajdzie dla ciebie czas? a twój to gdzie?

Gość aguśka444
tak jak mu zależny niech czeka jak nie zależny niech spada

Gość no i tak
to jest spotykać się ze starym kawalwrem, feee

Gość aguśka dorośnij i pisz prawde
za jezyk cie trzeba ciagac. ech, dziewczyno.

Gość Pytajnik777
aguśka444 "czy widzimy się dziś ja na to ze nie wiem muszę się zastanowić ( miałam dużo na głowie) wiec on na to ze jak będę wiedziała to żebym dała znać. dzwonię po godzinie mowie ze ok a on ze teraz już nie możne bo wypił piwo i co myślicie?? Dodam ze spotykamy się od około 2 m-c on 28 lat". Mężczyźni wypowiadający się tutaj piszą totalne bzdury. Po 1 - on kompletnie nie szanuje nie tylko Twojego czasu,. ale też Ciebie. Nie bierze pod uwagę, że Ty też możesz mieć jakoś zaplanowany dzień (jeśli dzwoni w ostatniej chwili, to musi się z tym liczyć). Poza tym, co wielokrotnie pokazuyje doświadczenie i moje, i moich koleżanek, ten mężczyzna, który szanuje kobietę, jeśli to pierwsze randki, zadzwoni z zaproszeniem minimum 3-4 dni przed - bo z jednej strony bierze pod uwagę, że musi Cię uprzedzić z odpowiednim wyprzedzeniem, żebyś sobie nie zaplanowała wieczoru inaczej, a z drugiej strony nie chce stawiać Cię z niezręcznej sytuacji. Jeszcze się mi nie zdarzyło, żeby mężczyzna, który na pierwsze randki zaprasza dzień przed, lub (co gorsza), w tym samym dniu, był poważnie zainteresowany - każdy z nich okazywał się pustym poszukiwaczem przygód, skaczącym z kwaiatka na kwiatek, który dzwonił tak późno, bo uważał, że jest takim bóstwem na ołtarzu, że nawet jeśli masz już plany, to i tak z łatwością je porzucisz dla niego, więc nie ma znaczenia, kiedy zadzwoni. A Ty masz prawo wahać się co do spotkania, jeśli on dzwoni z zaproszeniem tak późno, bo musisz się zastanowić, czy możesz i chcesz zrezygnować ze swoich planów, a być może z obowiązków, których w żaden sposób nie możesz odwlec czy przełożyć. Często na ostatnią chwilę dzwonią właśnie tacy mężczyźni, którzy nie liczą się z kobietą. Dzwonią wtedy, kiedy to oni mają czas i ochotę się spotkać, a za to nigdy nie zgodzą się na zaproponowane, nawet w ramach rewanżu, spotkanie przez kobietę, bo wszystko ma być na warunkach takiego pana i władcy. Albo je przyjmujesz, albo ma Cię w nosie. Często okazuje się, że tacy faceci to typ niebotycznego egoisty, który traktuje w ten sposób kobietę dlatego, że spotyka się równocześnie z innymi kobietami, traktując Cię jak koło zapasowe. Gdy odmawiasz, ale w zamian od razu proponujesz inną, konkretną datę spotkania, ma to w nosie, bo przeznaczył dla Ciebie akurat ten dzień, a w proponowanym widzi się już z inną, z którą też ma nadzieję na seks, więc nie odwoła. Po 2 - co to za jakaś durna wymówka z tym piwem i samochodem? :-0 Prawda jest taka, że jakby chciał do Ciebie przyjechać, to by się tak głupio nie tłumaczył. A co to - zlikwidowano już środki komunikacji i taksówki? Moja rada jest taka: daj sobie z nim spokój. Niech idzie bajerować inne, naiwne istoty.

Gość wściekła_2
absolutnie zgadzam sie z powyższą wypowiedzią!!!

Gość 30 sensible _ solitario
Pytajnik Zachwycilam sie Twoja wypowiedzia. Masz swieta racje. Ohh.... zyby wszyscy mezczyzni byli tacy madrzy i szanujacy kobiety jak Ty.