Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzygęba

Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na siecie kobiety (mądrzejsze nawet od

Polecane posty

Gość aha i ach i aha i ach
ja tylko w kwestii formalnej dot. tematu. Najmądrzejsze na świecie czy najmądrzejsze na sieci? To jednak zasadnicza różnica jest. :D

"Kopią kopczyk" ? Oj, Ike, Ike. Może ja mam Amelkę walnąć, bo widzę chwilowa niemoc Cię dopadła?

Ike, a czemu nie ograniczysz" zaraz lusiu dojdziemy do tego, że amelka zainteresowała się MOIMI garami też z czystej empatii:P nie idźmy tą drogą lusiu nie idźmy:D

"Kopią kopczyk" ? :D:D:D sprawdzał twoją czujność :P Oj, Ike, Ike. Może ja mam Amelkę walnąć spoko nie żałuj sobie bylebym nie oberwała rykoszetem:P

od kiedy nie potrafisz interpretować niemal wszystkiego na swoją korzyść i ja muszę wtedy zrobić to za Ciebie? przestań zrzędzić raz w życiu do czegoś mi się przydasz!

"przestań zrzędzić raz w życiu do czegoś mi się przydasz!" żebyś nie wypowiedziała w złą godzinę! (nie żebym zamierzała prowokować, znaczy z przekory coś manifestować, ale wiesz, ze los lubi być przewrotny, a fortuna kołem się troczy) ;-)

lusiu zebrało ci się na marzenia ??:P

musisz lusiu tego swojego cichobaba nauczyć szybszych reakcji

Jasne, jak się praktykant wolno przyucza, to nagle mój. Ty go zwerbowałaś, to Ty działaj i znowu wszystko na mnie :P! po za tym lusiu nie mogę no! nie mogę i już to tak jakbym straciła nadzieję na powrót tego już przyuczonego :P jednym słowem nie marudź tylko bierz jak dają :P

"musisz lusiu tego swojego cichobaba nauczyć szybszych reakcji" Hola, hola! Nie róbcie ze mnie łobuza, który wpadnie między Was wpół zdania.

Hola, hola! Nie róbcie ze mnie łobuza, który wpadnie między Was wpół zdania. o masz do łobuziarstwa też go trzeba przyuczyć :D

Baobab, my lubimy łobuzów heeeee:D a jednak wzięłaś ! grzeczna dziewczynka :)

Baobab, my lubimy łobuzów Nieprawda! Wy lubicie kryptołobuzów. Bardziej typ szelmy, a nie troglodyty.

Nieprawda! Wy lubicie kryptołobuzów. Bardziej typ szelmy, a nie troglodyty. lusiu! boję się ! on nas zna:P

E tam, wzięłam. Normalnie sobie grzecznie jak na dziewczynkę przystało rozmawiam z Tobą i Twoim Cichobabem :-) Zaś jako pomoc naukową proponuję, zeby Baobab odniósł się do mojego posta z równoległego topiku Psełdonima o nieatrakcyjnosci wspolczesnych kobiet. Oto propozycja materiału do bieżacej lekcji ;-) "Jasne, ze mężczyzna nie musi być super przystojny, bo już dawno wywnioskowano (no przynajmniej tak mi się wydaje, jeżeli nie, to gdzie oni mieli rozum? ;-) , że najbardziej podniecający jest w mężczyźnie intelekt (najbardziej nie znaczy wyłącznie rzecz jasna)"

E tam, wzięłam. Normalnie sobie grzecznie jak na dziewczynkę przystało rozmawiam z Tobą i Twoim Cichobabem jeszcze trochę a dojdziemy wspólnie do wniosku, że cichobab jest ZSa (zaliczone!) a szkoda by było:(

Ike, może ja jednak zignoruję, żeby nie przeczyć samej sobie (przypominam, ze wczoraj wystąpiłam z wnioskiem do rozważenia, żeby ograniczyć wiadomy wątek do częstotliwości co drugi dzień - dla dobra wiadomego ego) ;-)

Gość VFR+
:-) He, he... Nieźle, Luśka. :-) Widzę, że sprawa nabiera pewnych rumieńców...

lusiu zapomniałam ci powiedzieć, że wniosek został odrzucony:) sorry:D

"Widzę, że sprawa nabiera pewnych rumieńców... " Widzisz jaka ja jestem wszechstronna, rumienić też się umiem :-) Ike, widać Tobie mniej zależy na dobru wiadomym i na współprace liczyć nie mogę. Tylko, żeby potem nie było, że nie będziesz się chciała podzielić powrotem wielkiego nieobecnego, kiedy zaniedbamy wiadomy - tutaj omawiany - cenny przypadek!!

że nie będziesz się chciała podzielić powrotem wielkiego nieobecnego lusiu to ty bierzesz w ogóle pod uwagę tą opcję, że mogę chcieć ????? zejdź ze słońca :P bo uboczny efekt rumieńców staje się widoczny jak wrócę bądź bardziej skoncentrowana :P