Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedomagammm

Dobija mnie to że w Polsce na nic nie można sobie pozwolić

Polecane posty

Gość niedomagammm

zostało mi pare groszy w kieszeni po opłatach itd! o wakacjach nie ma mowy, nawet kuzwa na strój kąpielowy mnie nie stać :( co za j... kraj :/

Gość Naćpana ketonalem
Dobrze,że na neta Cię stać :)

Gość niedomagammm
Tak na net mnie stać naprawde jesteś naćpana

Gość Naćpana ketonalem
dobrze,że na to Cie stać:)

Gość ciekawa waszego zdania
nie mysl, ze poza Polska wszedzie jest raj.

Gość jajaki
To wyjedź z tamtąd.

Gość po pierwsze
Chyba prcodawcę stać na neta....

Gość PM.
A mnie wkurza takie gadanie . Trzeba bylo sie ksztcic i znalesc dobry zawod tu nie jest wina kraju a Twoja ; ) p.s widze ze internet masz ; > kiedy ja nie mialam pieniedzy - nie mialam internetu .

Gość niedomagammm
a was na wszystko stać? Nie mowie ze zaraz bym chciala ville z basenem, ale kurcze po prostu normalnie zyc

Gość mam strój
mam stary strój kompielowy moge Ci wysłać jest w idealnym stanie podaj numer gg skontaktuje się z Tobą wyśle Ci za darmo

Normalnie żyją w tym kraju tylko kurwy albo złodzieje. Bądź ludzie, którzy po trupach zmierzają do celu, czyli podsrywają do szefa, donoszą, podkładają świnię itp.

Gość jajaki
Mnie stać. Po prostu parę lat temu wyjechałem z Polski. Ot i cała tajemnica.

Gość mam strój
kąpielowy wyśle Ci nie krępuj się dziś pomoge Tobie jutro ty mi:) serio nie robie jaj

Gość daria23
a ja pracuję od 2 lat w banku, wynajmuję mieszkanie, płacę rachunki, płacę za studia, zarabiam 1800 zł jako studentka 5 roku, pracuję w swoim zawodzie - jako asystent prawny , i mam 23 lata, jestem szczęściarą czy nie? ps. po opłacaniu wszystkiego zostaje mi jakieś 700 zł na życie....

Gość łowczyni spadków
ej a bogaty jesteś? za granicą siedzisz podeślij para stówek prosze:)

Wszystko zależy, jak gospodarujesz pieniędzmi... Oszczędzać każdy może... Nikt Ci nie każe wydawać 100% pensji... Z domu nie musisz się wyprowadzać dopóki nie zarabiasz średniej krajowej i nie jesteś obciążona dużym kredytem... Mam nadzieję, bo sytuacje rodzinne są różne, ale zakładam pozytywny scenariusz... Każdy ma gorsze i lepsze chwilę. Usiądź, przemyśl wszystko, może poszukaj dodatkowej pracy? Na pewno się ułoży. Mnie też czasem krew zalewa, jak patrzę na swoje konto... ale z uśmiechem na twarzy pracuję dalej... bo kiedyś musi być lepiej!!!

Gość po pierwsze
Nie jestem ani kurwą ani złodziejem, a żyje mi się całkiem dobrze. Zanim droga oblubienico coś napiszesz zastanów się czy kogoś nie obrazisz. Ciężko pracuję na to, aby żyć na pewnym poziomie. I nie mam basenu, lamborgini ani pokojówki. A jednak uważam, że wiodę całkiem fajne życie. Może jak ktoś wyobraża sobie pracę w biurze od 7 do 15 ( przy czym o 15.02 jest juz w połowie drogi do domu), to faktycznie jest ciężko.

Gość kuźźźwwa
kuźwa a od kiedy internet to jakis rarytas? to przecież powszednie jak chleb

No i jeszcze świetnie żyje się tym, co chętnie ku chwale ojczyzny zapierdalają nadgodziny - żeby się szefowi przypodobać:D

Gość masz dużo racji autorko
w tym kraju kombinujesz - zapierdzielasz a i tak masz nie wiele.... jeżdże do ausrii do znajomych... ostatnio mi babka zwróciła uwagę że zbyt szybko zajechałam na parking i ja to zestresowało :D czujecie? a to zwyczaj z PL - wyścig do wszystkiego! a tam cisza spokój ludzie leniwie pracuję swoje 8 h - leniwie wracają do domów ... i stać ich na podstawowe potrzeby z palcem w dupie .... no jak chcesz czegoś więcje to trzeba się troszkę wysilić.... a w Polsce zapieprzasz 12h minimum - myslisz że coś masz... coś osiągnąłeś ... a i tak może się z dnia na dzień okazać ze zastałeś z niczym :P

Gość ciekawa waszego zdania
ja pracuje w biurze od 6.30 do 16 ( w tym 45 min.przerwy) i dobrze mi sie zyje :D Wiec jak widzisz czas pracy wcale nie ma tak wiele znaczenia. Inni pracuja bardzo ciezko calymi dniami i nie moga wyzywic rodziny.

Gość po pierwsze
Nie robię nadgodzin. Nie mam zamiaru "przypodobywać" sie szefowi. Po prostu chcę aby mnie było stać na ten strój kapiekowy, o który m.in. tu chodzi. Ale jesli chodzi o koleżankę, to widzę, że trafiłam w 10.

Gość niedomagammm
Ale na cafe sa tepe krowy to do tej co wypalila ze strojem. Glupia babo nie chodzi o stroj to jest w przenosni, tepa krowo, teraz mi lepiej bo wylaniu swojej frustracji :) dobrze ze jest tu pare osob ktore mnie rozumieja :) Mi po oplatach zostalo 1300zl! szukam lepszej pracy ale za h.. nie mozna nic znalezc, wkurza mnie to wszyskto

Gość łowczyni spadków
ja nie pracuje mąż zarabia stać nas na wszystko a stroi kąpielowych to mam 5 :)

Gość niedomagammm
Jejku mialo byc 300zl a zarabiam 1300!

Gość gdzie te chłopyyy
kurcze ona nie chce kupic sobie nowego telewizora tylko strój kąpielowy , który kosztuje kilkadziesiąt złotych To chore, zeby pracującą osobe nie było na to stac

Gość niedomagammm
No ja jestem moralna i na faceta tylko dla kasy nie lece, tak to nie bylo by problemu bo chetni zawsze sa

Gość łowczyni spadków
grunt to się dobrze ustawić, co roku jade na wczasy mam mieszkanie 4 pokojowe samochód i cały dzień spędam na przyjemnosciach nie martwiąc się o nic

Gość niedomagammm
gdzie te chlopy - no dokladnie!! zamiast wydac 60 zl na stroj musze trzymac bo zabraknie mi na zarcie :/

Gość ja nieee moge
poza tym pewnie nie chodzi jej o bylejaki strój kąpielowy bo taki pewnie każdy ma, ja też bym chciała sobie kupić strój kąpielowy ale tego nie zrobie bo jest za drogi w porównaniu do moich zarobków a starych też nie chce więc nie przyjmuje propozycji po obcych cycach albo cipie jeszcze mnie nie poyebało zeby takie nosić