Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

sesja...kto sie uczy??

Polecane posty

była studentka prawa I powiem ci chetnie zdawalabym proces u Ciebie bo u mnie Ci madrzejsi MOSTem zalatwiaja sobie zdawanie procesu na innej uczelni gdziekolwiek byle nie u nas z prof. Zgryzkiem mozna podyskutowac pomyslec ale u prof. Marszala liczy sie jego ksiazka a nie procedura. Osoby z piatkami ktore dzisiaj sa na doktoracie nawet na 2 uczelnach podchodzily 2 razy do procedury i dostawaly bury na egzaminie z procesu po czym zamykaly sie na miesiac solidnej powtorki zeby nie miec warunku.

Gość była studentka prawa
Dzbaneczku, znam książkę Marszała.. że tak powiem na wylot :) Natomiast podtrzymuję - jeśli ktoś nic nie robi cały semsetr, tak jak niektórzy studenci mają w zwyczaju - to później niestety jest płacz i lament. Procedura karna to być może nie do końca trafiony przykład, gdyż to był mój ulubiony przedmiot. Wiem , jak to brzmi, ale przez to, że miałam wątpliwą przyjemność mieć wśród swoich bliskich osoby pokrzywdzone przez Policję, później w samym procesie były traktowane jak recydywiści a nie ofiary.. Być może stąd wzięła się moja fascynacja procedurą karną.. I nie, nie zdawałam u Marszała egzaminu, ale byłam na kilku jego wykładach oraz seminariach. Co do samego egzaminu - nie potrafię się wypowiedzieć, ponieważ nie u niego zdawałam. Jeśli mówisz, że jest ciężko - wierzę, ale nie zauważyłam u Ciebie oznak guli, że zdajesz egzamin u Marszała i teraz wszyscy mają Ci współczuć i poczuć, jacy sami są niesamowicie głupi, gdyż tego nie doświadczyli. Życzę Ci zdanej sesji :)