Gość natalka25 Napisano Październik 7, 2010 napisz meila ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karlej Napisano Październik 13, 2010 hejka , mogla bys mi tez wyslac zaproszenie? byla bym wdzieczna. Dzieki bardzo. patka021@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baobao Napisano Listopad 22, 2010 bardzo serdecznie poproszę o zaproszenie do bao.pl. mój email: becik_s@poczta.fm Z góry wielkie dzięki:))))) będę dozgonnie wdzięczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el_bagus Napisano Listopad 24, 2010 Z miłą chęcią też prosiłbym o zaproszenie. Gdyby nie obowiązujące zasady rejestracji na bao.pl mogłoby się obyć bez tych specjalnych zaproszeń. W tej sytuacji jak ta muszę zdać się na Waszą wolę/pomoc internautki i internauci. Mój adres e-mail: bagusdg@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el_bagus Napisano Listopad 24, 2010 Z wielkim misiowatym uściskiem dziękuję Pani Ewie K. za wysłane mi zaproszenie! W tej chwili coś nie mogę wejść przez link zaproszenia ale będę próbował robić to bez umiaru (od jutra zaczynając) ;D. ... a przepraszam, od dzisiaj xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZielonaWyspaa Napisano Listopad 24, 2010 prosze bardzo :) pozdrawiam Ewa K:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radgom Napisano Listopad 24, 2010 Jeśli ktoś znajdzie trochę czasu, będę wdzięczny za wysłane zaproszenie: radgom@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el_bagus Napisano Listopad 24, 2010 Proszę bardzo "radgom". :) Miłych zakupów życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o zaproszenie:) Napisano Listopad 27, 2010 agnes.l@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o zaproszenie:) Napisano Listopad 27, 2010 i dziękuję z góry agnes.l@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juz jestem mega wdzieczna Napisano Listopad 28, 2010 Bardzo, bardzo poprosze o zaproszenie podaje mejla ipiatek@o2.pl dziekiiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ma_ra Napisano Grudzień 1, 2010 Bardzo proszę o zaproszenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el.bagus Napisano Grudzień 1, 2010 Kolejne zaproszenie poszło do "ma_ra@tlen.pl". Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psotdotdot Napisano Grudzień 1, 2010 Ja też proszę.... bardzo ładnie. dorota.t@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el.bagus Napisano Grudzień 1, 2010 Zaproszenie dla "dorota.t@op.pl" zostało wysłane. PS. W chwili jak pracuję i obsługuję pocztę, wszyscy chętni mogą wysyłać prośby o zaproszenia. Pozdrawiam Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomsky Napisano Grudzień 1, 2010 bardzo prosze o zaproszenie: tomsky@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el.bagus Napisano Grudzień 1, 2010 Ostatnie zaproszenie na dziś wysłałem dla "tomsky@op.pl" Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacxy Napisano Grudzień 2, 2010 haj dziewczyny proszeee bardzo o zaproszenie!! jacxx@wp.pl z góry Wam dziękuję!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzialenka87 Napisano Grudzień 2, 2010 ja też bym poprosiła zaproszenie ne mejla: mag.szkudlarek@gmail.com. Z góry wielkie i głośne: dziękuję!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andrzej_Jacek Napisano Grudzień 2, 2010 Witam. Jeśli to nie problem proszę o przesłanie zaproszanie do Bao.pl na adres: avvatarro@wp.pl Z góry dziękuję. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytytytytytytyttyy Napisano Grudzień 2, 2010 ja tez Poprosze : loczek24-83@poczta.o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarioMario Napisano Grudzień 2, 2010 Witam. Czy mógę prosić o zaproszenie na www.boa.pl na adres malgosia.84@onet.pl .Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uga-Buga 0 Napisano Grudzień 2, 2010 czy ja mogę poprosić równie o zaproszenie marita81@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poprosze Napisano Grudzień 2, 2010 Poprosze o zaproszenie kosmetyki7@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aloha100 Napisano Grudzień 2, 2010 Bardzo proszę o zaproszenie:) mój adres: maja-100@tlen.pl dziękuję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mratka Napisano Grudzień 2, 2010 Witam serdecznie! Mogę prosić o zaproszenie? Bardzo proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buko Napisano Grudzień 2, 2010 Również poproszę o zaproszenie jakąś dobrą duszę, na adres: cholernybukovski@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 jesli to taki cudowny sklep powinin byc ogólnie dostępny a nie jakies zaproszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apaulina Napisano Grudzień 2, 2010 Nie powinno być żadnych zaproszeń kto kogo teraz do sklepu zaprasza, sprzedawcy powinno zalezeć na duzej ilosc sprzedanych produktów sklep powinien mieć strone internetową gdzie każdy ma dostę po co jakies zaproszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyya3ya3y Napisano Grudzień 2, 2010 po to, że to ekskluzywny sklep palanciaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach