Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara Lloyd

A jak wam się podoba krzesełko Cosatto On The Move???

Polecane posty

Gość Lara Lloyd
Gość Lara Lloyd
Patrzyłam w tygodniu i ma jakąś gumę pod nóżkami. Mam nadzieję, że się nie ślizga. :)

Gość Lara Lloyd
Chciałabym załatwić wszystkie zakupy w jednym sklepie, ale najpierw postanowiłam zrobić tu mały wywiad środowiskowy. :)

Gość Lara Lloyd
Ojej jaki dziś mały ruch na Kafeterii. Czyżby wszyscy poszli dziś gdzieś na grilla??? :)

No to jeśli ma gumę,to będzie dobrze,ale mnie bardziej zastanawia to,czy jest takie stabilne,pod tym względem,że się nie chwieje na boki ;)

Gość Lara Lloyd
No idea... :)

Gość Lara Lloyd
No a ta spacerówka, jak? :) Wzięłabyś za niecałe 200 zł (sto z kawałkiem dokładnie)? Bo wiesz, jak oglądałam te tanie polskie odpowiedniki to się załamałam.. wszystko w bordo, kremach i sraczkowatych zieleniach, do tego sztuczne świecące śliskie workowate tanie tkaniny i byle jak odlane elementy plastikowe. :o Nie mam jakiegoś wielkiego wyboru.

No szczerze to z braku laku to bym wzieła . A jeśli mogę zapytać ile Twoje dziecko ma miesięcy-lat ? Bo np dla 8-miesięczniaka bym nie wzieła,bo takie dziecku jeszcze dużo śpi w dzień .

Gość Lara Lloyd
Kupuję na 'wyrost', czyli jeszcze jej nie potrzebuję, ale teraz mam kasę i chcę wszystko kupić, żeby później już niczego nie szukać, bo nie będę miała na to czasu. Chciałabym zacząć jej używać jak synek wyrośnie z gondoli. Na razie używamy Cosatto Cabi (stelaża i gondolki), dokładnie takiego czegoś: http://www.loot.com/ImageManager.ImageRequestHandler/990259167.jpg Ale nie chcę używać wersji spacerowej tego wózka, bo będzie ciężka, a ja nie lubię pchać ciężkich wózków, bo wiem jak to jest... dlatego postanowiłam kupić jakąś lekką małą parasolkę.

O ten wózek fajny bardzo,a koła są pompowane ? Myślę,że spacerówka byłaby na prawdę fajna,ale jęsli nie chcesz jej pchac bo cięzka to nie wiem co Ci poradzić :(

Gość Lara Lloyd
Nie nie, koła są gumowe (alko kauczukowe) ...szczerze, nawet się tak dobrze na tym nie znam. Ale na pewno nie są pompowane. No fajny, ale spacerówka jest niefajnie wyważona i z cięższym półroczniakiem byłoby mi ciężko podbić ją pod krawężnik, albo manewrować jedną ręką, dlatego chcę się przesiąść do tej malutkiej.

Gość Lara Lloyd
*** albo

Gość Lara Lloyd
Dzięki za opinię. :) Nie, te koła nie są złe. To znaczy, nic nam się z nimi nigdy nie działo, ale na pewno nie zbyt rewelacyjne są na podmiejskie chodniki. :) My akurat mieszkamy w dużym mieście więc takie gumowe są dla nas ok.

Gość Lara Lloyd
A w tym niebieskim Mothercare, który widziałaś w pierwszym wątku, to z kolei przeszkadzają mi białe opony, bo kurcze wkoło będą brudne. No ale to jedyny mankament jaki zauważyłam ..na razie, bo mam nadzieję że mi się nie rozsypie po miesiącu użytkowania.

Gość Lara Lloyd
Mówisz? Ale z białych to ślady błota chyba nigdy tak do końca nie zejdą. Zawsze będą na nich szare smugi. :/ Czemu nie zrobili ich czarnych? Albo chociażby granatowych??? Ech...

Gość Paulina 36
Fajne. Ja mam troszkę większe Graco Contempo (w kolorze Greta) i też jestem bardzo zadowolona.