Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol borowiecki Łódź

wysłałem dziewczynie ksz kwiatów, a z jej strony zero reakcji

Polecane posty

Ona nie ma faceta ani męza, od razu wyjasniam. Razem studiujemy. wyslalem jej kwiaty i czekoladki, napsialem list,ze mi się podoba i chcialbym ją zaprosić na kolację. Minął tydzien a ona jak gdyby nic. W ogole zero reakcji. czuje sie jak debil. co jest grane.

Gość mały odkrywca
są dwie opcje albo pomyliłeś adresy albo ma cie gdzieś ewentualnie ma zazdrosną siostre/ matkę która zwineła czekoladki i wyrzuciła kwiaty

Gość nmnmnmnmnmnmnm
haha zeżarła czekoladki z koleżankami kwiaty wywaliła do kubla a Twój list odczytała z koleżankami i smialy się jaki ty naiwny :D

Gość Stanisław Zatłoka
po prostu nie podobasz jej się z wyglądu. Nie jesteś dla niej przystojnym facetem i tyle. Co ty , dziewczyn nie znasz ??? bu hahaha

Gość _kredens_
pewnie wolała by dostać jakiegoś pasa z ćwiekami zamiast kwiatów - romantyzm jest różny

zanim dostała ten podarek to może miałeś jakieś szanse, zbłaźnileś się

trafił do jej rak własnych, dostarczył go mój znajomy pracujący w firmie kwiatowej, zna ją z widzenia.wiec nie ma mowy o pomylce. Z wyglądu jestem przeciętny,no i co z tego. Wie,ze to ode mnie,wiec dlaczego nic nie mowi.

Gość dzzikieRządze
może woli gruboskórnych chamów, szkoda twojego czasu ale gest piękny a Ty niezwykle szarmancki dlaczego u mnie nie ma takich facetow??!!!:(

Gość hoohoo
mysle ze jej sie nie podobasz:o ani kwiatki ani czekoladki tego nie zmienią:p nie chce sie z toba umówić i pewnie jej teraz glupio z powodu tego prezentu.. z reszta liczyles na to ze po dostaniu tych rzeczy ona nagle sama do ciebie zadzwoni albo sie odezwie?:o

Gość a propo
jak widzisz nie zasłużyła na te kwiaty, szkoda bo widać że jesteś wartościowym chłopakiem, ale dzisiaj dziewczyny cenią bardziej rozrywkowych, ekstrawaganckich chłopaków , a za jakiś czas zakładają topiki pt: mąż mnie zdradza, bije, pije , nie pomaga itp. szukaj dalej bo napewno jest dziewczyna która będzie ciebie warta. i nie zmieniaj się. :)

Gość Essence ...
Czy jej się podoba, czy nie podoba to powinna podziękować! Jakaś chamka, co nie potrafi się zachować ... :O Pracuj nad gustem ... :P

Gość 2468
"a propo" jestes dziewczyna? to wyobraz sobie taka sytuacje ze dostajesz kwiaty i czekoladki od chłopaka który kompletnie ci sie nie podoba (nie koniecznie jest jakims brzydalem czy coś po prostu tobie zupelnie nie pasuje), i co cieszysz sie? w dodatku nawet nie wrecza ci tego osobiscie tylko przez jakas poczte kwiatowa, tak ze to ty musisz sie do niego odezwac, poza tym nie jest to jakas osoba która spotykasz sporadycznie tylko kolega ze szkoły lub pracy którego widujesz bardzo czesto:o wg mnie glupia sytuacja

Gość Essence ...
Ja tam się cieszyłam, nawet wiedząc, że facet musiał mnie śledzić ... Bo nie mógł wiedzieć gdzie mieszkam ..

Gość Essence ...
W końcu ktoś zadał sobie tyle trudu dla mnie ... Zasługuje choćby na dziękuje!

Gość a propo
2468 juz sobie wyobraziłam, w takiej sytuacji mówię chłopakowi że bardzo cenię jego gest i dziękuję za piekne kwiaty i bombonierkę powiedzmy że w rewanżu zapraszam go na kawe czy lody a wrazie jakiejś deklaracji z jego strony mówię że nie jestem gotowa na cos więcej niz luźną znajomość. chlopak jest inteligentny i kulturalny, wiec zrozumie i zostajemy przyjaciółmi lub znajomymi mowie o tym chlopaku ktory zalozyl ten topik a on ma te cechy i jestem pewna ze nie będzie problemu. może będzie mu trochę przykro ze dostal kosza ale kosz też byl delikatny.

Gość a propo
aha poczta kwiatowa jest bardzo romantyczna, jak w romansie :) co innego jakby podal przez kolege albo dziecko ktore bawilo sie na podwórku

Gość 2468
tylko czy zmuszenie kogos do dziekowania za coś czego w ogóle nie chciał a wrecz jest dla niego kłopotliwe jest OK?:o poza tym dlaczego taka dziewczyna ma miec smialosc sie do niego odezwać skoro on nie mial smialosci dac tego prezentu osobiscie?

no kurwa mac co mam zrobic by zostala moja zona?

Gość Essence ...
Nawet jak facet otwiera mi drzwi to dziękuję ... Kiedy sprzedawczyni podaje mi towar dziękuję (a przecież za to jej płacą i łaski nie robi) - po prostu tak normalny człowiek się zachowuje!

moze ja oniesmieliles... nie wie jak ma da znac, ze chce sie umowic? moze sie jej nie podobasz i nie wie jak odmowic a moze ma cie gdzies i cie po prostu olewa moze nie lubi facetow, ktorzy nie potrafia zapytac wprost - twarza w twarz odwaz sie - zapytaj osobiscie jest tez opcja, ze moze ona cie nie kojarzy?

Gość Essence ...
Właśnie bardzo to ładne... Kto powiedział, że musi być osobiście ... Dając przez kogoś zaznaczył, że na dziękowaniu mu nie zależy, co nie znaczy, że i tak powinna.

Gość 2468
a dziekujesz jak na ulicy wepchną ci ulotke której do niczego nie potrzebujesz?

w morde te dzike walne! pewnie ma innego!moze to i on zjadl czekoladki

Gość Essence ...
Owszem dziękuję ... oni nie muszą wiedzieć, że mnie nie interesują np. nowe okna ... :P

Gość a propo
za kazdy prezent powinno sie podziekować. chlopak moze rzeczywiscie nie mial odwagi sam dac prezent i bardzo romantycznie i z klasą sie zachował, to rzadkość dzisiaj. a ze strony dziewczyny nie bylo rzadnej reakcji i to dzisiaj jest normą . jak to dobrze że istnieją jeszcze ludzie tacy jak autor tego topiku. jaka szkoda że dziewczyny nie potrafią ich docenić szkoda też ze dziewczyny tracą wdzięk i ogładę, a potem dziwią się że mężczyźni ich nie szanują. za co mają szanować? przecież one i tak nie wiedzą co to znaczy. ja nie uogólniam opieram się tylko na kilku topikach z kafeterii mam nadzieję że ludzie z klasą są wśród nas.

Gość tfyuiyhiy
a propo ale ty glupia jestes

Gość Essence ...
Podobnie zachowuję się, kiedy faceci zaczepiają mnie na ulicy.. Mimo, że facet mi się nie podoba zawsze jestem miła i wymiguje się, że jestem zajęta. Nigdy nie daje mu odczuć, że nie ma najmniejszych szans ... Uważam, że to i tak wysiłek dla większości, aby zagadać ... Choć i wielu jest upierdliwych, to gram miłą do końca ...

Gość taka prawda.......
wyslanie kwiatków do nieznajomej osoby to kiepski pomysl i wrecz szantaż emocjonalny przymuszajacy do odpowiedzi:o adekwatna odpowiedzia na "poczte kwiatowa" jest list polecony z dziekczynieniem, aczkolwiek odmownym;)

Gość a propo
14:51 [zgłoś do usunięcia] tfyuiyhiy a propo ale ty glupia jestes możliwe że jestem głupia . a tobie można jedynie brak kultury zarzucić , dla takich jak ty nie chcę być mądra bo ty inaczej pojmujesz mądrość i kulturę