Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13 dzien cyklu

starania na marzec 2011 :)

Polecane posty

Gość czarodziejka l
Wstawiam jeszcze raz tabelke -------------------------------------------------------- ---------------------- NICK.............OSTATNIA @......DŁ. CYKLU......@/TESTOWANIE --------------------------------------------------------- ---------------------- zuzzak................24.05..............28.............. 20. 06 elcia1984.............22.05..............27-30..........2 0. 06 Nassani ...............27.05..............23-25...........18-21.06 rudzik90..............27.05...............29............. .22 .06 extaaasy..............27.05..............28.............. 24 -26.06 hejka..................28.05..............28-30.......... ok 25.06 paulusieńkaa.........26.05..............30-33........... 27. 06 dzien cyklu...........28.05..............31...............27.06 Naya...................31.05.............26-27........... 28 .06 Quenn..................3.06..............26--30.......... .hm m03.07?? nelly_mama............4.06..............26-31............ 05.07 czarodziejka .........6.06-------------.28-30............4.07 A_B.....................10.06.............31............. .. 11.07 szałwia1984..........13.06.............29-32............ 19 .07 Nestea tropical......17.06.............28-30.............20.07 scooby84.............18.06............30-45 .......to się okaże po owulce

Gość czarodziejka l
Powinnysmy juz stworzyc nowa tabelke przyszłych mamus ;)

U mnie starania utknely w martwym punkci hehe mężulek coś ostatnio śpiący non stop no oż trzeba sie zmobilizowac bo zostaly 4 dni do owulki :D

Gość nelly_mama
A_B, Skąd wiesz dokładnie kiedy jest owulacja u Ciebie? Obserwujesz się czy stosujesz testy? Pytam bo ja w sumie nie obserwuję się bardzo dokładnie i nie stosuję testów, a może powinnam, bo wtedy wiedziałabym kiedy celowac :). Poza tym zawsze zastanawiam się, czy jak jest śluz rozciągliwy to jest owulacja, czy zaraz jak się skończy rozciągliwy to jest owulacja, czy jest ona po skoku temperatury, czy też może przed. Pewnie u każdej z nas jest inaczej.

Gość nelly_mama
Przeklejam z innego wątku chiński kalendarz płci, oczywiście należy do niego podejśc z przymrużeniem oka ;) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 - + - + + + + + + + + + 19 + - + - - + - - - - + + 20 - + - + + + + + + - + + 21 + - - - - - - - - - - - 22 - + + - + - - + - - - - 23 + + - + + - + - + + + + 24 + - + + - + + - - - - - 25 - + + - + - + + + + + + 26 + - + - - + - + - - - - 27 - + - + - - + + + - + + 28 + - + - - - + + + + - - 29 - + - + + + + + + - - - 30 + - + - - - - - - + - - 31 + - + - - - - - - - + + 32 + - + - - - - - - - + + 33 - + - + + - - + - - - + 34 + - + - - - - - - - - + 35 + + - + - - - + - - - + 18-35 skończone lata matki w czasie poczęcia dziecka 1-12 miesiąc poczęcia + chłopiec - dziewczynka

Gość nelly_mama
Jak się uda w tym cyklu to u mnie wychodzi dziewczynka ;).

Gość czarodziejka l
U mnie tez dziewczynka hiehei ciekaw czy się sprawdzi

Gość czarodziejka l
rudzik a test zrobilas?

Gość nelly_mama
Rudzik, ty miałaś już termin testowania, więc z ciekawości możesz sobie zrobic sikańca :). Trzymam kciuki !

Gość 27 dzien cyklu
mimi bardzo Cie przepraszam ze sie wczoraj juz nie odezwalam, ale maz sie domagal laptopa i musialam mu go oddac... to straszne smutne co piszesz! niestety z bankami sie nie wygra, my sie tez wiele razy przejechalismy - pierwszy raz na karcie kredytowej, bo nie zostalismy doinformowani o pewnych rzeczach i tez nas to sporo kosztowalo. nie pomogly zadne tlumaczenia i prosby, dlatego obecnie stan konta moniturujemy codziennie, bo jak samemu sie nie zadba to bank zrobi wszystko by Cie naciaganac!! jak normalnie przysylaja nam tony listow, ptomocji, informacji ulotek bla bla bla, wydzwaniaja wieczorami do domu oferujac jakies promocje, ale w tak waznej sprawie nikt kurde listu nie napisal... nie martw sie tak bardzo tym, nie pozwolcie by Wam to zeby to zepsulo Was radosc z przygotowan do slubu i samego slubu! to jedno z wielu niespodzianek ktore Cie w zyciu czeka Slonce, niestety zycie czy chcesz czy nie plata figle i tworzy problemy... i jeszcze z niejedna niespodzianka bedziecie musieli sobie poradzic! wiele ludzi wpada wlasnie w takie pulapki ale zwyczajnie sie do tego nie przyznaje... tak wlasnie jest, problemy w najmniej spodziewanym momencie! pamietaj ze zawsze najwazniejsze jest zdrowie, bez niego to tragedia rzeczy materialne, pieniadze to rzecz ulotna, raz sa, innym razem nie ma, nie mozecie sie jednym niepowodzeniem zalamywac, tylko wziac w garsc - nastepnym razem "bedziecie wiedzieli" - czlowiek uczy sie na bledach..

Gość 27 dzien cyklu
A_B my jestesmy piec lat na "swoim" odkad wparowalismy do uk i tyle nam sie nagromadzilo wszystkiego ze szok!!! a jak dojdzie dziecko to ja nie wiem, trzeba bedzie w ogrodzie dobudowke dostawic! :) nelly_mama dzien doberek ;) nie kombinuj i niczego sie nie doszukuj!!! wyobraznia plata figle, pamietaj ;) dzied doberek wszystkim :) ja tez wlasnie postawilam kubek na biurku, dzis bede miec duzo roboty ale postaram sie zagladac, wiec nie produkujcie duzo bo nie nadarze za Wami hahaha :) u mnie dzis 27 dzien :) czuje sie dobrze, wlasciwie nie czuje nic ;) poza tym ze jestem wieczorem zawsze mega padnieta i jak tylko poloze glowe go poduszki to natychmiast zasypiam ;) rudzik90 trzymam kciuki, by beta dala wynik jakiego pragniesz :) niedlugo faktycznie trzeba bedzie zmienic tabelke i podostawiac plusiki :)

Gość 27 dzien cyklu
a tymczasem stara wersja, by byla na tej stronie -------------------------------------------------------- ---------------------- NICK.............OSTATNIA @......DŁ. CYKLU......@/TESTOWANIE --------------------------------------------------------- ---------------------- zuzzak................24.05..............28.............. 20. 06 elcia1984.............22.05..............27-30..........20. 06 Nassani ...............27.05..............23-25...........18-21.06 rudzik90..............27.05...............29............. .22 .06 extaaasy..............27.05..............28.............. 24 -26.06 hejka..................28.05..............28-30.......... ok 25.06 paulusieńkaa.........26.05..............30-33........... 27. 06 dzien cyklu...........28.05..............31...............27.06 Naya...................31.05.............26-27........... 28 .06 Quenn..................3.06..............26--30.......... .hm m03.07?? nelly_mama............4.06..............26-31............ 05.07 czarodziejka .........6.06..............28-30............4.07 A_B.....................10.06.............31............. .. 11.07 szałwia1984..........13.06.............29-32............ 19 .07 Nestea tropical......17.06.............28-30.............20.07 scooby84.............18.06............30-45 .......to się okaże po owulce

Gość 27 dzien cyklu
nelly_mama wg kalendarza u mie dziewczynka by byla :D :D :D

Gość czarodziejka l
u mnie dzis 18 dzien cyklu. Z testów i mierzonej temperatury wynika ze owu miałam 18/19 czerwiec . Czyli wyjatkowo ten cyk moze byc krótki 27/28 dni

Gość nelly_mama
dzień cyklu, A zatem boom dziewczynek się szykuje ;). No dobra już dobra nie doszukuję się niczego :) , chociaż brzuch to mnie faktycznie wczoraj pobolewał ale teraz nie czuję nic, żadnego bólu nigdzie. Co ma byc to będzie :).

Gość 27 dzien cyklu
u mnie temperatura sie utrzymuje srednio 37.2 od owulacji wlasnie mniej wiecej nelly_mama ja miesiac temu sie balam nawet oddychac zeby mnie podbrzusze nie przestalo bolec ;) lepiej sie nie nakrecac ;)

Gość 27 dzien cyklu
zuzzak jestes tu? co u Ciebie? elcia a u Ciebie kiedy staranka? jak Twoje chlopaki male? :)

mimi18-bardzo Ci współczuję, niestety banki takie są , że nie poinformują , a potem narastają kolosalne sumy :( u mnie wychodzi z kalendarzyka dziewczynka hehe ;) rudzik-będziemy czekała na informację od Ciebie :) A mnie wczoraj dziewczyny tak brzuch bolał na dole , że szok. Był to już wieczór , a w domu zero tabletek;/ Mój latał po nocnych , żeby mi tabletki kupić :(

Gość 27 dzien cyklu
paulusieńka nie mow ze bralas przeciwbolowe?

Gość 27 dzien cyklu
a w ogole to kiedy teestujesz?

nelly_mama Co do owulacji i samego okresu u mnie wszystko jest jak w zegarku.Owulację poznaję potym ze mnie zawsze boli jajnik prawy(nawet jak jajeczko wypada z lewego), śluz tak z 2-3 dni wczesniej zaczyna sie robic rozciagliwy, zawsze mam owulację 17 dnia od poczatku okresu. W ostatnim cyklu potwierzdilam sobie to testami owulacyjnymi, a w jeszczze wczesniejszym badaniem usg ktory mialam robione 17 dnia rano, ginekolog powiedziala ze dzis max nastepny dzien bedzie owulacja i wieczorkiem zaczal mnie standardowo bolec brzuch

Gość czekajaca na ten dzien
27 dc, a ty wiesz, ze bedziemy jakby co testowaly razem :-) bo ja dzis co prawda mam dopiero 24 dc, ale mam krotsze cykle, a om mialam 31/05, wiec plnuje testowac tak mniej wiecej 28/29.

Gość 27 dzien cyklu
A_B ale fajnie, ja dokladnie nie moge wyczuc nigdy tez nie bylam u gina by sprawdzic to w czasie gdy faktycznie owulacje podejrzewam.. eeehh normalnie z moja wiedza jestem sto lat za murzynami :P czekajaca na ten dzien :D ja mam nadzieje ze testowania sie doczekam u mie niestety jest tak ze nigdy objawow miesiaczki nie czuje zwyczajnie nagle z sekundy mnie zaczyna bolec okropnie brzuch i od razu leci krew... wiec prawda jest taka ze moge @ dostac w kazdej chwili... :( ale jesli moje obserwacje owulacji sa trafne to powinnam dostac @ w piatek :(

czesc dziewczyny! mnie kalendarz chinski oszukał, mial byc chlopiec (26 lat, czerwiec czyli 6) a jest slodka dziewczynka:) POWODZENIA 🌼

Gość 27 dzien cyklu
Izabell1982 chlopeic czy dziewczynka :) nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia :P moga byc nawet trojaczki :P

Gość czekajaca na ten dzien
ja chcialabym blizniaki, u mnie w rodzinie jest nawet prawdopobonbe, ze ktos z nas urodzi, poki co nikomu sie nie trafilo ;-)

Gość nelly_mama
Dla mnie też płec nie ma znaczenia, ja ten kalendarzyk traktuję jako zabawę :). A_B, No to masz fajnie z tą owulacją, bo u mnie to w sumie nie wiadomo :). 27dc, Ja też z wiedzą co do dokładnego terminu owulacji jestem za murzynami ;). Trzymam za was kciuki i za wasze testowanie! U mnie jeszcze trochę czasu jest (8 dni gdybym wzięła pod uwagę najkrótszy cykl).

Gość 27 dzien cyklu
ja dokladnie miesiac temu zrobilam swoj pierwszy test, w dniu mamy ;) to byl moj 28 dzien ... ;) w tym cyklu na pewno nie odwaze sie zrobic testu tak szybko, nie ma sznas

Gość 27 dzien cyklu
czekajaca na ten dzien u mnie szansy takiej nie ma bo nie ma blizniakow w rodzinie, a pigulki odtsawiolam ponad rok temu wiec szansa z pigulek juz tez nieaktualna :)