Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toya_

gdzie na wakacje, tanio ale przyjemnie ?

Polecane posty

Gość cana
Ja w tym roku wybieram Miami.

Gość proponuję pustynię GOBI
tanio, goraco i jest piasek

a ja roznie, lubie zwiedzac i wloczyc sie po dziwnych zakatkach, ale tym razem mam chyna ochote na plaze :)

Gość Mihaly
Nie wiesz gdzie spędzić wakacje? A ma być ciepło i tanio? Zapraszam na ciepłe baseny do Tiszaujvaros (niedaleko Miskolca) na Węgrzech - oferta aktualna przez cały rok. Niezależnie od pogody wypocznie tam i maluszek, i staruszek (polecam osobom ze schorzeniami ruchowymi, kręgosłupa, porażeniami). Oferuję do wynajęcia mieszkanie naprzeciw kompleksu basenowego 2 pokoje + kuchnia + łazienka (6 miejsc noclegowych, możliwość dostawki). Cena: 35 zł./doba/os. dorosła; 20 zł./doba/ dziecko pow. 4 r. ż. www.termal.tujvaros.hu info o basenach Kontakt: Tel. : +48 605-199-445

A ja Ci proponuję zrobić tak - wybierz jakieś miejsce typu Turcja, Portugalia, Hiszpania czy co ci się tam marzy, i przeglądnij sobie jakieś bazy hotelowe typu hotels-globally.com oraz loty - bo czasem taki wyjazd na własna rękę wychodzi taniej, niż z biurem;) I będziesz miała to co chcesz, za małe pieniądze.

Gość wioxx.cax
Albania, Macedonia.. Fajne wycieczki tego typu ma gandalf travel

Gość abrakadabrahokupokus12568
kupię winiety czechy austria słowenia ważne do 23-24 sierpnia

Gość Zie_Lona
jedyna fajna rzecz jaka przychodzi mi do głowy w odpowiedzi to www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/rejsy.../maraton_dj_ow na pewno będzie super!

Gość gość
Tanio? Można można, wszystko można tylko trzeba chcieć i trochę się wysilić szukając ;-) Mogę polecić piękne miejsce tam, gzie z reguły przeciętnej osobie nawet nie przyjdzie to do głowy, a mianowicie w Albanii! Można zatrzymać się na przykład tutaj http://www.kapitalnewakacje.pl/Europa/Albania/Centralna_Albania/Durres/Hotel.html - Albania to miejsce naprawdę warte poznania, szczególnie przez nas, bo to całkowita odrębność od naszej kultury.