Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eineete

Czarny kolor... Miał wyjsc ciemny brąz !

Polecane posty

Gość eineete

Parę dni temu z ciemnego blondu przefarbowałam włosy na ciemny brąz... I... wyszedł czarny. I na dodatek farba (nie wiem jakim cudem) rozprowadziła się nierównomiernie i w niektórych miejscach pozostał naturalny kolor. Naczytałam siE o tych wszystkich rozjaśniaczach i salonach fryzjerskich, pasmkach... I tak sobie myślę... Że może warto tylko dofarbować te miejsca i po prostu rozjaśniać sobie szamponem przeciwłupieżowym... I na tym skończyć... Może ten czarny kolor rozjaśni się do ciemnego brązu? Jak myślicie? Jakie macie doświadczenia ? Bo wiem, że nie jestem sama Pozdrawiam ;*

Gość mamy osobne konta
a jakiej firmy ta farba? z doswiadczenia wiem ze Excell 10 L'oreala wychodzi duzo ciemniejszy ale w ciagu 2 tygodni zmywa sie do koloru wlasciwego

Gość eineete
Schwarzkopf 800... jeszcze mam nadzieję, że sie rozjasni... mam jasną cere, także wyglądam teraz jak Królewna Śnieżka. :)

To najgorszą farbe wybrałaś... Ja farbuje sie na brąz już długi czas. Ale z brązami jest taki problem, ze jak dłużej potrzymasz, to wychodzi czarny. Ja nie mam dobrych wieści. Mam na włosach jeszcze taki czarny schodek. Czekam aż mi odrosnie.

Gość anuska5689
nie kupuj szwarckopa bo to najgorsza farba poza tym oslabia wlosy i moga ci wypadac . ja tej farby od lat nie kupuje , bo zawsze byla i jest dziadoska , jak chcesz miec ladny kolor ciemny braz ja tez taki mam i kupuje to polecam ci garnier różowy , ja ostatnio ja kupuje polecam kolor ' czekolada" , nie trzymaj tylko dlugo jakies 25 minut wystarczy albo i nawet 20 , i bedziesz miec piekny kolorek