Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słonko2222

Starania wrzesien/pazdziernik 2010, kto ze mna?

Polecane posty

Gość Słonko2222
Bo ja sie tyle naczytalam ze to strasznie boli (tzn szycie), ze potem dlugo sie goi, ze sex potem jest nie ten sam co przed porodem. Ze lepiej "naturalnie pęknąc"...

wydaje mi sie, ze lepiej mimo wszystko byc nacieta, niz "peknac", bo nacinaja w ten sposob, by kobieta nie maiala problemow z zalatwianiem sie, a z peknieciem to rozni bywa - szwagierka "pekla" kolo odbytu i 2 miesiace robienie kupy bylo dla niej meka..

Gość Słonko2222
No to w sumie tak zle i tak nie dobrze:-P A dlugo jestes ze swoim mezem/narzeczonym?

zaglada tu jeszcze ktos? jak starania? ja czekam na @ ale dobrze by bylo jak by nie przyszla..

Gość Słonko2222
A zagladam ja:-D haha. Tak patrze w tematy a tu moj na poczatku, wiec pisze:-) Co slychac???

Gość Słonko2222
marta1986222 ----> oczywiscie, ze mozesz dolaczyc:-)

slonko i co tam? ja mam dostac @ 7.7. i mam nadzieje, ze nie dostane.. a inne dziewczyny?:)

Gość Słonko2222
Mi juz niewiele tabletek anty zostalo i zaczelam leczyc zęby:-) To ja trzymam kciuki zebys nie dostala @ :-D

to trzymaj mocno, a ja bede starala sie o tym nie myslec :) a duzo masz zebow do leczenia? dobrze ze teraz sie zdecydowalas, potem ciezko by Ci bylo sie zmobilizowac..

Gość Słonko2222
3 zęby. Az mi wstyd:-P Z tyłu. Kolezanka mnie nastraszyla ze jej siostra stracila dwa zeby po porodzie bo przed ciaza ich nie leczyla. I to mnie zmotywowalo. No najlepiej nie myslec o tym:-D Zajmij sie czyms, szybciej czas Ci zleci. A dlugo juz sie starasz?