Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odrzygęba

Dlaczego uważające się za najmądrzejsze na siecie kobiety (mądrzejsze nawet od

Polecane posty

Nie robię żadnej listy, tylko tak sobie myślę, że kiedyś sobie staniesz na jakiejś wielkiej górze. Takim szczycie szczytów. I gdy już będziesz chciała pomyśleć "jestem najlepsza", jak młot Thora łupnie w głowę myśl "ale CichoBaby oddał głos na Luśkę" i czar pryśnie.

jak młot Thora łupnie w głowę myśl "ale CichoBaby oddał głos na Luśkę" i czar pryśnie. niiii pomylić się to przecież ludzka rzecz:) a nikt oprócz mnie nie jest doskonały:)

uhhhh i ty mnie przezywałeś od brutusów:P

Ja to jednak jestem popularna, czy chodzi o to, że Psełdo zakrzewił tradycję plotkowania o mnie, która się dobrze przyjęła? ;-) Cichobab, ale dlaczego Ci się nie podoba Baobab?? Wolałabym tak się do Ciebie zwracać (oczywoście CichoBaby nie przechodzi mi przez neurony i dalej palce, ale to już zauważyłeś - mam nadzieję? ;-) PS dziękuję za głos :-) PS 2 Ike :P ;-)

PS 2 Ike lusiu ja jestem nawet skłonna przypuszczać , że cichobaby to twój projekt:P bo to co czytam ( o tym nieszczęsnym głosie) jest po prostu niemożliwe i już

i już żeby tak dać totalny upust emocjom to ci powiem luska, że prędzej po ZSie bym się takich szopek spodziewała i to też tylko dlatego, żeby ikusi zrobić na złość :P

Ike, czyżbyś była jeszcze bardziej zazdrosna?? ;-) PS nie umiem jeszcze pisać jednocześnie pod dwoma różnymi nickami, a przecież na tym topiku od zarezerwowanych wysylalismy posty równocześnie :-)

przepraszam bardzo ale do wigilii jeszcze sporo czasu a tak się zastanawiałam czemu ostatnio z nami nie rozmawiasz:P teraz już rozumiem, że chwilowo masz problemy językowe:P przepraszam bardzo a to z okazji dnia dziecka ??

przepraszam bardzo a to z okazji dnia dziecka ?? a nie obchodzisz? obchodzę ale zapomniałam na śmierć o prezencie dla ciebie:)

O przepraszam bardzo, proszę Luśki do tego nie mieszać. "ike cykor" Kto sieje wiatr ... po prostu pewnych rzeczy się chłopakom nie mówi!

obchodzę ale zapomniałam na śmierć o prezencie dla ciebie to ja tobie daje prezent pomylilo ci sie cos - pewnie to skutek euforii z racji promocji do drugiej klasy ;-)

czyli ty podły TY! wykorzystałeś lusię do zemsty? i wszystko jasne:P

Gość wezcie samisie
do tego cyrku

to ja tobie daje prezent wiem:) ale do 25 czerwca jeszcze trochę czasu masz:)

wezcie samisie do tego cyrku może innym razem :) jak będziemy bawić się w burdel:)

ZS mówi prawdę szwajcaria zatonęła?? u nich też powódź ?

dzien wresosny? koniec roku szkolnego:) chcesz świadectwo z paskiem czy samym paskiem?

Dobra, chodzi o to, ze nie mam czasu bo pracuję i niezbyt precyzyjnie skonstruowałam wypowiedz. Myslalam (tak, Ike, wciaz czasem mi sie zdarza, że istoty o tak bystrym procesie mentalnym będą wiedzialy na czym polega skrót myślowy i chodziło mi jedynie o słowo wykorzystać (uff) :-) ;-)

chodziło mi jedynie o słowo wykorzystać (uff) wykorzystać ?? aha przechodzimy do fazy burdelu?:) wołać samisię ?:P

Ike, dobrze udajesz zgodnie z moimi wcześniejszymi zapewnieniami: najlepiej udaję :P