Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmm :)

ODZIEZ CIAZOWA - BLUZKI, TUNIKI, SPODNIE ITP. KIEDY KUPOWAC?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmm :)

Kiedy zaczac kupowac tego typu ubrania? W ogole nie mam pojecia w jakim rozmiarze, teraz nosze wszystko M, ciaza to ok. 9tydz. wiec na razie nic nie ma widac, no ale lato sie zbliza, a brzuch na pewno bedzie sie powiekszal, wiec kiedy zaczac robic takie zakupy? W sumie tuniki itp. moge juz teraz kupic, ale w rozmiarze M/L? A moze macie jakies fajne ciuchy na sprzedaz na poczatek ciazy?

Gość Mama Karolinki
ja nosiłam m przed ciaza i w ciazy tez (tyle ze ciazowe|)zaczelam kupowax po 3 miesiacu

ja nie potrzebowałam ciuchów ciążowych. Jedynie spodnie nosiłam dla ciężarnych. W 9 tygodniu to chyba za wcześnie. W ogóle po co kupować na zapas? Przecież te rzeczy są w sklepach, więc jak już nie będziesz się mieścić w swoje to poprostu pójdziesz do sklepu i coś kupisz. A może tak jak w moim przypadku nie będzie takiej potrzeby...

Gość Hagneta
Też uwazam,ze na zapas nie ma co kupowac. Ja nosiłam s/m przed ciażą,ale ciążowe spodnie i spódnice kupiłam profilaktycznie m. Bluzek ciażowych nie miałam. Tuniki są super i moje normalne letnie tuniki wystarczyły, kupiłam sobie tylko na chłodniejsze dni sweter kopertowy. Zakupy spodni poczyniłam w 5 miesiącu,jak przestałam się mieścić w swoje spodnie. Polecam allegro. Tam można spodnie za 39zł kupic i cudne. Lniane,dzinsowe.

ja jestem w 7 msc i jak narazie zadnych specjalnych ubran dla pan w ciazy nie kupowałam no moze tylko ze 2 tuniki ale i w nich lubialam chodzić nawet przed ciaza

Gość giaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja w ogole nie kupowalam. teraz jest taka moda ze wszystko swobodnie wchodzi na ciezarna.

Gość jedyne co warto kupic
to spodnie np jeansowe, bez tego bedzie ci ciezko na jesien i zime.... sa np w h&m,na necie poza tym legginsy, tuniki, - to wykorzystasz póxniej, ja kupowalam rozmiar tak jak zwykle, tylko krój taki zeby brzuszek sie zmiescil i moge teraz to wykorzystac

Gość drobna_ktosia
ja pol ciazy przechodzilam w bluzkach i jeansach firmy torelle. Wydaje mi sie ze bluzki a tym bardziej spodnie powinny miec uszykowane miejsce na brzuszek aby nic nie uwieralo. Pozatym liczy sie tez estetyka jak czlwoiek pokazuje sie w pracy ;]

Gość zapomnialam nicka
ja jestem w 7mc i nie mam nic typowo ciazowego. smigam w legginsach i tunikach. wchodze w niektore spodnie sprzed ciazy i nawet sie zapinam ale jeansy mnie draznia. kilka dni temu kupilam moje pierwsze spodnie ciazowe na allegro za 39zl. polecam tez kardigany.

Gość mikiii2
hej, ja w ciązy to chodziłam głównie w jeansach i dresach / leginsach. Podobnie jak mala_ktosia chwale sobie bardzo spodenki firmy torelle. www.torelle.pl Mialam dwie pary jeansow i jedne dresy i nie upijaly mnie ani przez chwile. Ogolnie polecam cos u nich kupic, bardzo mila obsluga.

Gość Jokamar_pl
Tuniki najlepiej sprawdzają się w okolicy 8 miesiąca ciąży. Im bliżej terminu rozwiązania, tym bardziej są przydatne. Tym bardziej, że dobrze wyglądają z getrami.

Gość gość
NIE kupuj wcale poki nie potrzeba. Ja jestem w 8 miesiacu i mam tak maly brzuszek, ze nadal nosze swoje, normalne M 38, tylko legginsy sobie kupilam na gumce, zeby brzuszka dzinsy nie uciskały

Gość gość
Kup gdy juz przestaniesz sie miescic. Obecne ciuchy. Jestem w 5mies i jeszcze sie mieszcze w wiekszosc ciuchow sprzed ciazy. Bylam ostatnio w sklepie z ciazowymi ubraniami i wszystko bylo za duze, chybq tylko na 8-9 miesiac. Jak juz ci brzuch urosnie kupuj ubrania w tym samym rozmiarze ale o luzniejszym kroju, ewentualnierozmiar wieksze. Typowo ciazowe ubrania sa na koncowke ciazy. Nie wiem czem tak robia ale robią.

Gość preg
ja jestem w 5 m-cu i już mam tuniki bo wole luźne ciuchy

Gość gość
co za durne pytanie? wtedy kiedy chcesz, kiedy uznasz je za wygodne. a co, jest czas kiedy wypada/nie wypada kupować? masakra.