Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabollica27

Zakamarek Ciepła-kto się dziś przyłączy???

Polecane posty

Gość upsssss
Dzięki Diablo za dobre chęci :) A na gotowe możesz przyjechać miejsce dla Ciebie napewno bym znalazł mimo że ciasno u mnie tylko ciekawe czy podobało by Ci się u mnie ?????

Gość ahahaaa weź mnie nie osłabiaj
jak ty chcesz siostrze chłopaka castingowac jak ty sama sobie nie umisz znaleźc :classic_cool: ahahahaaaaaaaaa

mnie sie tam wszedzie podoba gdzie fajne towarzystwo...:) nie kuś nie kuś bo ktoregos piknego poranka zamiast porannej prasy zobaczysz podróżniczkę siedzącą na walizce przed Twoim M :D

pomereńczo... to ,ze jestem sama to moj wybor.to nie znaczy,ze kompletnie zniknełam dla męskiego oka ,bo tak nie jest.zawsze gdzies tam złapie w locie komplement ale jakiekolwiek inne niuanse zwyczajnie żartem odtrącam.zrozum,jest taki ból,ze najpierw trzeba siebie samego odnaleźć a nie szukac na siłę,zeby komus tam pokazac-tak mam faceta jestem cool:classic_cool: nie chce produktu zastepczego na moj smutek.chce prawdziqwego uczucia i jesli poczekam na nie jeszcze troche-nic sie nie stanie

Gość upsssss
Napisz kiedy to wyjade na dworzec po Ciebie :) :) albo zostawie otwarte drzwi żeby mieć piękną pobudke

Mistermiło było🌻 Diabołku...z pyszna mowisz...ciekawe jak sie to przedkłada na diabelski...:classic_cool: ja sie mam bardziej na ukos wiec zaraz bede realnie sie pionizowac :D Upssss...a jak przyjade i mnie uwięzisz w swoim królestwie?co na to moja mama?a Twoja????????????:D:P

nie nie żaden sabat:P to tylko poranny spęd Diabelskich Diabołków mający na celu obgadanie dalszej części dnia:D

dobra Chłopkai😍ja ide ponawiedzać realne towarzycho😘 musze popracowac nad swoją kiepską punktualnością...znow na szybcika echh ;):D:D😘

Gość upsssss
Królestwo hmmm na poddaszu jesze tak swojej chałupki nie nazywałem he he a uwięzić to najwyżej się sama Możesz jak będziesz Chciała no i wtedy zdanie twojej mamy sama będziesz musiała przetrawić :) :) a moja no nie mam możliwości ją zapytać ale ona bardzo nowoczesna była i tolerancyjna

Gość upsssss
Miłej reszty dnia Diaboliczko :) :) buziaki .......

Gość upsssss
mnie praca nawet dzisiaj dopadła trzymajcie się ciepło :) wieczorkiem może będe Miłego popołudnia wszystkim :)

Diabollica27 ...wiesz?mimo wszystko odczuwam żal patrzac na pary,małżeństwa...mnie sie nie udało... === skąd wiesz, że ona/on są szczęśliwi? nie udało, ale z tego co czytam, wychodzisz na prostą. a może właśnie te kobiety które mijasz przeżywa to samo? wiesz jaki jest % szczęśliwych obu osób w małżeństwie? dlaczego większość moich kumpli powtarza mi - nie żeń się. NIGDY! ;)

Gość imaginowana zebra
głosowałam ,na tego z listy nie był to pierwszy ani ostatni:)

Na celowniku wiesz jak jest postrzegana społecznie mężatka albo kobieta,która ma mężczyznę?jako osoba wartosciowa bo ktos tam ją kocha.A jak jest oceniana samotna matka?Nie pytaj nawet. Upssss...jezdem :D Fifi...dzis miałam nawet miłą sytuację.Rozmawiałąm z taką nową koleżanką z bloku :D fajna dziewczyna,w sumie niedawno przeszłysmy na TY.I ona dzis z takim prawie komplementem wyjechała-wiesz,dawałam Ci jednak jakieś 29 lat😭ja taka zgacha :O no ale ok :P a pozniej mowi..."ja juz tak moim kumpelom mowiłam,ze Ty przypominasz mi jakąś Panią z Telewizji tylko nie moge sobie przypomniec jaką" :D:D:D:D:D:D:D