Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona pewna kwestią

Powiedzcie mi drogie dziołchy kiedy mężczyzna nauczy się...

Polecane posty

Kaliban LOL juz z mody wyszło:)

zaciekawiona pewna kwestią => Po pierwsze: 1) Na nadążam za tymi czasami. 2) Użyłem tego pierwszy raz. Poważnie: dawno ktoś mnie tak nie rozwalił.

Zaciekawiona, znów sporowadzza sie to do tego samego: to kobita jest odpowiedzialna za to, czy facet ma odpowiednią atmosferę, czy wie jak i czy ma chęci, żeby otwierać się tak jak to opisałaś w pierwszym poście. KObieta swoim postępowaniem musi pokazaćmu, że on nie tylko może się otworzyć ale także, że zostanie wysłuchany, zrozumiany, uszanowany i wyznanie to będą mu się opłacać, bo służą związkowi. Partnerka jest wtedy szczęśliwsza apartnerowi jest lżej i też jest szczęśliwszy. Kobieta najpierw musi namalować taką atmosferę a potem facet zdobywa się na takie słowa.

Gość 12345654321
Krokodylka1 guzik prawda buhehe ja nie musialam owrzyc mezowi zadnej atmosfery od poczatku jest dojrzaly i niczego nie musialam pokazywac i uczyc

12345654321 to masz zajebisty wyjatek kolo siebie:) pozazdroscic, wiadomo, ze sa wyjatki. Kaliban: cala przyjemnosc po mojej stronie:) Krokodylka tak, to tez chcialam przekazac, od nas wychodza tego typu inicjatywy..

Niektórzy faceci są na tyle dojrzali, że tego nie potrzebują. Mogą nawet uczyć kobietę. Ale to kobieta siedziała w jaskini i bardziej niż mężczyzna wyrobiła sobie umiejętność czytania, wpływania i rozumienia związków międzyludzkich.

yes yes yes a mezczyzna chodzil na polowanie i jego problemem bylo a) upolowac zwierzynę by zdobyc pozywienie b) odpoczac od kobiety c) wrocic do domu by zjesc obiad przygotowany przez kobiete

ale chyba najlepiej poprzez postępowanie w taki sposob jakiego oczekujemy od partnera, moze w koncu zacznie nas nasladowac;p

No wlasnie - wspolny cel a jego osiagniecie jakze trudne O wszystkim mowi ksiazka "Mężczyzni są z Marsa Kobiety z Wenus":P

bo faceci mysla ze to lektura dla bab a to nieprawda!| to powinno byc wlasnie dla facetow:)