Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciecie w talii

Chłopak i jego kolega z dziewczyną

Polecane posty

Gość wciecie w talii

ostatnio mój facet zapoznał mnie ze swoim kolegą i jego dziewczyną.no i oni zaproponowali żebyśmy gdzieś wyskoczyli w czwórke. a więc ok odstrzeliłam się i pojechaliśmy po nich. i wychodzi ona miała świecące rajstopy i miniowe która zakrywała tylko pupe do tego bardzo wysokie obcasy sama bym się chyba w takich zabiła napewno z 13cm bluzka w kolorze fuksji na szelkach dekoltem no jednym słowem wbiło mnie w ziemie i opadła mi kopara mojemu facetowi też była najwyraźniej pod wrażeniem.na ulicy wszyscy się za nami patrzyli bylismy w centrum uwagi ...Ciągle się na nią gapił myslałam że jej wejdzie w ten tyłek . ona zaczeła go kokietować taki typ dziewczyny jakieś komplementy do niego co chwila jakieś gadki a ten idiota ulegał oczywiście i jakoś tak nie naturalnie się zachowywał . ona strasznie chciała iść na impreze a ten chłopak powiedział że może nas zawieść do zakonu żebysmy tam juz zostaly a oni pojada na dziwki poruchać .ona zaczeła się smiac moj chlopak tez i jej też. ja myślałam że się przesłyszałam miałam już wstać i wyjść bo miałam dość myślałam że wstane i mu przypierdole no bez przesady.Wcale nie było mi do śmiechu. Jeszce on do mojego"popatrz jakie ma nóżki moja niunia" i zaczeli oboje komentować .wymyśliłam wykręt i wyszliśmy bo we mnie się gotowało . zaczeła się awantura oczywiscie. Powiedziałam mu że moze ja sobie zaliczyc jak chce bo miał ślinotok z tego co widziałam ja nie bede 5 kolem u wozu i ze sobie nie zycze takich zartow.Powiedział że nie znam się na żartach jestem gburem i oni powiedzieli że jestem ze wszystkiego niezadowolona.. i tyle nie odzywamy się od wczoraj do siebie..powiedzcie mi czy to jest normalne?czy ja jestem jakaś do tył?

Gość zazdrosnica jestes
pewnie chciałabyś wyglądać jak tamta lala i mieć poczucie humoru a ty tak wszystko śmiertelnie poważnie

to nie jest normalne... Ok - zazdrość jest niedobra, faceci zawsze patrza na ładne dziewczyny. Ale jeśli to wyglądało tak, jak opisujesz, to radzę Ci - albo unikaj kontaktów z tym kolegą albo pomyśl, czy ten chłopak jest dla Ciebie.........

Gość wciecie w talii
nie no przestań ja bym się trochę wstydziła tak wyjsć to mocno prowokujące chodź sama też chętnie ubieram spódnice ale trochę przegieła

Gość czekoladka'truskawkowa
Żałosne, rzuć go!

U mnie by talerze latały :o Ręka, noga, mózg na ścianie, popatrzeć się można, ale zachowywać w taki sposób? Co za cham! A oni nie chcieli jakichś orgii odstawiać przypadkiem? Czworokątów, wymiany partnerów?

Gość dno2uh2e
wg tego co napisałaś to dziewczyna ubrała się jak prostytutka. Chyba dobrze zrozumiałam? I jeszcze się śmiała z żartów na swój temat. To normalne, że faceci się patrzą na takie dziewczyny. Zawsze sie ogladali i oglądać będą. Powiedz swojemu facetowi, jak się czułaś a nie walisz focha. Focha to facet nie zrozumie. Jemu trzeba wyłożyć kawę na ławę.

Gość ,....gjjklp..
erudytka. to Ona.. !!!!!!! :P

Gość wciecie w talii
no strojem to mnie przyćmiła zeszłam na drugi plan..

Gość wciecie w talii
heh jest tu kto

Gość taka jedna dziołka
Facet zachował się jak swinia. Jestem zdania, ze można patrzeć, bo od etgo mamy oczy, ale zeby taka szopke odstawiac, jak on Cie potraktowal? Jak jakis zbedny balast...Trzeba bylo jakiegos faceta sobie zbałamucić, zebyś się nie nudziła bo Twoj facet chyba zapomniał wtedy o Twoim istnieniu.