Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enignes

Faceci bardziej wrazliwi od kobiet?

Polecane posty

Witam. Nie macie czaem wrazenia, ze wiekszosc dziewczyn jak np. odchodzi od chłopaka i sie tym nie przejmuje, idzie na dyskoteke i szuka nastepnego tego samego dnia? Z paroma kumplami gadałem o ich przygodach z laskami, to wiem ze byli pokołowani, a pózniej sie dowiadywali ze ich byłe juz sobie cos znalazły, a oni pograzeni w smutku ;p Nie wiem czy dobrze sie wyraziłem, ale moze to takie wrazenie przez "dziewczyny" z blond włosami, odsłonietym biustem i dupka i łaszace sie na kazdym kroku? Dlaczego teraz tak duzo dziewczyn sie nie szanuje?

Gość ale o co kaman? to normalne
znajdują sobie pocieszenie...co to ma wspólnego z szacunkiem?

nie chodzi mi raczej o pocieszenie, bynajmniej tak to z boku nie wyglada ^^ Nie chciałem zakładac 2 tematów i tak troche zmieszałem drugie pytanie, odnosnie szacunku. Nie jestm wielkim fanem portali fotka czy nk, ale bywa ze obejrze pare profili i sie w głowie przewraca. Wiem ze to sa te nowoczesne czasy, ale kiedys to było nie do pomyslenia, zeby 16 latka robiła sobie w pół nagie zdjecia i obwieszczała wszystkim swoje walory. Co one/wy chcecie osiagnac?

Gość z tego co piszesz to
ja również uważam, że faceci są wrażliwsi od kobiet, a już na pewno ode mnie.

no chociaz jeden głos poparcia ;) W sumie to nie ma co gdybac, bo tak naprawde kazdy pokazuje swoje "ja" przed samym soba, albo w towarzystwie najlepszej przyjaciółki/przyjaciela, ale własnie tutaj moze sie dowiem, co robicie naprawde za ta niewzruszona maska :P

Gość taa niedobra pupa
faceci sa bardziej wrażliwi.... na własnym punkcie, he, he...