Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnnnnbbb

Kobietki pomóżcie! Czy ona moze coś do mnie czuć? Jak to wygląda z waszej strony

Polecane posty

Gość mnnnnbbb

Od pewnego czasu znam dosyc ciekawą dziewczyne. Wydaje mi ze sie w niej zauroczyłem. Zauważyłem też, że jej sie chyba tez spodobałem ale Nie chce nadinterpretować jej zachowań. Np. patrzy sie mi w oczy i uśmiecha kiedy sie z nią spotykam. Kiedy jesteśmy razem to zartujemy i śmiejemy sie razem.Zdarzyło sie kilka razy , że podeszła do mnie w szkole i sama zaczęła rozmowe. Na pewnej domówce zdarzyło sie ,że wylądowalismy sami w jej pokoju.Byliśmy trzeźwi. Wkońcu stwierdziłem, ze nie mam nic do stracenia. Popatrzyłem jej głęboko w oczy , dotknąłem jej włosów,wydawało mi sie ze ona tego tez chce...i wreszcie zaczeliśmy sie całować i przytulać.Było bardzo miło. Nie rozmawialismy o tym zdarzeniu , ale nadal mamy bardzo dobry kontakt ze sobą.Kiedy piszemy razem jest miła i wogóle OK. Jak to wygląda z waszego punktu widzenia? Ona cos moze czuć? CO WY BYŚCIE CZUŁY NA JEJ MIEJSCU?

Hmm.. Piszesz, że na imprezie byliście trzeźwi i się całowaliście. Dużo rozmawiacie, żartujecie, dobrze się zgrywacie ze sobą. Moim zdaniem ona może się w Tobie podkochiwać :) najlepiej wprost ją o to zapytaj wyznając, co Ty czujesz do niej ;) Będę trzymała za Was kciuki :D

Gość mój sobowtór
To zależy, ile czasu minelo od tej domowki. Jesli to bylo niedawno, to mozliwe, ze czeka na jakis ruch z Twojej strony - zebys ja gdzies zaprosil na oficjalna randke na ten przyklad :P Jesli minelo juz sporo czasu, no to pewnie potraktowala to jako mile urozmaicenie wieczoru i tyle.

Gość ertyuioiuhgfgh
raczej nic nie czuje,jesli doszło do całowania ' a Ty jeszcze jej nie znasz, bo nie znasz, skoro pytasz na forum o jej odczucie to nie znasz, całowanie to dla mnie intymność', coś nad czym sie panuje lub , nie, jesli darzę faceta pocałunkiem to znaczy że mam wizję przyszłości z tym danym meżczyzną! Nie robię tego dla przyjemności! a dla pokazanie że mi zależy ................kropka

Gość mnnnnbbb
mamy cały czas kontakt ze sobą poprzez komunikator, zaprosiłem ją już na impreze do znajomego

Gość erdfdeeff
he he to masz super kontakt :P