Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 czy ja tu komus ubliżam dziękuje za palnciaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyya3ya3y Napisano Grudzień 2, 2010 proszę palanciaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 każdy sądzi według siebie miło cie poznać palanciaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyya3ya3y Napisano Grudzień 2, 2010 głupia dupa z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarioMario Napisano Grudzień 2, 2010 Kto chetny może się rejestrować: http://www.bao.pl/r/sz9al10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 yyyya3ya3y żal mi ciebie nawet kulturalnej odpowiedzi nie potrafisz udzielac wychodzą kopleksy z ciebie anonimowo obraż tylko tyle potrafisz niestety przykre to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 musiałaś mieć trudne dzieciństwo i byłaś źle traktowana wiec teraz to sobie odbijasz no i anonimowo najlepiej szkoda mi ciebie troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Prośba o zaproszenie Napisano Grudzień 2, 2010 Proszę o zaproszenie: maida@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyya3ya3y Napisano Grudzień 2, 2010 hahaha a ty jesteś biedakiem, któremu nikt nie wysłał zaproszenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 nie potrzebowlam takiego zaproszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gonzalo13 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Proszę gonzalo@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloha100 Napisano Grudzień 2, 2010 Ponawiam prośbę o zaproszenie maja-100@tlen.pl Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majencia 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Szkoda, że te kobitki,które już dostały zaproszenie, nie wróciły tutaj i nie zaprosiły tych, które tu wciąż na nie czekają;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolp Napisano Grudzień 3, 2010 ja tez proszę o zaproszenie purusha@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tttttttttttttttttttyyyyyyyyyyy Napisano Grudzień 5, 2010 ja Wam wysłałm mimo że sama się zalogowałam bez zaproszenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lvi Napisano Grudzień 15, 2010 Bardzo proszę o zaproszenie skopka@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Takoui_Patrycja Napisano Maj 25, 2011 zaproszenie do www.takoui.pl : pwaleska@takoui.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach