Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwątpiłam

Czy Bóg istnieje?

Polecane posty

Gość zwątpiłam

j.w przekonajcie mnie że tak jest bo zwątpiłam...

ale to nie jest kwestia przekonania kogolwiek - tylko wiary :)

Myślę, że tak, ale nie ingeruje w nasze życie i nie interesuje się nami.

Gość niestandardowo
chyba nie. a co, potrzebny ci do czegoś?

zwątpilaś - to znaczy ,ze wierzyłaś . Co siestalo ,że tak nagle straciłaś tą wiarę ?

Zwątpiłaś...tzn, że stało sie coś gównianego:O...To gówno spało z góry...prosto od boga...a więc bóg istnieje:)...Nie wątp więcej...bóg pokazuje swe "oblicze" w różny sposób:classic_cool:

Gość firana
Zwątpiłaś...tzn, że stało sie coś gównianego ...To gówno spało z góry..----------------- hohoho jakaż naukowa hipoteza :) a czemu nie z dołu ?:)

Gość firana
tak sobie pomyślałam, ze jednak szkoda mi czasu na takie gówniane dyskusje . przeżucanie sie gównami zostawiam gów >>>om :)

Gość firana
przerzucanie :)

Gość firana
nudziarzy :)

Gość wielkie g..ze sktrzydełkami
latam po forum i macham nudziarzom szczególnie tym wiekowym :D

Gość niestandardowo
a co robi?

No też mówie, ze jak na nas sra to istnieje...to pośredni dowód jego obecności...Badając zawartość jego kału mozemy nawet sprawdzić co jadł;)

Gość to nie wiecie ze istnieje
tak ukarał NOWY ORLEAN- 2 DNI PO POWODZI MIAL SIE ODBYC NAJWIEKSZY. MARSZ GEJOW TO SWIATOWA STOLICA HOMOSEKSUALISTOW. ... TO KARA BOZA ALE KTO MADRY POJMIE W LOT GLUPIEMU CZASEM NIEWYSTARCZY MLOT. ...zniszczonych zostało między innymi pięć klinik, gdzie przeprowadzano aborcje, oraz domy publiczne". orlean był też słynny z voodoo 2.SRI LANKA TSUNAMI - MALO KTO WIE CZYM TAK NAPRAWDE JEST TO MIEJSCE TO SWIATOWA STOLICA NIERZADU WSZYSCY Z CALEGO SWIATA TAM JEZDZA TYLKO W JEDNYM CELU TO DUZO BARDZIEJ POPULARNE MIEJSCE NIZ IBIZA ITP. Haiti Prawie w każdej świątyni na Haiti znajdzie pan podobiznę Czarnej Madonny z charakterystycznymi szramami. Tylko że zamiast dwóch ma trzy. - Oni nie wiedzą, że to ślady po husytach. Szramy tłumaczą na dwa sposoby: albo została podrapana przez rywalkę Ezili Frda. Albo - jak opowiadał mi największy na Haiti kapłan wodu Max Beauvoir - rzuciła się na nią pantera. Haiti to 90 % voodoo

Na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, tuż przy Grobie Nienarodzonego Dziecka, rozbił się samolot właściciela największej sieci aborcyjnej w USA. Zginęły jego dzieci i wnuki. Siedmioro dzieci i tyle samo dorosłych zginęło podczas niedawnej katastrofy prywatnego samolotu, który rozbił się w stanie Montana to pierwsza informacja, jaką podały amerykańskie media. Po dwóch dniach zaczęły wychodzić na jaw kolejne fakty. Układają się one w szokującą całość. Oto szczegóły, których nie podała mainstreamowa prasa w USA. Właściciel samolotu Pieniędzy na samolot dorobił się na zabijaniu. Będąc właścicielem największej sieci klinik aborcyjnych w USA Irving Moore Bud Feldkamp III zarobił miliony. Firmę Family Planning Associates kupił cztery lata temu. W należących do niego siedemnastu klinikach w Kalifornii zgładzono więcej nienarodzonych dzieci, niż we wszystkich pozostałych klinikach w tym stanie, łącznie z zakładami Planned Parenthood. Aborcja pełen serwis do piątego miesiąca włącznie. Dla niego była to kolejna inwestycję na drodze do budowy małego medycznego imperium. Posiadał już przecież dwie sieci klinik dentystycznych i udziały w kilku innych. Prywatnie to kochający ojciec dla swoich dwóch córek i dziadek dla piątki ich dzieci. Okoliczności wypadku Córki Feldkampa leciały tego dnia na wakacje. Dwie rodziny z dziećmi i znajomi. Narty, basen, golf w kurorcie dla milionerów z Yellowstone Club tak miały spędzać wolny czas. Samolot jednak nie doleciał. Przyczyny nieznane. Oblodzenie skrzydeł mówi początkowo jedna z hipotez. Eksperci jednak zaprzeczają. Doświadczony pilot, dobra pogoda, żadnych problemów wynikało z ostatniej rozmowy z wieżą kontroli lotów. Świadkowie nie widzieli nic nadzwyczajnego. Tylko nagły krach. Samolot wbił się dziobem w ziemię i stanął w płomieniach. Runął trzysta metrów od lotniska. Gdzie znaleziono spalony wrak? Na cmentarzu Św. Krzyża Parafianie przychodzą tu często. Ktoś dawno temu zainicjował odmawianie w tym miejscu różańca za ofiary biznesu aborcyjnego: nienarodzone dzieci, ich nieszczęsne matki i wszystkich lekarzy, którzy mają krew na rękach. Obok cmentarnego kościoła postawili symboliczny nagrobek Grób Nienarodzonego. Może ktoś przechodząc zmówi „Wieczny odpoczynek. Ludzie modlili się tutaj także o nawrócenie Buda Feldkampa. Podobno w dzień po tragedii awionetki przyjechał na cmentarz. Stał tam wpatrzony w zmiażdżone śmigło. Czy widział też Grób Nienarodzonego?

bałwochwalstwo , okultyzm ,brak prawdziwej wiary - starczy :)?

co polska

Gość zwątpiłam
nemezis trafiłaś w sedno "Myślę, że tak, ale nie ingeruje w nasze życie i nie interesuje się nami." co się stało że zwątpiłam? od trzech lat spotykają mnie same nieszczęścia jak się z czegoś wygrzebę dokłada następne. a podobno jest sprawiedliwy...

O żesz kórwa! Jak toto szybko bazgra! To napewno sam Bóg przemawia:)...WITAJ POSRAŃCU:classic_cool:

to nie wiecie ze istnieje------------------ale potrafisz coś sam z siebie powiedzieć a nie tylko wklejać ?

Gość zwątpiłam
banko ale wiesz to mógł być przypadek a później dorobiono przyczyny

nie odnosiłam sie do tych wypadków samolotowych :) odpowiadam na pytanie kogoś kto pyta dalczego w Polsce jest teraz powóz - choć oczywiscie dla ludzi niewierzących jest to absurd :) ale mnie to nie zraża :) a co to za nieszczęcia Cie nekają ?