Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzygęba

Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na siecie kobiety (mądrzejsze nawet od

Polecane posty

widzę lusiu , że ja marchewką a ty nagle kijem! no nic to próbuj:P

He he :-) No i w ogóle to mogłybyśmy Zetesowy temat ograniczyć do co drugi dzień, bo mu niedługo ego pęknie od nabrzmiewania (nie musisz udowadniać skojarzeń, wiem, ze je masz!) :P

eee nie przesadzaj takie skojarzenia mam przy innym nicku:P

"jestem nieskazitelnie doskonała w czynieniu zła" To mi wygląda na najgorszą, a nie najlepszą. Lusiu, nie mogę się wypowiadać nt. nicków, bo musiałbym rzeczy całej więcej uwagi poświęcić.

To mi wygląda na najgorszą, a nie najlepszą. dalej się mścisz za tego cykora?:P

dalej się mścisz za tego cykora? Dobrze, już nie będę. "Cześć Cichobab, moze byś się wypowiedział (plizzz) w najnowszym rozpisanym przeze mnie konkursie? Chodzi o najfajniejszą ksywkę (już nadana i funkcjonującą)> Konkurs wywiązał się z rozmowy na innym topiku, ale tam został rozstrzygnięty przez moją jednoosobową aklamację,a wiesz, ze to niezgodne z zasadami tej formy władzy. Oto kandydatury: 1 iftar vel gołabeczka 2 ike vel wresosna 3 luśka vel lusilda" Luśka, komu jak komu, ale Windsorom przysługuje nie tylko prawo, ale wręcz święty obowiązek nadawania tytułów, więc nie bardzo rozumiem szukanie przez Ciebie uzasadnienia, czy usprawiedliwienia. Po prostu nadajesz lub zmieniasz, przez aklamację, czy jak tam już sobie chcesz i już, zaś ludowi nie godzi się dyskutować, tylko przyglądać się z podziwem i pokorą, a nowe nicki poprzyjmować bez szemrania. Podsumowując, nie ma sensu się przejmować tym, czy ludowi to się podoba, czy nie, wszak, cytując pewnego demokratę i to nawet ludowego - "jak lud nie wie co dla niego dobre, to trzeba to dobre narzucić siłą". Jednak jest i druga strona medalu, choć mój głos oczywiście nie może mieć wpływu na decyzję. Nestety subiektywnie oceniam nowe nicki jako dość marne. Gołąbeczka? Wresosna? Lusilda? No nie wiem, nudne jakieś i bez sznytu. Przemyśl je jeszcze, proszę, żebyś nie musiała się z nich wykręcać, jak się zbyt szybko "oklepią".

dalej się mścisz za tego cykora? Dobrze, już nie będę. ale mi to wcale nie przeszkadza to nawet dobrze- bo wszystko co piszesz nie po mojej myśli mogę zwalić na zemstę :)

Gość kolejny temat frustrata psełdo
jak zwykle przewidywalny, nudny i oklepany -chyba tak samo jak autor. Ileż można bić pianę ?

Gość Amelka__
[zgłoś do usunięcia] ike to musisz być doskonała święte słowa ........ zawsze odpowiedź jakiej udzielisz, będzie prawdziwa, bo fałszywa byłaby rysą na Twej nieskazitelności. to nie jest do końca tak jestem też kłamcą doskonałym więc dopuszczam i taką formę komunikacji za rysę tego nie uważam ostatecznie nie każdy tak doskonale kłamie jak ja nieskazitelny kłamca brzmi fajnie nieprawdaż ?? ...... a zło istocie doskonałej nie przystoi. no tu to już pojechałeś jestem nieskazitelnie doskonała w czynieniu zła Ike jak to dobrze, ze istnieje Internet, fora.. to cudowne miejsce dla takich frustratek jak ty.( bez urazy). Na jakiej podstawie tak mniemam? otóz już wyjaśniam.:) Gdyby nie forum, czaty nie miałabys mozliwości podzielenia się swoją szeroka wiedzą, elokwencja, bystrościa umysłu:) haha Częstotliwośc z jaką tu piszesz świadczy tylko o tym,że jesteś bardzo niezczęsliwa i znudzoną kobietą. Kreacja siebie na forum dala ci poczucie pewnosci siebie i w koncu uwierzyłaś,ze nie jestes przegrancem. Zyj dalej w tej bloegiej nieswiadomosci i codziennie dziekuj Bogu za to ,ze istnieje Internet- on uratowal ci zycie.

:) orange - tobie widać internet nie pomaga:) przerzuć się na bieganie:) najlepiej truchtem- do sklepu po parę gram poczucia humoru:P

Gość Amelka__
Ike heeh nie zaskoczyłas mnie tą durna odpowiedzią;)

Gość piwo zimne i wódka czysta
Polskie kobiety to idiotki bez wrazliwosci i zadodajki! Dają zada tępym budowlancom, mechaniorom czy murzynom . . . potem normalny mężczyzna Was r00chać nie chce!

Ike heeh nie zaskoczyłas mnie tą durna odpowiedzią nie mów?:) nie sprzedali ci ? :) a to peszek:P

Gość Amelka__
Ike błagam zmien "płyte' stajes z nie nudna i monotematyczna:P

Gość Amelka__
Ike moze to co napize bedzie dla ciebie brutalna prawdą ale coż:) Mam to w dupie:) Wiesz, naśladowanie szczerego marnie ci idzie:) Wzięlabyś sie do jakies roboty kobieto, zrobila bys cos pozytecznego - no nie wiem, moze gary jakieś umyj czy co albo wyjdz na powietrze , zarejestruj sie w posredniaku czy co.:) ale nie ględź tu juz.:)Bo to ani smiezne, ani mądre:)

" Po prostu nadajesz lub zmieniasz, przez aklamację, czy jak tam już sobie chcesz i już, zaś ludowi nie godzi się dyskutować, tylko przyglądać się z podziwem i pokorą, a nowe nicki poprzyjmować bez szemrania. Podsumowując, nie ma sensu się przejmować tym, czy ludowi to się podoba, czy nie, wszak, cytując pewnego demokratę i to nawet ludowego - "jak lud nie wie co dla niego dobre, to trzeba to dobre narzucić siłą"." O matko! Tylko czy to nie za łatwo poszło z tą wygraną? ;-) A jeżeli chodzi o wybór ksywek, to nie był on mój, przy czym mi się one nawet podobają, znaczy takie dość udatne :-)

Ike moze to co napize bedzie dla ciebie brutalna prawdą ale coż przeczytałam i tylko nie wiem czy aby na pewno dla mnie.......... a tak swoją drogą amelko oprócz pierdoletów na mój temat masz coś jeszcze do powiedzenia? bo nie chciałabym się czepiać ale nie wydaje mi się, że masz jakiekolwiek- najmniejsze nawet prawo do krytyki mojej osoby:) jakoś tak czuję po kościach, że w roli autorytetu - zwłaszcza do do jakości , sensu i pożyteczności wypowiedzi- wystąpić nie możesz:D to jak? zaprezentujesz mi na co cię stać ?:)

O matko! Tylko czy to nie za łatwo poszło z tą wygraną? To Heinz Guderian wymyślił i blietzkrieg się nazywa. RE:PS. Proszę mnie nie swatać z Psełdonimem! Żadnym Psełdonimem. PS2. "Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na świecie kobiety (mądrzejsze nawet od samych feministek)" - na to bym nie wpadł, czyli jednak lekkość pióra Psełdonima jest zdecydowanie lżejsza od lekkości mojego. Ike, a czemu nie ograniczysz się do krótszego, ale bardziej ekspresyjnego "Sio! Amelka!", tylko dajesz się wciągać w walkę na łopatki?

Ike, widzisz, jednak po dżentelmeńsku się Baobab za Tobą wstawił, wiec ta zemsta była 99,99% udawana :) "czyli jednak lekkość pióra Psełdonima jest zdecydowanie lżejsza od lekkości mojego." Wyrobisz się ;-)

Ike, a czemu nie ograniczysz się do krótszego, ale bardziej ekspresyjnego "Sio! Amelka!", tylko dajesz się wciągać w walkę na łopatki? po pierwsze - "sio " nie działa:) (sprawdzone und potwierdzone przez szeroką rzeszę stałych bywalców) po drugie skoro dziewczyna pisze- to widać ma taką potrzebę i szkoda by było ją ignorować- bo jednak amelka też człowiek:) po trzecie lubię patrzeć jak amelka i jej podobne same sobie kopią kopczyk:) ja tylko podsypuję żeby było równo :P

Ike, widzisz, jednak po dżentelmeńsku się Baobab za Tobą wstawił gdzie? :P

We fragmencie "dlaczego Ike... " - tyle w nim troski cholera chyba kafe rzeczywiście mnie wypaczyła:P bo owej troski nie wyczułam:P