Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolekss

PRZYSTOJNY wysoki brunet o ciemnej karnacji i piwnych oczach

Polecane posty

Gość słodka kotka 24
Ja mam naturalnie jasną karnację i brązowe włosy, brązowe włosy. Jak przyjechałam do innego kraju jakiś czas temu, to zaczęłam fajnie zarabiać, no więc w wygląd też zaczęłam inwestować. Mam ponoć ładną twarz i figurę (duże piersi, fajna pupa), zaczęłam się opalać, bardzo kobiecy makijaż, nabrałam pewności siebie :) I zaczęli do mnie lgnąć właśnie faceci o takim typie urody - Turcy, Arabowie, Hiszpanie itp. (mam taki mieszany kolor włosów brąz z blondem, a oni właśnie cholernie lubią blondynki). Jeden z nich został moim facetem i jesteśmy razem ponad 2 lata :) Rżnęliśmy się jak króliki od samego początku, w dodatku bardzo się obydwoje zakochaliśmy i jest pięknie :) Ma bardzo fajny charakter, uwielbiam z nim przebywać i się śmiać non stop :D Jak byłam w szpitalu przez dłuższy okres, to codziennie mnie odwiedzał... Czuję się bardzo szczęśliwa i dowartościowana w tym związku. Pod względem wyglądu mój ideał - 182 cm wzrostu, bardzo fit ciało, ciemnobrązowe oczy, długie rzęsy... Ahhh. Szkoda tylko, że nie chce się ubierać bardziej elegancko i śmiga w dresach :P

Gość gość
W końcu jakiś temat o mnie :P ciemna karnacja, pewne oczy, 190 cm , 90kg W takim razie, ja się pytam gdzie podziały się te wszystkie kobiety, które gustują w takich facetach ???

Gość gość
miało być piwne oczy :)