Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaaaaaaaaaaa

CO STUDIUJECIE ?????????

Polecane posty

Gość sdfghjkl;'
mykonos to sporo matmy masz do nauki:D

Gość mykonos
nom :) Ale matma jest spoko. Zresztą, w ogóle ubóstwiam swoje studia :D

Gość celinnnnaaaaaaaaaaaaaa
jak prawo to tylko Wrocław - sadze podobnie, jaka specjalizacje wybralas?

dlaczego ludzi na moim kierunku tak trudno spotkac?:(:(:( a tych na prostych jest wciaz za duzo:O

aha ciekawa specjalizacja choc jak dla mnie trudna ;) zycze powodzenia:) i jak najlepszych wynikow;)

prawo handlowe;)

Gość powiedzmy sobie szczerze
wariactwo kafeteryjne:D

Gość tak rzekłam
inżynieria biomedyczna :)

ja tez nie dopiero teraz gdy juzoncze zdalam sobie z tego sprawe jakbym miala wybierac jeszcze raz wybralabym prawo rodzinne;) powodzenia na KPA

Gość drewninnne
na ktorym jestes roku mykonos? gdzie w ogole studiujesz i jak jest? powiedz prosze, zawsze fascynowali mnie architekci

Gość samanthajones
japonistyka :)

Carrie mam 3 w grupie:D ale szczerze malo ich na tym kierunku. Jest duzo na poczatku (przynajmniej u mnie bylo) ale rezygnuja po semestrze. Tez chcialam zrezygnowac ale ambicja wziela gore:P

Gość mykonos
Jestem za granicą (UK) i właśnie skończyłam 3 rok :) Ogólnie jest niezły całoroczny zapieprz w pracowni (2x w tygodniu "spowiadasz" się z tego, co zrobiłaś przez ostatnie 3 dni) plus matematyka, fizyka plus ja jeszcze robię moduły inzynierskie, więc dochodzi elektryczność, wod-kan i klimatyzacja. Dużo pracy fizycznej (makiety, modele), dużo wydatków na materiały i drukowanie (kolega wydał na sam projekt dyplomowy 400 funtów- ja na szczęście nie jestem jeszcze na tym etapie). Dużo inspirujących ludzi, dobre widoki na pracę, u mnie jest spora solidarność wśród studentów, pomagamy sobie i radzimy np. gdzie najtaniej drukowac w formacie a0 :) Chociaż też jest sporo osób przekonanych o swoim geniuszu- ale to chyba wszędzie :) Ogólnie- trzeba mieć dużo miłości do architektury, sporo samozaparcia i twarde dupsko.

nie studiuję ale jestem w policealnej szkole farm :) ci którzy śmieją się z tego kierunku to zapraszam na wykłady i zakuwanie "wspaniałych" tysiąc stronicowych książek z farmakologii i farmakognozji nie wspominając o analizie leków gdzie panuje na 1 sem. chemia nieorganiczna w równie "super książkach" :) ale fakt, trzeba być dobrym z chemii głównie.

Gość mykonos
samanthajones- i jak? Mowiłaś po japońsku przed rozpoczęciem studiów? Co planujesz robić "po"? Strasznie chciałam iśc na japonistykę, dostałam się na UW na dzienne,ale wybrałam archi tutaj :)

Piwo z sokiem malinowym- nikt sie nie smieje ze szkoly policealnej, ale bardziej wysmiane byly tu studia- farmacja. A chyba nie powiesz ze mgr. farmacji to nie to samo technik. Co nie znaczy ze ktos jest lepszy, ale ktos wlozyl wiecej pracy i ma lepsze zarobki

Gość ta po administracji i tak
bedzie zapierdalac w tesco

A chyba nie powiesz ze mgr. farmacji to nie to samo technik- ale zle zlozylam zdanie, magister farmacji to nie to samo co technik:)

tu nie został wyśmiany ale spotkałam się z czyms takim :O ja nie uogólniam, najważniejsze kto jak podchodzi do sprawy. Wszędzie można znaleźć eksperta jak i "dupę marynę" :D Ja wiem, że będę zarabiała mnie od mgr choć to zależy wszystko od województwa i miejsca zamieszkania, tu gdzie mieszkam na szczęście technika farmacji też potrzebują :)

Wszędzie można znaleźć eksperta jak i "dupę marynę" Ja wiem, że będę zarabiała mnie od mgr choć to zależy wszystko od województwa i miejsca zamieszkania, tu gdzie mieszkam na szczęście technika farmacji też potrzebują oj Piwo masz racje. U mnie, gdzie rodzice mieszkaja to mgr maja gdzies i tylko technika szukaja, a zarobki sa i tak swietna. Szczerze to technik dla mnie kiedys nie raz lepiej doradzil niz magister, ale roznie to wychodzi.

Gość golden flower
socjologia