c贸rka wulkanizatora 0 Napisano Lipiec 7, 2010 te偶 poprosze o zaproszenie, je艣li mo偶na annamaj97@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
c贸rka wulkanizatora 0 Napisano Lipiec 7, 2010 maya123, wy艣lesz i do mnie ? annamaj97@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 1234554321 Napisano Lipiec 7, 2010 To ja te偶 mam pro艣b臋 o zaproszenie, z g贸ry dzi臋kuje. hania19711@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A do mnie te偶 kto艣 wy艣le Napisano Lipiec 8, 2010 jak w temacie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A do mnie te偶 kto艣 wy艣le Napisano Lipiec 8, 2010 jak w temacie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 natalka25 Napisano Lipiec 8, 2010 Hej, ja te偶 poprosz臋 ;-) nataliakatolik@op.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 natalka25 Napisano Lipiec 12, 2010 up ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gg28 Napisano Lipiec 20, 2010 ja r贸wnie偶 poprosz臋 o takie zaproszenie gg28@o2.pl, z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋 i pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magdaa1119 Napisano Lipiec 20, 2010 ja r贸wniez poprosilabym o zaproszenie na adres magdaa1119@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 summer_summertime Napisano Lipiec 20, 2010 poprosz臋 r贸wnie偶 o zaproszenie: inspired_muse@o2.pl z g贸ry baaaaardzo dzi臋kuj臋 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maya123 Napisano Lipiec 20, 2010 Dziewczyny ju偶 przesy艂am - w艂a艣nie teraz wchodz臋 na konto - i 偶ycz臋 mi艂ych zakup贸w a jest teraz w czym wybiera膰 bo maja znowu fajne promocje na perfumy. Je偶eli kto艣 ma jeszcze w膮tpliwo艣ci to bao.pl to nie jest 偶adna 艣ciema tylko sklep, kt贸ry w bardzo fajny spos贸b sobie zyskuje klient贸w, do艣膰 oryginalnie. Fajne, oryginalne, rzeczy w ni偶szych cenach - faktycznie mo偶na wyczu膰 podst臋p, ale go nie ma :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewamaluta Napisano Lipiec 20, 2010 ja tez poprosze zaproszenie evena@poczta.onet.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 summer_summertime Napisano Lipiec 20, 2010 dzi臋kuj臋 bardzo:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jatezchce Napisano Lipiec 20, 2010 te偶 poprosz臋 zaproszenie ;) justinka79@interia.eu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A czy ja Napisano Lipiec 20, 2010 te偶 mog臋 prosi膰 o zaproszenie, hania19711@wp.pl z g贸ry dzi臋kuj臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ja tez poprosze zaproszenie:) Napisano Lipiec 20, 2010 Jezeli to nie problem to rowniez poprosze zaproszenie :) sabina109@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawa2 Napisano Lipiec 21, 2010 ja te偶 poprosz臋 o zaproszenie badestinusek@interia.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nastkanastka25 Napisano Lipiec 27, 2010 hej wys艂a艂am wam zaproszenia...;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Marysia ze Wsp贸lnej 0 Napisano Sierpie艅 3, 2010 Dziewczyny, a co ostatnio zam贸wi艂y艣cie w bao.pl? Perfumy? Zd膮偶y艂y艣cie? Ja nie :( A widzia艂y艣cie te bielizn臋, kt贸r膮 teraz tam maj膮? jest boska! Zamawiacie? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艁adnie prosz臋臋臋臋臋 Napisano Sierpie艅 3, 2010 Bardzo prosz臋 o zaproszenie nati5555@wp.pl. B臋de bardzo wdzieczna jezeli ktoras mi je wysle. Z gory dziekuje dziewczyny:):* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpie艅 3, 2010 te偶 chcia艂abym dosta膰 zaproszenie je艣li kto艣 by艂by wstanie mi wys艂a膰 to prosi艂abym i z g贸ry dzi臋kuj臋, kasiaswiesciak241@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jab艂koanton贸wka 0 Napisano Sierpie艅 3, 2010 Eh a ja sobie skasowa艂am maila z informacj膮, co oni szykuj膮 teraz. Bielizna m贸wicie? Potrzebuj臋 bielizny, zawsze potrzebuj臋 bielizny. Mo偶e maj膮 co艣 w kolorach be偶u, bo si臋 ostatnio zakocha艂am w tym kolorze. Ja nie wiem jak si臋 wysy艂a zaproszenia :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艁adnie prosz臋臋臋臋臋 Napisano Sierpie艅 3, 2010 A jest moze tu ktos kto moze i umie wysy艂ac zaproszenia??:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wkurzona po艂o偶na Napisano Sierpie艅 3, 2010 ja te偶 bym poprosi艂a na maila: jollantta@interia.eu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 esteee Napisano Sierpie艅 3, 2010 ja r贸wnie偶 poprosz臋: :) estee@o2.pl z g贸ry dzi臋kuj臋 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Marysia ze Wsp贸lnej 0 Napisano Sierpie艅 6, 2010 Dziewczyny powysy艂a艂am wam zaproszenia do bao.pl je艣li kt贸r膮艣 pomin臋艂am to wybaczcie i przypomnijcie si臋 prosz臋 :) Warto byc cz艂onkini膮 tego serwisu, co tydzien co艣 nowego. Widzia艂y艣cie te bi偶uteri臋? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 KKasiaKK Napisano Sierpie艅 12, 2010 Poprosz臋 o zaproszenie na bao.pl na mial KKasiaKK@interia.pl dziekuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tajczmenka 0 Napisano Pa藕dziernik 5, 2010 Jesli jeszcze tu kto艣 zagl膮da, to bardzo prosz臋 o wys艂anie zaproszenia do tego bao.pl Zach臋cili艣cie mnie swoimi wypowiedziami, a tak膮 mam ochot臋 na jakie艣 dobre (i tanie, hehe) perfumy. Plissss. :) uradwan ma艂pa gmail.com Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tajczmenka 0 Napisano Pa藕dziernik 6, 2010 Dzi臋ki za zaproszenie. Pro艣b膮 nieaktualna. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piparapa Napisano Pa藕dziernik 6, 2010 czy kto艣 odwiedza jeszcze ten topic te偶 bardzo ch臋tnie skorzystam z zaproszenia!? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach