Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaaaaaaaaaaa

CO STUDIUJECIE ?????????

Polecane posty

Gość starsza szeregowa
psychologię kliniczną. ale zastanawiam się nad arabistyką albo bezpieczeństwem wewnętrznym jako drugi kierunek, bo się nudzę :P

Gość administratywistka:)
o, a ja na administracji także mam te wszystkie prawa: cywilne, karne, pracy, administracyjne, wspólnotowe, postępowanie administracyjne, postępowanie egzekucyjne, logikę prawniczą, prawoznawstwo (+analiza wyroków sądowych )itp. czuję się jakbym studiowała prawo a to tylko zwykły, mało doceniany w tych czasach kierunek administracja.

Carrie mi sie na FP nie podobalo:O ale moze trzeba miec do tego wieksze powolanie, ja w kazdym razie sie zawiodlam i dlatego zrezygnowalam

Ja Ci powiem, że na początku też byłam troszkę rozczarowana, trochę ludźmi z roku, trochę wykładowcami. ;) No ale teraz już jest ok:P

Mi ludzie tez sie nie podobali, przedmioty tym bardziej a wykladowcy jak wykladowcy- wszedzie podobni:P

Na szczescie w mojej grupie znalazło się kilka takich osób jak ja, a nie tylko nudne mole książkowe :P Jak to mowia, pierwsze wrażenie jest mylne :D

administratywistka:) o, a ja na administracji także mam te wszystkie prawa: cywilne, karne, pracy, administracyjne, wspólnotowe, postępowanie administracyjne, postępowanie egzekucyjne, logikę prawniczą, prawoznawstwo (+analiza wyroków sądowych )itp. czuję się jakbym studiowała prawo a to tylko zwykły, mało doceniany w tych czasach kierunek administracja. administracja wcale nie jest taka latwa jak sie moze wydawac, ale tez nie jest strasznie trudna w porownaniu z prawem, material z poszczegolnych dziedzin prawa jest dosc okrojony, sa podstawy, ale to nie zmienia faktu, ze tego wszystkiego trzeba sie nauczyc, a czesto wykladowcy wymagaja tego samego, co od studentow prawa, pozdrawiam administratywistkę :)

Gość peileks
o, ja jestem na arabistyce (:

Gość starsza szeregowa
peileks, ciężko jest? podstawy jakieś mam, bo miałam rok fakultetów z arabskiego, ale to kropla w morzu :P

Gość biotechnologie
........................

nie znam Lawskiego niestety, znam tylko tych co na pierwszym z nimi mialam zajecia, ale cos tam slyszalam ze Lawski mial byc na drugim roku. No, ale mnie to juz nie dotyczylo.

A Ty zrezygnowałaś po pierwszym roku czy jakoś wcześniej? ;) No ale chyba wcześniej zaczynałaś niż ja, a tutaj non stop się coś zmienia :P

Gość peileks
no zdecydowanie jest to najtrudniejszy język, jakiego się uczyłam. jestem dopiero na pierwszym roku, myślę, że kiedy się przebrnie przez gramatykę jest już łatwiej - czyli w okolicach III roku (;

Gość Iga67857900567
Zdrowie Publiczne

Gość ertyuioiuyt
milosc w jezyku arabskim jak brzmi?:D

Gość lalalalalanananaa
Finanse i Rchunkowość przedsiębiorstw :) WSB.

zrezygnowalam po sesji (ktora zdalam tak na marginesie). Mam obecnie 24 lata wiec FP zaczynalam 5 late temu

Gość dshshsh
sa tu jacys ludzie, ktorzy skonczyli psychologie?

Gość aalexaa
Pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna :):)

Gość administratywistka:)
Jestem na studiach dziennych, także jeśli chodzi o materiał, to nie jest on okrojony. Niektóre przedmioty prawnicze mamy przez cały rok. i niektórzy wykładowcy rzeczywiści wymagania mają nieziemskie:) Jest ciężko, choć niektórzy twierdzą, że administracja to prościzna.

Gość vbgdhksld
prawo pracy prawo karne prawo administracyjne ktore jest najtrudniejsze?

prawo karne jest bardzo ciekawe jak dla mnie, pracy całkiem przyjemne może poza częścią związaną ze szczegółowymi przepisami bhp ;) za 2tyg mam ciężki egzamin z KPA więc jak dotąd z tych 3 wymienionych najcięższe jak dla mnie jest prawo administracyjne, ale mysle,ze to tez ze względu na osobę, która mi ten przedmiot obrzydza :o ale wszystkiego idzie się nauczyć ;)

Gość peileks
słownik mówi, że 'hubb'. to miał być jakiś test? (;

Gość celinnnnaaaaaaaaaaaaaa
prawo pracy dla mnie jest trudne

Gość mykonos
architektura :)