Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhytsa

Dlaczego kafe tak przyciaga specyficzny typ matek?

Polecane posty

Gość huhytsa

Wiekszosc to kretynki, ktore musza zapytac w necie jak ubrac dziecko, co mu dac jesc albo szukaja porad na problemy zdrowotne. Na zadnym innym forum nie ma takiej ilosci glupich bab, zadajacych tak glupie pytania. Zastanawia mnie dlaczego kafe tak przyciaga osoby glupkowate? Jest kilka fajnych, rozsadnych nickow ale wiekszosc robi wrazenie jakby z trudem skonczyla szkole specjalna. Nie mowiac juz o pisaniu z bledami ortograficznymi :O To w sumie norma tutaj.

Gość pomarańczka1
mi sie wydaje ze dlatego tak jest bo kazdy bez problemów ma mozliwość załżenia nowego tematu ze swoim małym problemem.. moim zdaniem nie jest to głupie..bo zawsz znajdzie sie ktos kto odpowie..raz mądrze raz nie.. ale odpowie.. moze zmień forum skoro obrażasz tutaj kobietydo których sama pewnie nie raz sie zwracałas?

Gość Autorze walnij się w dekiel
Choy ci do tego kto, gdzie, jak i w jaki sposób. Żal ci dupsko ściska, bo pewnie nikt na twoje tematy nie odpisuje, bo jesteś tak denny. Wal się na ryj pustaku :)

Gość pustak wylazł z twojej macicy
dla ścisłosci :D

Gość Autorze walnij się w dekiel
Jeszcze coś ? :D:D:D

Gość a ja sie
z autorka po czesci zgodze, niektore topiki sa tak glupie, ze az zal to czytac, zwlaszcza te o karmieniu i ubieraniu dzieci, jakby te matki same mialy po 15 lat i byly kompletnie bezradne i bezrozumne.

Gość ghxdghgh
Gdyby nie było internetu to 90% dzieci były by pozabierane matkom bo biedaczki nie wiedziały co robić... Aż dziw bierze że nasze matki wychowały nas bez internetu, nie zagłodziły, nie zamroziły i nie otruły.

Gość A wybraxcie sobie że są
na świecie jeszcze miejsca gdzie nie ma internetu,nie ma kafeterii... Co te matki tam robią? Skąd one czerpia całkowitą wiedzę na temat wychowania dzieci skoro są odcięte od wiedzy? Szok.

Autorze walnij się w dekiel :O wlasnie o tego typu matkach pisze. Naprawde czasami przyjemnie poczytac mila i kulturalna dyskusje ale wiekszosc tematow to kompletne dno, jakby nierozgarniete dzieci je pisaly.

Zajrzałam na ten topik o czapeczce na dzisiejszy dzień z niedowierzaniem. Naprawdę nie mogłam uwierzyć,że to poważne pytanie, myślałam,że znowu ktoś sobie jaja robi..a tu zonk, naprawdę ludzie nie wiedzą jak ubrać dziecko w lato, wiosną, kiedy świeci, nie świeci, kiedy chmura nad Islandią itd itp :o Też się zastanawiam jak to się dzieje,że aż tyle na kafeterii takich tematów.. Z drugiej strony tu chyba jest największa anonimowość, na innych forach nie można zmieniać nicka co post, to i łatwiej pytać, nie ośmieszając się ;P

To są te negatywne skutki postępu techniki :) Kiedyśl udzie sami myśleli, działali, dziś nie myślą, wolą rzucić pytanie na forum z nadzieją że ktoś pomyśli za nich..

Gość no ale jak
autorko tego topicu jesteś na prawde beznadziejna, po co zakładasz taki temat? zasmiecasz forum i ta dyskusja nic nie wnosi, nie podoba Ci się to nie czytaj i nie pisz bzdur. jeśli ktoś pyta o takie rzeczy to zapewne nie z niewiedzy ale chce się upewnic czy dobrze robi. nie rozumiem dlaczego się tak bulwersujesz.

wiesz bo tu po prostu nie trzeba sie logować, podawać swojego maila... aktywować konta. kazdy moze wejsc. mnie denerwują pytania dotyczące allegro i tematy w stylu "boli mnie głowa, tydzień temu oprawiałam seks - czy to ciąża?????? " - i jak się na taki temat nie odpisuje to autorka ciągle go podbija do góry i denerwuje się, ze "czemu mi nikt nie odpowiada":) jedyny sposob to nie wchodzic na takie tematy i oleawać:) mimo wszystko w gąszczu tych drażniących tematów można znaleźć wiele interesujących i naprawdę pomocnych informacji;)

Gość typowe : uderz w stół
a nożyce się odezwą :) już zaczynają się wyzwiska z pomarańczek :):):):) tak ja się zgodzę z autorką, są tu mądre kobiecinki a są też i dekle które o każdą poradę muszą się pytać na necie. Sorry ale nie macie matek, sióstr przyjaciółek?

cytat: a nożyce się odezwą już zaczynają się wyzwiska z pomarańczek tak ja się zgodzę z autorką, są tu mądre kobiecinki a są też i dekle które o każdą poradę muszą się pytać na necie . Sorry ale nie macie matek, sióstr przyjaciółek? ................ no i rozumu?

mnie tez denerwuja idiotyczne tematy w stylu jak ubrac mam dziecko albo czy moge mu dac wode do picia :/ az by sie chcialo powyglupiac z takiego tematu bo na glupie pytania sa glupie odpowiedzi, z drugiej strony to podobno nie ma glupich pytan tylko glupi ludzie co je zadaja :D mnie draznia 3 typy tematow na forum milionowy raz ktos pyta jak ma ubrac czy nakarmic dziecko nie szukajac infomacji tylko ot zaloze nowy temat, a jak nikt nie odpisze zaloze ich 10 kolejnych :/ zmiast podniesc jeden.. ci co je zakladaja to chyba faktycznie maja pusto we lbach :/ tylko ciekawe skad mieli wiedze jak dziecko zrobic :D:D:D jak nei wiedza w co dziecko ubrac czy jak go nakarmic :D drugi typ to czy jestem w ciazy.. zgadywanka... bez komentarza i trzeci typ to tematy o jagodzie do znudzenia.. do tego typu zaliczam rowniez inne tematy plotkujace o tym kto jest glupi, kogo lubie, jak wyglada itd.. jakis nick z forum :/ publiczne obrabianie dupy :/ zenada i tyle ale wiekszosci tematow nie czytam jak widze tytul czy ubrac czapeczke na 22 st to wejde na taki temat tylko po to zeby sobie humor poprawic i sie posmiac... sa tez tematy kontrowersyjne ktore z zalozenia maja konczyc sie klotnia :D czesto tez je omijam bo i tak kazdy ma swoja racje i po co dyskutowac jak nikogo sie nie przekona bo i po co... np o cc i sn czy karmieniu piersia czy butelka :/ podobnie jak tematy o imionach... ale... gdyby takich tematow nie bylo to by to forum bylo puste.... jak setki innych forum na ktorych ktos raz na tydzien doda jakiegos posta... ktos pisal ze internet zawedrowal pod strzechy... a co to bez neta pod strzecha to dzieci nie bylo albo umieraly z bezradnosci matek?? moim zdaniem to ludzie dzis sa za wygodni chca wszystko miec podane gotowe rowniez inf a najlepiej potwierdzone pzrez tzw ogol :D zrobie tak bo wiekszosc tak robi... tak mowili w tv radio i w necie tez pisali wiec ja tak zrobie nie majac wlasnego zdania, wlasnych pogladow ani doswiadczen :/

Gość xxxxxxyyy
A mi sie wydaje, ze juz lepiej jak niektore dziewczyny, ktore maja watpliwosci jak ubrac dziecko zapytaja sie na forum niz babc, ciotek i kolezanek. Bylam wczoraj z dzieciakami w parku i jak widzialam co niektore dzieci to naprawde bylo mi ich zal. Bylo naprawde cieplo - w sloncu wrecz upalnie, w cieniu przyjemny chlodek a widzialam chlopca na oko 3 letniego w grubej zimowej kurtce na polarze zapietej pod szyje - dziecko mialo mokre wolosy z potu. Byly tez dzieci w spodniach i rajstopach, grubszych bluzach dresowych - ja nie wiem, czy to matki same balay sie ze im dziecko zmarznie (o siebie jakos sie nie baly, krotki rekaw, sukieneczki) czy to za rada babc - duzo z tych dzieci z dziadkami bylo - ale juz lepiej jakby sie zapytaly niz wlasnym rozumem kierowaly. Tematy o zywieniu tez nie sa zle - czasem czytajac co dziecko poradnikowo powinno jesc mozna odniesc wrazenie, ze nasze dziecie jest niemalze glodzone i dobrze jest poczytac jak to jest u innych mam. Fajnie byloby gdyby wiecej osob chcialo wymieniac sie pomyslami na dania dla dzieci. Tematy typu - czy jestem w ciazy - to rzeczywiscie porazka - janowidzow tu chyba nie ma - ja rozumiem, ze ktos chce wiedziec juz natychmiast, ale na forum tej wiedzy nie zdobedzie i oburzanie sie na glupie odpowiedzi jest GLUPIE - na to nie da sie madrze odpowiedziec.

Gość ertyyy
no bo teraz to tak jest, że grą większości to nienormalne matki, no bo jak uprawiają seks w wieku 14-18 lat to im sie rozum z głowy do dupy przesunął