Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monicaborys

Kto stosuje dieta warzywno owocowa w londynie?

Polecane posty

Witam .Szukam osob mieszkajacych w londynie lub okolicach ktore sa zainteresowane dieta wrzywno owocowa lub glodowka.Pozdarwiam Monika30

Jestem zainteresowana glodowka. Juz od ponad roku. He he. :D Ale zarcie zawsze wygrywa. Myslalam tez o diecie warzywno owocowej, ale nie wiem ile na tym mozna stracic.

Ja bylam na glodowce 11 dni w osrodku w Polsce.Schudlam przynajmniej 5 kg i dosyc efektywnie bo po 2 latach nie przytylo mi sie.Dla mnie bylo bardzo ciezko. Teraz mysle zeby robic krotkie glodowki jednodniowe lub z dieta warzywno owocowa.Potrzebuje wsparcia kogos kto najlepiej mieszka w londynie zeby robic razem lub znalesc osrodek ktory sie tym zajmuje.Gdzie miaeszkasz jak moge zapytac.Pozdrwiam bardzo goraco.Mozebysmy sie spotkaly na tym weekandzie w londynie?Monika30

Czesc Monika! Mieszkam w polnocnym Londynie, a Ty? Wiesz, bardzo bym chciala zaczac glodowke, chociazby z tego powodu, ze moze pozwoliloby mi to wyzdrowiec. Czytalam rozne teorie, ze glodowka pomaga na wiele schorzen. Jednak mam bardzo stresujacy tryb zycia (praca, dziecko, szkola i czuje sie sama z tym wszystkim) i zawsze u mnie po chwili zarcie wygrywa. Opowiedz mi prosze o Twojej 11-dniowej glodowce. Jak oceniasz to doswiadczenie? Jak sie czulas w czasie glodowania, a jak po? I w jaki sposob wracalas do jedzenie? Moglabys okreslic zalety glodowki wedlug Ciebie? 5kg w 11 dni glodowki to troche malo. Ja nie wiem. Pozdrawiam cieplo!

Gość glodowki sa bardzo niebezpiecz
ne dla zdrowia jesli sie je robi bez odpowieniego przygotowania wiec uwazajcie

Gość elcia1984
ja po diecie grejfrutowej schudlam 20 kilo zaraz po zaszlam w ciaze i te 20 kilo wrocilo teraz mam owocowo warzywna i przygotowuje sie do glodowki mieszam we wschodnim londynie, pozdrawiam

Dlaczego glodowki sa niebezpieczne dla zdrowia? O jakie przygotowanie chodzi? O to, ze powinno sie przed glodowka pare tygodni jesc tylko warzywa i owoce lub pic soki? Napisz, prosze.

sport to zdrowie ludzie... :P polecam wszystkim. A z ciekawosci powiedzcie jak to jest z tymi glodowkami..nic naprawde nie jecie? a pijecie cos?? jakies witaminki? bo nie jedzac to chyba raczej slabiutko wam bedzie.

Czesc Dziewczyny.Moze bysmy sie spotkaly w realu na tym weekandzie i poznalay sie i zaplanowaly jakas glodowke.Ja mieszkam we wschodnim londynie. Moj numer telefonu to 07510334916 A co do tej glodowki.To bylam w osrodku w polsce.Bylo ciezko szczegolnie na poczatku.Trzeba sie do tego przygotowac przed i po glodowce.Samemu nie radze robic dluzszych glodowek.Lepiej w osrodku. Spotkajmy sie na tym weekandzie na kawe w lonynie.Pozdrwiam Monika

Gość dietetyczna londyn
ja stosuje i jestem w Londynie,ale ta diete stosuje od 6 lat. efekty niesamowite. ale nie tylko owoce i warzywa - oprocz tego chude jogurty, chleb ciemny, no i chude mleko z musli.czasami plasterek szynki na chleb, ale tej chudszej. mam ogolnie spore tendencje do tycia,ale na tej diecie wygladam jak patyk, jezeli nie podjadam.

Gość elcia1984
hej monika ja mieszkam we wschodnim i chetnie na kawe sie spotkam dawno z nikim po polsku nie gadalm podaj mi swoje yahoo prosze, www.glodowka.pl tak jest wszystko

A propo mojego telefonu.Nie boje sie podawac bo to jest tylko telefon na karte.Wiec jest ok.pozdrwiam wszytskich goraco.

Witam wszytskich.Wreszcie weekand. Jakie plany na weekand?Ja chyba zostaje w lozku bo mam przeeziebienie.

Gość racjonalna1
hey panny, ja od lat stosuje diete NZD (nie zre duzo),jem wszystko na co mam ochote i utrzymuje stala wage ciala.ponadto cwicze regularnie, wiec nie moge narzekac, zycze wytrwalosci z tymi dietami

To kto ma ochote na glodowki moze na poczatek jednodniowe?Moze ktos mi polecic jakis osrodek w lodynie?Pozdrwiam Monika

Witam.Dziewczyny co tam slychac?Kolejny weekand mija bez zadnych glodowek.Ojej,lepiej cos zaczac wkrotce. Dziewczyny jak tam wasz weekand.Robilyscie jakies glodowki lub diety warzywno owocowe?