Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca za bardzo ....

jak sie odkochac?

Polecane posty

przezywam bolesne rozstanie i za cholere nie umie zapomniec o tym czlowieku ! jak ja mam zapomniec o nim! pomocy!!!

Dawno się rozstaliście, jak dlugo byliście razem, czy to był 1 poważny związek, dlaczego się rozstaliście?

1 powazny...dlugotrwaly.7 lat.powód: duzo by tu pisac.dziwny sie zrobil.robil podchody do innej...wkurwilam sie i skonczylam z nim. miesiac temu :o

No to chyba przechodzony związek po prostu... Za długo razem bez przejścia do kolejnego etapu, jak na moje oko...

to juz wiem,tylko jak zapomniec? :o:o

Gość zeby zapomniec
musisz sie ponownie zakochac!!!!!!!!!!!!

dzieki Ci bardzo.wlasnie czuje ze uciekam i sama wszystko chce robic.nie wychodzic najlepiej z domu ale trzeba wkoncu trzeba. nie wiem juz kompletnie czy to byla milosc czy przyzwyczajenie.z jego strony to napewno przyzwyczajenie bo gdyby mnie kochal to by wielu rzeczy nie zrobil.no trudno takie zycie.

Ja zakończyłam całkiem niedawno 7 letni związek było bardzo żle i w końcu odeszłam. Ale odeszłam bo poznałam kogoś kto mi pomógł się z tego wyrwać. Wiem ze jest ciężko spróbuj zacząć od nowa ja jestem szcześliwa że to zrobiłam. Teraz jest ciężko bo jesteś sama jest przyzwyczajenie ale to minie..

wiem ze minie :( tylko to tak boli i nie wiem kurde jakos dziwnie sie czuje.brakuje ale wrócic juz nie wroce.a poznawac kogos to tym bardziej mi sie nie mysli...samo przyjdzie jak ma przyjsc.dobrze ze Ci sie ulozylo.gratuluje :)