Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaaaaaaaaaaa

CO STUDIUJECIE ?????????

Polecane posty

Gość xdcvcdxfvfcxs
konczyłam technologie żywności pracowałam po tym za 900 zł, teraz mam jeszcze rok do magistra z rachunkowości

Gość warszawiak_8998282
europeistyka jest super!

Gość zdrowie publiczne
i nikt nie wie co to jest!

Gość zagubioooonaaa
ja jeszcze studiuje prawo (UAM,dziennie), ale czekam az mnie wygonią sami. Nie mam odwagi sama zrezynować. Prawdą jest, że na III roku uświadomiłam sobie, ze mam inne cele i nie chcę zajmować się tym badziewiem. Pewnie pójdę na psychologię (motywacja, trener- coś w ten deseń), ale najpierw spełniam marzenia: podróż dookoła swiata autostopem. Startuję w październiku:)

Gość zagubioooonaaa
Dziekuje. A III rok studiuje juz z rozsadku. kuje postepowania i placze, ale powiedzialam dosyc. trzeba studiować to, co się lubi.

Gość buntownik z wyboru
studiuje kafe, dzury w suficie i piekne życie:P

Gość milenka baleńska
Własnie ledwo ci sie dostałam,bo słyszałam ze teraz nie ma już na wizaż wolnych miejsc,ale mnei sie udało i oto zapisalam sie do Studium Dziewulskich na wizaż i charakteryzacje.Zapowiada sie bardzo ciekawie,zwłaszcza ze ja to kocham ;)

Gość leliquee
Ja studiuje na akademii medycznej kosmetologie II stopnia :) A szkola wizazu dziewulskich jest strasznie droga, prawda?

a ja wreszcie po paru latach pracy zaczelam studia.Cieszę si,ę jak głupia.Rówieśnicy już dawno pokończyli wyższe szkoły a ja dopiero teraz poszłam na pierwszy rok.

Gość ja też tę wyśmiewaną
europeistykę - ale po prostu chcę mieć studia, zawód i pracę już mam :-P

Gość edddl
Ja już jestem po kosmetologi, teraz zapisałam sie na Protetyke i Efekty Specjalne w Studium Dziewulskich.

Gość mala hhhatka
budownictwo

Gość kossoo
Ja charakteryzacje w Studium Dziewulskich i ciesze sie ze własnie wybralam tak dobra i poleconą przez innych szkołe.

Gość gość
inżynierię produkcji

Gość gość
A ktoś z was może studiuje IBerystykę i może powiedzieć coś więcej o tym kierunku? A Ci którzy studiują anglistykę - trudno jest? Jak wam się podoba?

Gość gość
Moje kolezanki wybrały się do tej szkoły http://www.dziewulscy.pl/ Mysle ze dla dziewczyny jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ teraz zawód wizażystki i stylistki jest bardzo popularny.

Gość gość
ochrona srodowiska bezrobotny :D

Gość gość
Jesli chodzi o sprawdzona i dosyć dobrą szkołą jest Studium Dziewulskich. Teraz z tego co sie orientuje bardzo ciekawym kierunkiem jest - Charakteryzacja i wizaż. Na pewno jest on bardzo przyszłosciowym kierunkiem.

Gość gość
Wystarczy zajrzec na ich profil na FB zeby własnie przekonac sie czego mozna sie nauczyć.Dla mnie ta szkoła to po prostu mistrzostwo.

Gość gość
Jak widac teraz coraz wiecej osób własnie szkoły i policealne i takei jak Studium Dziewulskich. Wiec mysle ze to bardzo dobre rozwiązanie na przyszłość.

Gość gość
Jesli wybierzesz tą szkołe to na pewno nie bedziesz załować. To naprawde jedna z najbardziej prestiżowych szkół tego typu w naszym kraju. Warto się zdecydować.

Gość gość
miotłologie ...ale to zaocznie :D :P

Gość gość
Witam, przygotowuję właśnie pracę magisterską dot. postrzegania starszych pracowników w miejscu pracy. Zwracam się z wielką prośbą o pomoc i wypełnienie ankiety abym mogła ukończyć studia :) serdecznie dziękuję http://www.ankietaplus.pl/s/35216MKZ