Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perswazja politronomiczna

Marihuana- zalegalizować czy nie?

Polecane posty

Gość Mistrzqqqlan
EEE tam, i tak wszyscy palą

Gość Mistrzqqqlan
:)

wg mnie nie powinno się być karanym za posiadanie mniejszej ilości, przyjmijmy niech będzie gram, ale za pełną legalizacją nie jestem. jak ktoś chce zajarać to zajara, ale żeby była wszędzie jak pieczywo to stanowcze nie. poza tym po co płacić jeszcze do państwa ;p

nie musi byc zalegalizowane, jak mam zapalic i tak zapale, chociaz wiadomo, w klubie przy stoliku na legalu byloby wygodniej, a nie jak zawsze na przypale :P ale szkoda płacic do państwa. pic nie piję - mam za słaby żołądek, z palenia fajek też nic nei mam. wiec...? ;)

Gość asdjdljdajdklafa
Ale ten policjant na filmie jest dobry!!!

Gość zawiedziona mysia
Palić można jak się chce. Przecież i tak, czy zalegalizują, czy nie to i tak będą palić. Więc po co mają być za to karani?!

Gość Zgadzam się2222
Zgadzam się z zawiedzoną mysią.

Gość nonoaq1221
Buhhahaha miazga

Gość asdjdljdajdklafa
Bauuahahaha jaki łeb z tego policjanta.

Gość asdjdzzzzzzzzz13
Dobre

Gość Kolaboracja72Zgx300W
Mistrzostwo!!!

Gość Mistrzqqqlanq
Filmik mistrzowski

Gość a czym wy sie tak podniecacie
filmik beznadziejny..ale .. uwazam ze marycha powinna byc zalegalizowana... skoro alkohol jest...sam pale od imprezy do imprezy.. ale mam przyjaciela ktory pali bardzo duzo od lat i widze co sie z nim dzieje.... nie polecam!!! ale podobnie jest z alkoholem, jesli ktos pije codziennie od lat to tez nie konczy sie to dobrze. Prawda?

Gość glosuje na niegoooo
Korwin Mikke jest za legalizacją:)

Gość asdjdljdajdklaf
:)

Gość asdjdzzzzzzzzz
hehe filmik jest kopnięty :) Uśmiałam się jak świnia przy korycie.

Gość Kolaboracja72Zgx300W
buhahahahaa

Gość endorzynay
hehe

Gość Do poprzednika
Masz racje , hehe.

Gość asdjdljdajdklaf
hehe

Gość JestemLaskąRastafanina
Jestem za legalizacją. I tak dostęp jest szeroki i łatwy po co sobie komplikować życie. Kur... Zalegalizować i już.

__ __ ____ ____ ___ __ _#__ _ __ ___ _ ____ __ ____ __ ___ ___ ___ __ __ __###___ __ __ __ __ __ __ __ __ _ _ _ __ __ ____ __ __ __###__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __#__ __ __ ___ _____#####__ __ __ __ _____#__ __ _ _ _ _##_ __ __ __ _____#####__ __ __ __ _ __##_ __ _ _ _ _ _ _###__ __ __ __ __#####_ __ __ __ _ _###_ __ __ __ _ _ __#####_ __ __ _ _#####_ __ _ _ _#####_ __ __ __ _ _ _ _ _#######_ _ _ _#####_ _ _ _#######_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __#######_ _ _##### _ _#######_ __ __ __ __ __ _ _ _ _ _ _ __#####_ _ _###_ _#####_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _#######_ _ ___###__###__###_ _ __#######_ _ __ _ _ _ _ _########__ __##_#_##__ __########_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _#### ####_### #### ####_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _###_#_###_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _#####_ _#_ _#####_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ___#_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość trzeba trzeba zalegalizować
To, że każdy może sobie kupić nielegalnie nie jest żadnym rozwiązaniem: po pierwsze jest to sprzedaż nieopodatkowana, po drugie nie możemy w żaden sposób skontrolować jakości - równie dobrze mogą nam sprzedać majeranek i nie możemy złożyć reklamacji. Nie znamy pochodzenia produktu, nie wiemy, czy nie złamano praw człowieka przy produkcji. A to są ważne sprawy.

Gość zapłodniona Hanusia
Liście koki powinny być legalne i parzone jako napar! Marihuany susz powinien być zalegalizowany i również opodatkowany!

Gość zapłodniona Hanusia
Tyle, że kiełbasę kupujemy oraz konserwy opodatkowane, a i tak tam dodają soi czy tłuszczu za dużo albo skórek wieprzowych. A na kiełbasie nie ma zawartości co tam jest i ile czego! Inspekcje żywieniowe muszą to sprawdzać i kary nakładać!

Gość trzeba trzeba zalegalizować
Jeśli nie podoba Ci się kiełbasa lub konserwa: tzn. jej skład jest niezgodny z informacją producenta - możesz ją reklamować, możesz iść do sądu konsumenckiego, zresztą jeśli tego nie robisz producenci są kontrolowani. To nieprawda, że na kiełbasie nie ma żadnych informacji - nie ma ich w sklepowej lodówce, ale wystarczy poprosić sprzedawcę i dostaniesz pełną informację.