Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr. Big M

Dobry zespół Białystok

Polecane posty

Gość Mr. Big M

Czy zależy ci na zespole na wesele, który, napiszę krótko... posuwa z mini-dysku utwory mp3, a śpiewający, bo trudno go nazwać wokalistą pieje jak kogut? Raczej w to wątpię, bo przecież chcesz mieć kogoś wyjątkowego. Z pewnością poniżej pojawią się próby przekonania, że to nikogo nie interesuje, ale... to nie interesuje na pewno tych, którzy taką praktykę uprawiają, ich na ogól interesuje play, pause, stop. Niejeden się przekonał, że brać muzycznych tumanów na wesele to słaby układ. Jeszcze się pomyli i spali laptopa czy z czego tam puszcza tą muzyczkę. Już lepiej postawić radio. W rmffm przynajmniej nagrody dają. Jednym zdaniem królestwo za dobry zespół, czyli taki, który: gra (Boże, pokażcie że jesteście w czymś choć trochę lepsi niż mój emerytowany sąsiad) i poprowadzi, niech goście poczują, że ktoś jest na scenie. Chcę dobry zespół, jak ktoś mi poleci byle jakich pseudo-grajków to uduszę mentalnie. Aha... i od razu uprzedzam - nie chcę historii, które już znam ("super,rewelacja", a tutaj wycie). Chcę suche udowodnione fakty, nie chcę mistrzów po akademiach, chcę mistrza w swoim fachu. I co teraz się dzieje? Nagle z tysiąca zespolików wyłania się garstka tych, którzy rzeczywiście coś znaczą hahaha.

Gość GNZ
Zapraszam na stronę www.GranieNaZawolanie.pl Bez minidysku, bez laptopa.. Dobry klawisz, gitara, saks.. I wszystko z łapy...

Gość piękna30letnia
takim zespolikiem w którym nikt nie gra - bo nie umie - a śpiew gitarzysty trudno nazwać nawet beczeniem jest Camel / mówią że są z W-wy/. Odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt z nimi.

takim zespolikiem w którym nikt nie gra - bo nie umie - a śpiew gitarzysty trudno nazwać nawet beczeniem jest Camel / mówią że są z W-wy/. Odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt z nimi.

Gość gość
Nie mieszkam długo tu na tym wydupskim Podlasiu, ale tu po prostu koszmar. Disko Polo nie do zniesienia. Na weselu i wszędzie. Nie znają ci ludzie nic innego. No ale co się dziwić. Tu panują inne zasady jak w normalnej cywilizacji.