córka wulkanizatora 0 Napisano Lipiec 7, 2010 też poprosze o zaproszenie, jeśli można annamaj97@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka wulkanizatora 0 Napisano Lipiec 7, 2010 maya123, wyślesz i do mnie ? annamaj97@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234554321 Napisano Lipiec 7, 2010 To ja też mam prośbę o zaproszenie, z góry dziękuje. hania19711@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A do mnie też ktoś wyśle Napisano Lipiec 8, 2010 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A do mnie też ktoś wyśle Napisano Lipiec 8, 2010 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka25 Napisano Lipiec 8, 2010 Hej, ja też poproszę ;-) nataliakatolik@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka25 Napisano Lipiec 12, 2010 up ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gg28 Napisano Lipiec 20, 2010 ja również poproszę o takie zaproszenie gg28@o2.pl, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaa1119 Napisano Lipiec 20, 2010 ja równiez poprosilabym o zaproszenie na adres magdaa1119@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość summer_summertime Napisano Lipiec 20, 2010 poproszę również o zaproszenie: inspired_muse@o2.pl z góry baaaaardzo dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maya123 Napisano Lipiec 20, 2010 Dziewczyny już przesyłam - właśnie teraz wchodzę na konto - i życzę miłych zakupów a jest teraz w czym wybierać bo maja znowu fajne promocje na perfumy. Jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości to bao.pl to nie jest żadna ściema tylko sklep, który w bardzo fajny sposób sobie zyskuje klientów, dość oryginalnie. Fajne, oryginalne, rzeczy w niższych cenach - faktycznie można wyczuć podstęp, ale go nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewamaluta Napisano Lipiec 20, 2010 ja tez poprosze zaproszenie evena@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość summer_summertime Napisano Lipiec 20, 2010 dziękuję bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatezchce Napisano Lipiec 20, 2010 też poproszę zaproszenie ;) justinka79@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A czy ja Napisano Lipiec 20, 2010 też mogę prosić o zaproszenie, hania19711@wp.pl z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tez poprosze zaproszenie:) Napisano Lipiec 20, 2010 Jezeli to nie problem to rowniez poprosze zaproszenie :) sabina109@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawa2 Napisano Lipiec 21, 2010 ja też poproszę o zaproszenie badestinusek@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastkanastka25 Napisano Lipiec 27, 2010 hej wysłałam wam zaproszenia...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia ze Wspólnej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Dziewczyny, a co ostatnio zamówiłyście w bao.pl? Perfumy? Zdążyłyście? Ja nie :( A widziałyście te bieliznę, którą teraz tam mają? jest boska! Zamawiacie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ładnie proszęęęęę Napisano Sierpień 3, 2010 Bardzo proszę o zaproszenie nati5555@wp.pl. Będe bardzo wdzieczna jezeli ktoras mi je wysle. Z gory dziekuje dziewczyny:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 3, 2010 też chciałabym dostać zaproszenie jeśli ktoś byłby wstanie mi wysłać to prosiłabym i z góry dziękuję, kasiaswiesciak241@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłkoantonówka 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Eh a ja sobie skasowałam maila z informacją, co oni szykują teraz. Bielizna mówicie? Potrzebuję bielizny, zawsze potrzebuję bielizny. Może mają coś w kolorach beżu, bo się ostatnio zakochałam w tym kolorze. Ja nie wiem jak się wysyła zaproszenia :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ładnie proszęęęęę Napisano Sierpień 3, 2010 A jest moze tu ktos kto moze i umie wysyłac zaproszenia??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona położna Napisano Sierpień 3, 2010 ja też bym poprosiła na maila: jollantta@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esteee Napisano Sierpień 3, 2010 ja również poproszę: :) estee@o2.pl z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marysia ze Wspólnej 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Dziewczyny powysyłałam wam zaproszenia do bao.pl jeśli którąś pominęłam to wybaczcie i przypomnijcie się proszę :) Warto byc członkinią tego serwisu, co tydzien coś nowego. Widziałyście te biżuterię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KKasiaKK Napisano Sierpień 12, 2010 Poproszę o zaproszenie na bao.pl na mial KKasiaKK@interia.pl dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajczmenka 0 Napisano Październik 5, 2010 Jesli jeszcze tu ktoś zagląda, to bardzo proszę o wysłanie zaproszenia do tego bao.pl Zachęciliście mnie swoimi wypowiedziami, a taką mam ochotę na jakieś dobre (i tanie, hehe) perfumy. Plissss. :) uradwan małpa gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajczmenka 0 Napisano Październik 6, 2010 Dzięki za zaproszenie. Prośbą nieaktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piparapa Napisano Październik 6, 2010 czy ktoś odwiedza jeszcze ten topic też bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach