Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaaaaaaaaaaa

CO STUDIUJECIE ?????????

Polecane posty

Gość gość
psychologię, ale chyba rzuce w cholere

Gość gość
Nie pozostaje nic innego jak tylko iść, zadzwonić do tej szkoły i zapisać sie na nowy semestr. To prawda ze wiele znanych nazwisk w branży wizażu i charakteryzacji wyszło właśnie spod skrzydeł tej szkoły.

Gość settttkowska
Teraz po prostu trzeba wybierac taka szkołe która na pewno da nam po jej skończeniu szanse na to zeby znalezc dobrą prace. Ale też trzeba wybrać zgodną z własnymi zainteresowaniami. A taka moze byc moim zdaniem własnie Studium Dziewulskich.

Gość gość
Oj tak, bardzo dobry wybór ze wzglądu na prestiż szkoły, świetnych nauczycieli i samą praktyke i umiejętności jakie tam zdobędziesz.

Gość gość
Wydział Wojskowo-lekarski, kierunek lekarski.

Gość raytens
Pedagogikę i psychologię sądową

Gość gość
Moja koleżanka miała podobny problem, ale wybrała Studium. I to poszła jeszcze do Dziewulskich na wizaż i charakteryzajce. I teraz patrzac z perspektywy czasu zrobiła bardzo dobrze, bo juz na drugim roku udało się jej znalezc prace.

Gość gość
Dlatego własnei ja z pasji do wizazu wybrałam Studium Dziewulskich. Od zawsze mnie to interesowało a teraz postanowiłam do końca oddać sie pasji.

Gość gość
Bardzo dobra cena i do tego oczywiscie trzeba wspomniec ze wybieramy naprawde bardzo dobrą szkołe a to ma potem przelożenie jesli chodzi o nasza przyszłość.

Gość gość
Spróbuj moze też ze Studium Dziewulskich. Jak patrze czego tam ucza - obejrzyj twoja twarz brzmi znajomo- są odpowiedzialni za charakteryzacje. A ta jest na najwyższym poziomie.

Gość gość
Tak naprawde powinnismy wybrac to co lubimy, i co da nam i satysfakcje w naszej pracy zawodowej. Wówczas mozemy mówić ze czujemy sie spełnieni w całym życiu.

Gość gość
Socjologię ale jak patrzę na rynek to zaczynam się mocno zastanawiać :-/

Gość gość
seksuologie i masturbacje

Gość gość
Ja studiuję finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl. Na szczęście jestem uzdolniona bardziej w ścisłym kierunku więc różne obliczenia wchodzą mi do głowy błyskawicznie. A na szczęście dlatego że humanistom jest teraz ciężko na rynku pracy. Moi znajomi po takich kierunkach jak dziennikarstwo, psychologia czy socjologia nie mogą znaleźć pracy.

Gość tytka77
Ktoś tu wspomina Studium Dziwulskich! To rzeczywiście jest świetny pomysł i przyznam, że to bardzo dobra szkoła. Naprawdę warto jest wybrać te szkoły, które posiadają najlepszą renomę i prestiż. Wiadomo jak to jest z pracą w dzisiejszych czasach :/

Gość Trema
Ja jestem skłonna polecić Wam szkołę Dziewulskich. To ta szkoła jest bardzo popularna w zakresie charakteryzacji- zwłaszcza ze same wielkie nazwiska wychodziły z tej szkoły. No ale każdy właśnie ma możliwość wyboru czegoś innego.

Gość Dalonia
Uważam, że szkoła Dziewulskich to idealna opcja dla osób uzdolnionych plastycznie i szukających ciekawego zajęcia w życiu. Słyszałam, że ze znalezieniem pracy po niej nie ma większego problemu. Zapotrzebowanie na tego typu specjalizacje rośnie.

Gość Batafo
To rzeczywiście jest świetny pomysł na przyszłość i zawód, który się lubi :) Studium Dziwulskich to bardzo dobra szkoła i naprawdę zawsze warto jest wybrać te najlepsze mające ogromną renomę.

Gość Rogonko
Wejdźcie sobie na ich stronę - http://www.dziewulscy.pl/ tam macie dokładnie opisane jakie kierunki i ile zapłacicie za nie. Uważam, że ich oferta jest bardzo bogata i dostępna dla każdego.

Gość milagros5
Jeśli wybierzecie tą szkołę to na pewno nie będziesz żałować. To naprawdę jedna z najbardziej prestiżowych szkół tego typu w naszym kraju. Warto się zdecydować :)

Gość gość
Ja jestem po licencjacie z psychologii i magistrze z neuropsychologii poznawczej (za granica). Niestety nie mogłam znaleźć pracy w zawodzie, bo tak naprawdę studia psychologiczne nie dają zawodu psychologa tutaj w UK. Dlatego od września zaczynam pielęgniarstwo zdrowia psychicznego. Pielęgniarek zawsze potrzebują i płacą całkiem dobrze, w dodatku są szanse na karierę, np. Jako terapeuta po dodatkowym kursie w nurcie poznawczo-behawioralnym, lub jako wykładowca na uczelni. Takie mam przynajmniej plany teraz... ;)

Gość Algis7
Uważam, że zawód stylistki- to teraz jest strasznie popularny zawód. Moja koleżanka kiedy była jeszcze w tej szkole Dziewulskich, na 2 roku znalazła już pracę w telewizji. Zarobki też posiada całkiem spoko :)

Gość gość
Ja na grafice komputerowej i zaczęłam właśnie praktyki w firmie COSMOSMODA :) Jest to sklep internetowy z super ciuszkami, wiec praca idealna dla mnie :D