Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość programy wyborcze

Pomóżcie mi programy wyborcze naszych kandydatów

Polecane posty

Gość programy wyborcze

Czy możecie mi w punktach przedstawić programy wyborcze komorowskiego i kaczyńskiego? Nie chce mi się wgłębiać i czytać.

Gość programy wyborcze
podnosze

Gość programy wyborcze
raz jeszcze

no właśnie nikt ich nie zna, za to pyszczyć potrafią, ale ja też ich nie znam, bo mnie ich programy nie interesują.

Gość Komorowski? Kaczyński? A kto t
Komorowski? Kaczyński? A kto to są? TYLKO JANUSZ KORWIN-MIKKE JEST GODZIEN NASZEGO GŁOSU!

Gość taki jeden samcowaty
Boże jacy ci ludzie są... 2 kandydatów jest tylko??? W skrócie: Kaczyński chce przejąć władze po bracie ale ani nie ma głowy do tego ani uja zrobi. JEST bidny i rozżalony do całego świata Olechowski Jeden z 3 dobrych kandydatów. MA KASE!!! I nie chce sie dorwać do stołka. Ale nie ma aż tak wielkiego poparcia. Leper chciołby a ni mo... Moze by zmieniła się polityka rolna ale pierwsze musiał by się nażreć Napieralski człowiek co zawsze chciał władzy Komorowski.. no pewnie on zostanie prezydentem... Hmmm czy coś zrobi... Troche jest za ziemią rolną itd... Co mi np nie odpowiada... Nie ma gość zamiaru znieść podatków tylko zrobic kolejna głupią reforme nfztu... Złym prezydentem nie będzie ale niewiele zmieni. Korwin hmm ma gość i dobrze w głowie i trochę źle. Podejrzewam duże poparcie w tym roku sięgające kilku % moze kilkanaście. Co mi sie podoba?? To ze chce wykastrować państwo żeby się nie wtrącało do niczego do firm itd.. Czy jest to dobre... dla mnie tak... Co u niego jest źle To ze chce zrobić zbyt radykalnie w stylu nie oszczędzałeś umieraj. Ja jestem za minimalnym podatkiem liniowym jak w wiekszości pańsw w stylu 9 - 15%. Do tego jakaś minimalna płaca na NFZ w stylu

UCIEŁO MI Do tego jakaś minimalna płaca na NFZ w stylu

Do tego jakaś minimalna płaca na NFZ w stylu

Gość mam zaburzenia osobowści
NFZ? chora jesteś koleżanko powyżej? NFZ powinien zostać zlikwidowany! ubezpieczeniami zdrowotnymi powinny się zajmować komercyjne firmy żeby była konkurencja na rynku!

Gość co z tą kafeterią ??
Do tego jakaś minimalna płaca na NFZ w stylu 100pln coś w stylu PEFRON 100wa i tyle. Nie oszczędzałeś umirej. Bo sam sobie los zgotowałeś. Coś ci się stało to pefron. 0 zusów srósów itd. Skończyło by się kombinowanie w stylu to sobie mogę odliczyć to nie itd... Każdy płaci podatek łącznie z lekarzami!!!! A nie ze ostatnio dałem 240 pln za ząb... i do kieszeni no a z nfz przeciez nie moge... I było by ładnie i pięknie chyba że sam zawalisz!!! No i ktoś sie za drogowców powinien wziąść. Koszt budowy autostrady jest 30% wiekszy w niemczech i austri BUDOWANEJ Z GRANITU I BIAŁEGO ASFALTU!!! A nie z lepiku i żużlu... a ponoć tańszą siłe roboczą mamy :) A droga wybudowana przez niemców koło wrocka do dziś leży... Taki wielki skrót... A kiełbas wyborczych nie ma co słuchać :) No i mowie korwin za radykalny a reszta albo nachapać albo nic nie zrobią

jestem facetem :) Oj generalizuje oczewiśćie że NFZ i PEFRON do likwidacji :) Ale chodziło mi o typ działalności

Coś ta kafe szwankuje normalnie... Tak samo jeśli mówię o oszczędzaniu na emeryturę to mówimy o przekształceniu ofe. Jednym słowem dostajesz pensje i albo wpłacasz do takiej instytucji na jakiś % zwykle wyższy niż bank. Albo np samemu trzymasz na koncie.. grasz na giełdzie kupujesz obligacje robisz co chcesz.... Po prostu ożyłem słów NFZ - OGÓLNOPOLSKA PODSTAWOWA POMOC DLA CHORYCH czyli każdy może z tego korzystać ale jest to absolutne minimum coś jak w USA. Myśle że nawet 50pln by starczyło a do tego każdy może dobie płacić abonament. I ma full operacje itd. Oczepiacie żadnej państwówki tylko PRYWATNE KLINIKI ITD. Ale kasa odłożona na NFZ idzie właśnie jeśli ktoś to nie ma abonamentu coś mu sie stało i stawia się do PRYWATNEJ kliniki Tak samo użyłem PEFRON jako INSTYTUCJE POMOCY DLA UBOGICH I NIEZDOLNYCH DO EGZYSTENCJI. Czyli likwidacja urzędów pracy i innych pierdół. Jesteś ubogi niezdolny do pracy potrzebujesz pomocy - PEFRON... Dzieki temu urzędy pracy zmieniają się na pośrednictwa pracy które COŚ DAJĄ!!!! Działają o dofinansowania np z uni czy też od aniołów biznesu a nie siedzą na d.. jak w PUPach.... Myśle żę teraz rozumiesz o co mi chodziło